17. heinäkuuta 2016

Tukkataikurini Tiina & Kampaamo Goalas


Oii, katsopa näitä kuvia! Näin ihanan ja ammattitaitoisen kampaajan ja kampaamon kanssa minulla on ilo tehdä yhteistyötä. Saanko esitellä: Tiina Siekkinen ja Hyvän olon keskus GOALAS <3
Kaikki lähti siitä, kun silloinen kampaajani pamahti paksuksi (onneaa!!) pari (vai kolme?) vuotta sitten ja jäi äitiyslomalle, (mutta hiukseni eivät hehheee). Näin miten upeasti fitnessystäväni hiusten väristä ja kiillosta pidettiin Goalaksessa huolta, joten en epäillyt hetkeäkään uuden hemmottelupaikan osoitetta.


Kuva: Merja Ruotsalainen


Olen kasvattanut hiuksia nyt viitisen vuotta. Raskausaikana halusin ehdottomasti lyhyen ja helpon polkan, jonka jälkeen mitä pidempi, sitä parempi -on tuntunut ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Viimeisen vuoden ajan latvoista on napsittu kuivat pois, varsinaista mallia ei ole leikattu, koska bikini fitness-kisatavoitteen vuoksi ainoa tähtäin on ollut mahdollisimman pitkä ja terve hius. Nyt tavoitemitta on saavutettu ja voin kertoa, että tuota karvaa on päässä siinämäärin, että siitä on vara harventaa ja muotoilla ihan mitä vaan :)

Siekkisen Tiina on hoitanut hiuksiani ja helpottanut tukkakriisejäni vaihdoksesta saakka. Välillä joukkoon on sekoitettu punaisen sävyä, välillä vaaleampaa raitaa, viimeksi tuhkaisempaa maustetta. Joka kerta on pukannut priimaa, en voisi olla tyytyväisempi asiakas! Olen järjettömän kiitollinen tietysti, kun saan tehdä yhteistyötä rautaisen ammattilaisen ja huipputyypin kanssa, jonka kanssa ajatukset natsaa yhteen <3


Lettiä syntyy...
 

...Tadaa! HIENO!!
 
 
Minulla oli kunnia olla mukana viime elokuussa (2015) Goalaksen 10-vuotis Juhlagaalassa, joka järjestettiin hulppeissa tiloissa Uudella Seurahuoneella. Huikeaa päivää juhlistettiin mm. tanssivalla muotinäytöksellä. Niin siistiä! Tässä vähän kuvasatoa.Katja aloitteli lettejä...


... ja Annika ja Noora jatkoivat. Yhdessä sujuu!


Valtavan upea kampaus!! <3 Meikki Tiinan käsialaa.


Rakkaat hipit <3


Hipit in äksön. Kuva täältä.Koko jengi. Kuva täältä.
 


Uudistin kotisivujeni matskuja muutama kuukausi sitten ja sinne, kukas muukaan kuin luottopakkini Tiina, pelasti minut pulasta ja värkkäsi minulle viimeistä huutoa olevat, trendikkäät letit ja sporttisen kevyen meikin. Passas kuin nenä päähän! Ihanan raikas ja fressi kuvauslookki!

 

Kuva: Fotoinferno Markku Hyttinen

Kuva: Fotoinferno Markku HyttinenPäivätyönään Tiina on parturi-kampaaja ja meikkaaja-maskeeraaja, mutta mitäs sitten Goalaksen kello lyö viis, hihhiii :) Sieltä kuoriutuu lennokas "festariluuhaaja" uu-la-laa! :) Tiina on nähnyt ja kokenut tälle vuotta jo niin monta festaria, keikkaa ja bändiä etten edes laskuissa pysy mukana. Käypäs tutustumassa ja lukemassa lisää hänen blogistaan, linkki Festariluuhaajan keikkakirjaan. Pian sinne on tulossa uutta raporttia mm. Provinssista! Mikä intohimo! Arvostan!

Tiinan juttuja voit seurata:
* instagramissa @maanjaristys
* snapchatissa: tiids


Ihana Tiina itte <3 Kuva täältä.


Tukkataikurini palaili (rentouttavalta) lomalta tän viikon tiistaina, tänk gaad, niin pääsin piristämään nuutunutta ja kulahtanutta (ja hikistä) urheilijan olemusta. Ehkä kuvittelen, mutta uudella päällä se rautakin tuntui kevyemmältä?snapchat tiialasimi


ennen...huhhuhhh...luonnontaipuisa, kulahtanut, paksu pöheikkö ;)


Keskittyneesti :)


Väri vaikuttaa...


..sillä aikaa makoisaa, tuoretta kahavia.


ennen ja jälkeen... WOW mikä ero!


Tukkaselfie. Ääää, en kestä mikä kiilto!!


Oli aika jäätävä tunne mahanpohjassa, kun täydellisesti onnistuneen operaation jälkeen varasimme kalenteriin seuraavat hoitoajat. Eka on elokuussa pikahuolto juurikasvun taltuttamiseksi ja toinen on kisaviikolle, jolloin tehdään sitten se THE TUGGA. Tai siis Tiina tekee Goalaksen huipputuotteilla. Minä nyökyttelen. Vähän jo suunniteltiin lavalookkia. Luottamus on 101%. Kisojen deadline on 24.9.2016. Kääk. 

Niin se aika vaan sujahtaa nopeasti. Täysillä tavoitetta kohti :D


Upeimmat hiukset mitä minulla on koskaan olleet!! KIITOS TIINA <3


Mitä kaikkea muuta tuosta Hyvän Olon Keskuksesta löytyy, paitsi hiusjuttuja? Kotisivulta poimittua: 

"Vauhdikkaaseen, värikkääseen ja uusimmat tuulet ja tuiverrukset tuntevaan tiimiin kuuluu kauneuden huippuammattilaisia: kymmenen hiusmuotoilijaa, kaksi kynsimuotoilijaa, diplomikosmetologi, hieroja sekä luontaishoitaja. Meikkauksesta huolehtivat kolme koulutettua meikkaaja-maskeeraajaa." 

Siis vaikka mitä, mikä jengi ja tekemisen meininki! Lämmin suositus <3
Hyvän olon keskus Goalas
Asemakatu 17, 90100 Oulu
ajanvaraus: 08 311 9939
www.goalas.fi
Seuraa: Instagramissa @goalas_ ja facebook: Goalas

Ihanaa hemmottelua rennon modernissa ympäristössä! Kun astelet Goalakseen, se on niinku kottiin menis. Ei muuta ku aikaa varailemaan :)


Parasta.


Rentoa sunnuntaita. Terkuin, Tii <3

Syöksy mukaan kisavalmistautumisiin snapchatissa tiialasimi
Inspiraatiota instasta @tiialasimi
Facessa valmentajasivut Tii Alasimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti