18. kesäkuuta 2016

Kivvi luonnonkosmetiikka


Seuraavaksi haluan kertoa sinulle hurmaavasta luonnonkosmetiikkasarja Kivvistä.

Olen pitkään etsinyt ihonhoidon tarpeisiini sopivaa ja toimivaa tuoteperhettä. Kun ikää tulee mittariin, saippuapesu ei enää yksinkertaisesti riitä. Pintakuiva iho kirraa ja alkaa hilseillä. Iän myötä iho tarvitsee runsaasti kosteutusta, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Kosteutusta ei voi olla liikaa. Varsinkin näin kesällä huomaan että ilmerypyt oikein ryöpsähtävät esiin auringon kuivattavan vaikutuksen vuoksi.


 

 

Ihon hyvinvoinnin perusta on ensisijaisesti sisäisessä hoidossa. Se ei ole mitään mystistä, vaan yksinkertaisin ja helpoin tapa on riittävä veden juonti, monipuolinen ja terveellinen ruokavalio sekä riittävä uni. 
 
Mutta miten hoitaa kehoa ulkoisesti?

Ei ole ihan sama mitä ihollesi levität. Hienojen puteleiden ja paljon lupaavien tuoteselosteiden keinotekoiset kemikaalit imeytyvät kehoosi ja saattavat kuormittaa maksan toimintaa ja näin aiheuttaa ongelmia mm. hormonitoimintaasi. Valitse siis viisaasti luonnonmukainen tuote jos mahdollista. Sinulla on vain yksi keho josta kannattaa pitää parasta mahdollista huolta. <3

Kun minulla tuli haasteita kilpirauhasen vajaatoiminnan kanssa pari vuotta sitten, tavallaan heräsin tähän karuun todellisuuteen. Ei pelkästään se mitä syön ja juon (sisäiset tekijät), vaan myös ympäristö ja kemikaalit vaikuttavat hyvinvointiin (ulkoiset tekijät). Ihminen on upea kokonaisuus. Siihen saakka olin lotraillut ihan millä sattuu tuotteilla ja varsinkin hajusteilla. Mitä isompi uutuuksien mediamainostus, sitä herkemmin ostin. No, olin sinisilmäinen peruskuluttuja joka ei ymmärtänyt lukea tuoteselostetta eikä minulla ollut harmainta haisua kemikaalien vaikutuksesta terveydelle. Havahtumisen jälkeen olen testaillut useita luonnonkosmetiikkamerkkejä markettien ja luontaistuotekauppojen hyllyiltä, mutta tuskastuneena tuoksu (tai pikemminkin kitkerä haju), tuotteen imeytyvyys ja hoitavuus eivät ole menneet ihan nappiin...


Lumoavan ihana paperikassi , eikö? <3Aloitin nyt alkuvuodesta yhteistyön oululaisen Luonnonkosmetiikkahoitola Kauneudellan kanssa. Heillä on käytössä latvialainen Kivvi-Ecocert sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja ylellisissä hoidoissaan. Sen myötä pääsin kokeilemaan uteliaana tuota syötävän ihanan ja raikkaan näköistä tuoteperhettä. Mielenkiintoista!

Mulla on ollut testauksessa Kivviltä Ribes Nigrum, aikuiselle iholle suunnattu, mustaherukkaa sisältävä tuotelinja. Tuotteiden mustaherukkauute ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä estämällä ryppyjen muodostumista ja parantamalla ihovaurioita. Kivvi-tuotteiden tehokkuus perustuu Baltian ja pohjoisten metsien ja puutarhojen marjojen ja kasvisten vaikutukseen. Marjat sisältävät paljon ihonhoidon kannalta tärkeitä antioksidantteja, mineraaleja ja vitamiineja.Vaahtopesu, kasvovesi, päivä- ja yövoide, silmänympärysvoide ja kuorintavoide.


Ja kuule. Kokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia! Ensinnäkin, tuotteiden tuoksu on miellyttävän herukkamainen, marjainen ja fressi. Aah, ja niin aito.


Kiinteyttävät ja kosteuttavat voiteet vähentävät ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.


* Yövoide sisältää mm. sheavoita sekä kookospähkinä ja jojobaöljyä.
* Silmänympärysvoide sisältää mm. sheavoita, aprikoosinsiemen- ja helokkiöljyä.
* Päivävoide sisältää mm. kookospähkinä-, oliivi- ja aprikoosisiemenöljyä.
Kaikki voiteet ovat alkoholittomia.


Voiteissa on kätevät pumppupullot. Näin tuotteet ovat myös hygieenisiä.


Toiseksi, kaikki voiteet levittyvät helposti, imeytyvät nopeasti ja jättävät iholle kosteutetun, samettisen pehmeän tunteen. Tuotteiden kiinteyttävien ominaisuuksien vuoksi koen, että pienimmät rypyt ovat silottuneet. Toimii!Hellävarainen kuorintavoide poistaa kuolleet ihosolut.

Kuorinta on todella hellävarainen. Ehkä omaan makuuni jopa liian hellävarainen, kun olen tottunut tempaisemaan merisuolalla ja hunajalla... ;)
 

Kuorintavoide sisältää mm. vadelmasiemenjauhetta.


Erityisesti pidän Kivvi-puhdistusvaahdosta, no, siis kun tykkään vaahdosta. Jotenkin puhdistusmaito ei ole ikinä ollut juttuni, koen että iho jää rasvaisen oloiseksi, enkä pidä "likaisesta" tunteesta, joten olen erityisen iloinen, kun Kivviltä löytyi putsarista vaahtoversio. Iho hengittää, kosteutuu ja voi hyvin <3


Putsari sisältää oliiviöljyä sekä mm. mustaherukasta ja omenasta valmistettuja uutteita.  
Hellävarainen, vaahtoava pesu <3


Kasvoveden uutteet kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.


Kasvovesi sisältää mustaherukasta, kehäkukasta ja kiivistä valmistettuja uutteita. Iholle jää viimeistelty ja raikas tuntu sekä mieto marjainen tuoksu.


Pakkaukset oikein huokuvat raikkautta ja kutsuvat hemmottelemaan. Ehkäpä tässä on sinullekin aikuisen naisen ihana ja luonnonmukainen ihonhoitosarja. Kokeilemalla selviää. Lämmin suositus!

"Ihonhoitohetki on vain sinua varten - hoida ihoasi rakkaudella ja hellyydellä."

Terkuin, Tii <3

(Postauksen kaikki tuotteet on saatu yhteistyössä Luonnonkosmetiikkahoitola Kauneudellasta. Osoite: Oksatie 8, Oulu / www.kauneudella.fi Materiaalit ja tuotetiedot on poimittu Kivvi-esitteistä)

Lisää Snapchatissa: tiialasimi
Seuraa Instassa: tiialasimi
Tykkää Facebookissa: Tii Alasimi
Tule valmennukseeni Oz MAXiin: www.ozmax.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti