24. elokuuta 2016

Kokemuksiani LPG-hoidostaVoi luoja miten ihanaa! Aloitin yhteistyön Fysio-Centerin kanssa, jossa minulla on ollut ilo ja autuus käydä tehokkaassa LPG-hoidossa.

Olin kuullut hoitomuodosta paljon hyvää, erityisesti fitness-urheilijoiden suusta, sillä kyse on lajista, jossa keho trimmataan viimosen päälle tikkiin ja rasvattomaan kuntoon kisalavalle. Minua kiinnosti ilman muuta testata hoitomuotoa itse (minähän en mittään usko jos en itte kokeile) ja katsoa pitivätkö ylistävät puheet paikkaansa.


Hoitoon menossa, jännää! Hissiselfie :)


Mikä ihmeen sanahirviö tuo LPG sitten on ja mitä se tarkoittaa?
    
"LPG- hoito on alipaineella tapahtuvaa pehmytkudosten muokkausta, aktivoiden kehon omia mekanismeja."  

"LPG- hoitomenetelmässä yhdistyy lymfakäsittely, sidekudos- ja klassinen hieronta sekä fasciakäsittely." 

"LPG- terapia kiihdyttää kudoksen verenkiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa edistäen kuona-aineiden poistumista elimistöstä. LPG- hoidot sopivat myös urheilijoille ja kuntoilijoille urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon, mutta myös lihas- ja lihaskalvokäsittelyyn."

Lähde: www.fysio-center.fiIhana Sari tekee hoitoja Fysio-Centerin Oulun Etu-Lyötyssä, osoitteessa Harjapäänkatu 33.
Aloitin LPG-yhteistyön kolmen kerran sarjahoidolla, 3 x 45min. Ekalla kerralla tietysti jännitti ensinnäkin koko hoitokokemus, mutta mieltä kutkutti tietysti eniten, mitähän mullistavaa kehoni saisi kokea, mitä NÄKYVIÄ tuloksia täältä ihmehoitolasta saisin? :)


Sarin lempeässä käsittelyssä <3


Ensimmäisellä kerralla Sari käsitteli alakropan ja alaselkäni. Aluksi hoito tuntuu kevyenä, nipistelyn omaisena kihelmöintinä, kun iho liimautuu hoitorullien imuun. Hyvin pian tuntemukseen kuitenkin tottuu. Hoidossa on päällä valkoinen sukkamainen tosiupee kokovartalotrikoopuku (tästä ei oo posekuvaa, koska tissit hihhii ;)) ja tuo kangas pehmentää ihon ja rullien välistä kitkaa. LPG-hoidon tavoitteesta sekä hoitokerroista riippuen voi valita lempeämmän ja rentouttavamman tai tehokkaamman ja muokkaavamman käsittelyn. Tai jotain siltä väliltä. Kipua ei saa tuntea.

Hoitoajan edetessä Sari kyseli tuntemuksia, löydettiin asteittain oikeat tehot tarpeisiini ja siinä hoitopöydällä koki olevansa turvallisissa ja osaavissa käsissä.


Imuria etureiskoille...


Ja arvaappa mitä?!

Jos olet seurannut minua instagramissa tai snapchatissa, olet kyllä saanut kuulla toitotustani, nimittäin: LPG-hoito todella toimii JO ENSIMMÄISEN KERRAN JÄLKEEN! Nimittäin:

* nilkkojen ja pohkeiden turvotus poistui
* jalat palautuivat/kevenivät treenistä
* ihon pinnasta tuli kimmoisampi ja napakampi
Kärsin helposti turpoavista nilkoista ja pohkeista. Muistan, mennessäni hoitoon, jalkani olivat lyijynpainavat. Ja koivet turpeat. Ai kamalaa. Siinä vaiheessa dieetin aerobiset jo tuntuivat kropassa, puuh. No onneksi hoitolan toiseen kerrokseen on hissikuljetus, hihhii ;) Mutta kun kävelin hoidosta ulos, AAH, olisin voinut lennellä pilviin unelmankevyin, vaaleanpunaisin siivin!! Hoito tehosi minulle ehdottoman palauttavasti. Myös nilkat kapenivat. Ensimmäinen hoitokerta oli miellyttävä ja rentouttava. Lisäksi reisien pinta oli silminnähden napakampi ja tasaisempi.

Aika (45min) meni todella nopeasti! Voih, siinä olisin iisisti viihtynyt pidempäänkin :)


Hoitoa vatsan seudulle...


Toisella ja kolmannella kerralla Sari keskittyi enemmän alakerrastoon ja lisäksi hän käsitteli vatsan seutua. Ja otteet olivat hieman ronskimmat. Lähtee ne rasvat liikkeelle! Toka kerran jälkeen sain juosta yön vessassa... aineenvaihdunta todellakin jyrähti käyntiin! Ja ne tulokset: tunsin ja NÄIN ihan selvästi miten raskausvatsani napakoitui ja jalkojen epätasaisuus silottui.

Ajattele! Vain kaksi hoitokertaa takana ja merkittävä ero! Siinä mä mietin, miksen ole aiemmin tajunnut tulla!?


Tällaisia mustelmia saattaa ilmestyä... ;)


Vaikkei minulla ole jaloissa pahasti selluliittia, mutta löytyy sellaista pientä höttöistä pintamuhkuraa, niin oman kokemuksen perusteella uskallan luvata, että tämä hoito sarjana toteutettuna ihan varmasti tehoaa myös itsepintaisempaan selluliittiin, jonka kanssa olet tuskaillut vuosikaudet ja johon olet tuhlannut kaikki selluliittivoiderahasi ja kuivaharjannut ihosi rikki. TIETYSTI ruokavalio ja liikunta tulevat täsmäaseina ensin, mutta LPG-hoito yhdistettynä terveellisiin elämäntapoihin on varmasti ratkaisu sileisiin sääriin.
Fysio-Centerin kotisivuilta löytyy tietoa tarkemmin eri hoitomuodoista ja tuloksista. LPG-hoitoa on mahdollista toteuttaa myös esim kasvoille. Käy lukemassa lisää.
LPG-hoidot kuuluvat kisavalmistautumiseeni palauttavana, aineenvaihduntaa kiihdyttävänä ja lisäksi rasvakudosta tehokkaasti muokkaavana hoitomuotona. Ei ole enää parikymppisen luonnostaan silkinsileä iho, joten käytössä on radikaalimmat otteet. Lämmin Kiitos Sari ja Oulun Fysio-Center matkani sponsoroinnista! Olen kiitollinen yhteistyöstä <3 Ihan loistavaa, kun tällaista palvelua on tarjolla Oulussa!!!
NAUTIN <3

ETU BLOGINI LUKIJOILLE!
Kertahoito/tutustumiskäynti 45min, hinta 55 euroa (norm 60 euroa). Koodilla: Tii. Etu voimassa syyskuun 2016 loppuun.
 
Lämpimästi miellyttävää LPG-hoitoa suositellen,

Terkuin, Tii <3

Lisää snapchatissa tiialasimi
Inspiroidu instassa @tiialasimi
Seuraa valmentajasivuja facessa Tii Alasimi

6 kommenttia:

 1. Hei Tii! Sinulla kun ilmeisesti on gluteeniton ja maidoton ruokavalio, niin onko sulla olemassa tai voisiks tehä semmosen blogipostauksen missä kertosit siitä. Vinkkejä millä korvata jotain yleisiä ruoka-aineita niinku rahkat ja raejuustot ym. Ittellä loppuu taidot ja ymmärrys ruuasta kun koittaa välttää maitotuotteita ja gluteenia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moimoi Pauge! <3 Oon kirjoittanut ruokavaliostani, tuossa linkkiä: http://bakarablogi.blogspot.fi/2015/07/mita-syon-vol-2.html mutta toki teksti on vanha... ja nyttemmin päivittynyt... MUTTA KIITOS IDEASTA!
   Just nyt tässä kisahässäkän alla en ehdi kirjoittamaan uutta postausta, mutta laitan toiveen muistiin. Kaipaat ilmeisesti vinkkiä miten korvata nimenomaan maitotuotteet proteiinin lähteenä ruokavaliossa. No, proteiinin lähteitä ovat: kananmunan valkuainen, broileri, kalat, äyriäiset, naudanliha, riista sekä pähkinät, mantelit ja siemenet. Toki myös proteiinijauheet. Sitten gluteenittomia hiilarin lähteitä joita käytän ovat: gluteeniton kaura, riisit eri muodoissaan ja siitä valmistettu pasta ja spagetti, kvinoa, tattari ja bataatti. Noin lyhykäisyydessään. Vaihtoehtoja monipuoliseen ruokailuun on vaikka kuin ja gluteeniton ja maidoton elämä on helppoa toteuttaa, se vaatii vaan hoksaamista tuolla kaupan vaihtoehtoviidakossa. Kroppa pelittää ilman turvotuksia ja tulehdustiloja ja hengittää paljon paremmin :D Palaan aiheeseen tarkemmin jossain vaiheessa. Pirtsakkaa syksyä sinulle!

   Poista
 2. Hei mikä se sun pannu oli, mikä näky snäpissä, kun näytit kuohkean munakkaan teon? Onko se sellainen, johon ei tarvi rasvaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis anonyymi, mun pannu on Tefalin titanium pro, induktioliedelle tarkoitettu pannu, tarttumaton pinta. No toki siihenki pelkkä valkuainen tarttuu jos liian kuumalla paistaa ;)

   Poista
 3. Voi Tii!! Ihan mahtavaa!! Onnea ihan hirmusti!!!! Olet kyllä upea ja asenteesi on omaa luokkaansa! Wau!
  T: viiden mami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viidenmami!!!!!! <3 <3 <3 Ihanaa kun oot mukana matkalla <3

   Poista