25. heinäkuuta 2016

Kesämeikki ZAO-luonnonkosmetiikalla


Aah, olen ihan lääpälläni ZAO-luonnonkosmetiikkaan! Olen tutustunut tuotteisiin alkuvuodesta alkaen ja puolen vuoden käyttökokemuksen jälkeen voin käsi sydämellä suositella näitä sinullekin. ZAO on laadukas, runsaspigmenttinen sekä ihoa ja luontoa hellivä ekologinen tuoteperhe, jossa hinta ja laatu todellakin kohtaavat. Mikä löytö! Ja parastahan tietysti on, kun näitä saa suoraan Oulusta.

Läpi talven käytössäni ollut ZAO:n kevyt meikkivoide alkoi tuntua iholla kesän kynnyksellä liian paksulta. Myös huulten ja poskipunan sävyt näyttivät kevyesti päivittyneellä iholla tunkkaisilta, siis liian tummilta. Siksipä käännyin Kauneushoitola Kauneudellan ihanan ekokosmetologi Helenan puoleen. Mitä meikkejä ja sävyjä hän suosittelisi minulle kesäksi? Luvassa siis kivaa meikkipussin kesäpäivitystä!

Postauksen lopussa on muuten vinkkiä ZAO-tarjouksesta eli kannattaa lukea loppuun saakka :)
Oulun Pateniemessä sijaitseva tunnelmallinen Kauneudella, on ranskalaisen eco-sertifioidun luonnonkosmetiikka ZAO Make Up-sarjan maahantuoja ja jälleenmyyjä. Koko ZAO-valikoima on 100%:sti luonnon raaka-aineista valmistettuja. Luonnollisuus jatkuu myös tuotepakkauksiin eli viehättävää bambua, jota hyödynnetään paitsi kosmetiikan raaka-aineena, käytetään myös pakkausmateriaalina. On ihastuttavaa, että kestävät pakkaukset on tarkoitettu uudelleen täytettäviksi eli esim. poskipunat, luomivärit ja puuterit voi ostaa täyttöpakkauksina! Kierrätys kunniaan :)


ZAO-tuoteet on pakattu pehmeisiin puuvillapussukoihin <3

ZAO-sarjan tuotteissa ei ole käytetty synteettisiä säilöntäaineita, niitä ei ole eläinkoetestattu, eivätkä ne sisällä talkkia. Suurin osa tuotteista sopii myös vegaaneille.

ZAO-tuotteiden raaka-aineita ovat mm:
- Orgaaninen bambujauhe
- Orgaaninen piioksidi
- Omega 3- ja 6- välttämättömät rasvahapot
- Orgaaninen Shea eli Karitevoi, kaakaovoi, kookosöljy, macadamiaöljy, manteliöljy

Lähes kaikki tuotteet sisältävät mikronisoitua hopeajauhetta jolla on antibakteerinen ja antiseptinen vaikutus. Hopeajauhe toimii luonnollisena säilöntäaineena.

Aktiivisesta elämäntavastani johtuen, en juuri meikkaa. Ja siis äiti-ihmisenä arkena peilin edessä puolikin tuntia on aivan liian pitkä aika. Aamutoimet ehostuksineen pitää tapahtua ripeästi. Koska ihossani on pigmenttieroja ja haluan näyttää fressiltä (mutta en meikkipytyltä), olen käyttänyt ohutta meikkivoidetta ihon sävyerojen tasoittamiseksi. Tällä kertaa pääsin kokeilemaan Helenan suosituksesta jotain ihan uutta, nimittäin: mineraalimeikkipuuteria.


Ihana bambu <3


Mineraalimeikkipuuteri on aivan yliveto tuote! Puuteri pyöritellään kasvoille pehmeällä kabukilla. Yksi tai kaksi kerrosta halutusta peittävyydestä riippuen. Tasainen, mattapintainen, pitkäkestoinen ja erittäin luonnollinen lopputulos, joka kuitenkin häivyttää ihon pienet sävyerot. Olen testannut tuotteen myös lenkkipolulla ja kuntosalilla, ja mineraalimeikkipuuteri pitää kiillon pois kasvoilta, myös "vaativimmissa" olosuhteissa. Tämä on ehdottomasti tuote, joka jää pysyvästi meikkipussiini. Minulla on käytössä Mineral Silk meikkipuuteri 504.
Valitse seitsemästä eri sävystä :)


Sitten kasvoille tuodaan auringon hehkua aurinkopuuterilla. Minulla sävynä Cooked Powder 343 (golden bronze)Aurinkopuuteria levitetään poskille, otsaan, ohimoille ja leukaluista leuan alaosaan. Kasvot ikäänkuin kehystetään tummemmalla sävyllä. Kasvot näyttävät kevyesti päivittyneiltä. Sopii minulle, koska en juuri auringossa viihdy :)
Meikkipohjan ja aurinkopuuterin jälkeen kasvoille sipaistaan kesän hittituote eli upea hohdepuuteri, jolla tuodaan valoa kasvoille.Hohdepuuterissa on runsaasti pigmenttiä, joten vain pienenpieni pyyhkäisy riittää, ellet halua näyttää yössä hohtavalta tulikärpäseltä, hihii. Hoksaat sitten kun kokeilet tuotetta :) Levitä puuteria valokynän tapaan nenänpäähän, poskiluun korkeimpaan kohtaan, silmän sisänurkkiin ja amorinkaarelle. Aivan ihana valoa tuova uutuus, tykkään! Tuote: Shine Up powder Pink Champagne
Katso tästä loistava ZAO Makeup Official vinkkivideo hohdepuuterin käyttöön.ZAO Magnetic box <3


Aurinkopuuteri ja hohdepuuteri säilyvät ja kulkevat mukana näppärässä ZAO-magneettirasiassa. Bambuiseen rasiaan voi koota myös vaikka lemppari luomivärit ja sävyjä on kätevä vaihdella vuodenaikojen mukaan :)

Lopuksi kevyen kesämeikin loppusilaus eli kosteuttava ja miedosti tuoksuva ZAO-huulikiilto. Minulla sävynä Lipgloss 003 (Apricot).

ZAO-huulikiiltoja on kuutta eri sävyä.


Lämmintä aprikoosia :)


Lisäys ripsiväriä, kulmien huolittelu ja TADAA! - kevyt, nopea kesämeikki ja fressi työlookki on valmis!


Ready to work!


BakaraBlogin lukijaetu!
-15% alennusta kaikista ZAO-bambupakkauksissa olevista tuotteista (ei täyttöpakkauksista). Etu on voimassa 31.7. saakka sekä verkkokaupasta että hoitolasta. Parhaimmat meikkisävyt ihollesi saat, kun varaat ajan hoitolaan ja annat ekokosmetologi Helenan valita sinulle sopivimmat.

-> Kauneudella verkkokauppaan tästä.
-> Varaa aikasi Kauneudella hoitolaan
* puh. 044-700 3250
* säpo: kauneudella@kauneudella.fi
* kotisivut: www.kauneudella.fi

ZAO Organic Make Up Suomi
* tykkää facebookissa
* seuraa instagramissa @zaomakeupsuomi


Kaikki tarvittava nopeaan, päivittyneeseen kesälookkiin :)


Joko sinä olet päässyt nauttimaan ihanista ZAO-tuotteista?

Terkuin, Tii <3

* Lisää minut snapchatissa: tiialasimi niin pääset seuraamaan arkeani ja kisavalmistautumista
* Seuraa instassa: tiialasimi
* Tykkää facebookissa valmentajasivut: Tii Alasimi

Kaikki postauksen tuotteet on saatu maahantuojalta. Kuvat ovat omiani tai ZAO-esitteestä napsastuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti