13. toukokuuta 2016

Perjantai kolmastoista


Wäyy mikä päivä!!! Mutta ei lainkaan niin kuin voisi perinteisesti kuvitella, mitä pahamaineisena perjantaina kolmantenatoista voisi tapahtua… Ehkä tasoitusta antoi se, että pyöräillessä töihin, oli niin KYLMÄ, että tarvitsi vetää Sportheavyn lakki syvälle päähän ja nahkahanskat käteen. Ja siltiki paleli. WTF??! Mihin positiivisuutta sädehtivä aurinko ja lämmin tuuli katosi? Nooo, eipä ainakaan tullu hiki...Sori, vähä pimee meno... :)


Määpä kerron lisää.

Aamu käynnistyi punatukkaisen asiakkaan kanssa tekniikkakoulun merkeissä Oz MAXissa. Edellisestä tapaamiskerrasta oli vierähtäny useampi kuukausi. Päivitettiin treeniohjelmaa uuteen uskoon. Apua. Olin lentää selälleen mikä muutos hänessä oli tapahtunut: ryhti, olemus, voimatasot, kehon hallinta, ihon kunto, KAIKKI! Mikä tärkeintä, tuo aiemmin salikammoinen ja arka ihminen marssi itsevarmana treenikassi keikkuen raudan ääreen. JES! Oli tainnut koukuttua :) Kas, kun olennaista eivät ole pikavoitot, vaan sitkeys ja jatkuvuus kohti tavoitetta. Pienistä muutoksista tulee ajan kuluessa tapoja. Ihan Parasta!!!Aamupallaa. NAM <3


Session jälkeen rymistelin pukkariin ja tarrasin kännykkään. Tottakai, koska on tärkeää plärätä insta HETI ettei mee yhtään herkkupakaraa ohitte. Mutta minäpä löysin sieltä jotain muutaki kuin muotoja, nimittäin ihanan koskettavaa palautetta ja kiitosta tanssioppilailtani. On enemmän kuin ilo auttaa! Huomenna on suomalaisen Tangon SM-kisat (jossain?) ja enpä vähä jännitä yhtään sukat solmussa tämän pariskunnan sijoittumista. Hyvät hyrinät on. Mutta arvostelulajien tuomaroinneista kun ei koskaan tiiä. Muutaman kerran ovat käyneet yksityistunnillani ja mikäs siinä on jakaa oppeja, kun ne jalostuvat melkein kertaheitosta taidoksi. Luonnonlahjakkuudet! Ajatukset ja peukut siis vahvasti heissä ja ykköslempitanssissani. Heittäytykää tunteen ja tunnelman vietäväksi, tanssi on i-h-a-n-a-a <3


Päivän päätteeksi omat reenit ensin korkkareilla ja sitte lenkkareilla :)


No pyöräilin hymyssäsuin kotia ja pistin äkkiä pöperöä pöytään, koska huutava nälkä, koska dieetti. Kun siinä mussutin erittäin täyttävää parsaa, puhelin tuuttasi whatsuppiviestiä ravintovalmennusasiakkaaltani että: ”Mitäää mulle tapahtuu, housut kiristää reisistä?! Oonko mää lihonu.” – Rauhoturauhotu, et oo lihonu. Mutta kyllä, vaatteet käy oikeista kohtaa pieniksi, kun alkaa tehokkaan salitreenin lisäksi syömään tarpeeksi ja muistaa levätäkki välillä eikä hösötä jokaisena päivänä seittemässä eri jumpassa ja siihen päälle lenkkiä. Lääh. Lihas kehittyy levossa ja piste. Ei nälkäinen ja riutunut vaan kylläinen, VAHVA ja tasapainoinen. Erittäin oikea suunta ja meininki, BOOM! :)


Myös rehellinen pulla silloin tällöin, kuuluu terveelliseen ruokavalioon.


Että näin! Siinä yhdelle päivälle kerrakseen. Koutsi on niin kiitollinen ja onnellinen asiakkaiden onnistumisista ja edistymisistä ettei mittään järkiä!!!! Sitäpaitsi, mulla on ehkä maailman paras työ, työkaverit ja työpaikka!! <3 Todellaki, mikä päivä!


Viikonloppuna ehkä aiheellista harkita? ;) Kiitos Anna kuvasta!! <3
 

Tästä suunta viikonloppuun, joka muuten on TÄYSIN vapaa aikatauluista. Siis kalenteri täynnä tyhjää. Ei merkinnän merkintää kahteen päivään. Wow. Mäki edistyn. Wuhuu! Sinä tiedät, joka luit edellisen blogipostaukseni.

Nautinnollista viikonloppua, helli itseäsi sillä mikä saa sinut iloiseksi.

Terkuin, Tii <3

Tykkää facessa Valmentaja Tii Alasimi
Inspiroidu instassa @tiialasimi
Tilaa valmennusta: Ravinto, kuntosali, häävalssi www.fittii.fi
Liikuntakeskus Oz MAXin jäsenille: http://www.ozmax.fi/personal-trainer/personal-training-hinnasto.html
4 kommenttia:

 1. Tiiän ja pelastit päiväni �� Oot paras ����
  Luen näitä ja ihana onki lukea mitä sulle kaikkea kuuluu 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marja! Ilo olla mukana matkallasi. Kiitos kun saan olla. Niinku sanoin, tämä kaikki on vasta alkua. Nauti! :)

   Poista
 2. Hei! Muistanko väärin vai oliko se Satu Siirtola jolta sait apua pakaran aktivoimiseen ja kyykkyjen yms. tekemiseen nimenomaa pakaralla? :) Nimimerkillä monella fysioterapeutilla juossut ja edelleen ongelman kanssa kamppaileva :)

  VastaaPoista
 3. Hei anonyymi. Testaan samalla ekaa kertaa onnistuuko vastaaminen kännykällä :)
  Joo, oikein muistat! Toki mun ongelma oli polven ja nilkan linjaus joiden hallinta lähtee tukilihaksista ja pakarasta. Pitkään tehtiin aivan muita kuin kyykkyä mutta vähitellen kun lihasten syttymisjärjestys edistyi, päästiin pääliikkeen pariin. Jos seuraat mua instassa, siellä kaikki pallolla tekemäni ja muistaakseni viimeisin vatsaliike lattialla on ko tukilihaksille. Satu on huippu, suosittelen! :) Tsemppiä!

  VastaaPoista