5. toukokuuta 2016

Luonnonkosmetiikkahoitola Kauneudella


Aurinkoinen hei! Seuraavaksi haluan kertoa sinulle yhdestä yhteistyökumppanistani, joka saa minut hehkumaan. Olen älyttömän kiitollinen, kun olen saanut kisaprojektini myötä sponsorikseni oululaisen Kauneushoitola Kauneudellan. Paikka on tunnelmallinen ja kaunis, luonnonkosmetiikkaa hoidoissaan käyttävä hemmottelukeskus Oulun Pateniemessä.


Kuva helmikuulta kun vielä oli lunta :)


Olemme sopineet liikkeen perustajan, upean ekokosmetologi Helenan kanssa, että säännöllisillä hoidoilla ja laadukkailla luonnonkosmetiikkatuotteilla saadaan kasvoistani vähintään viisi vuotta pois. (Siis kun nyt olen kakskytviis) Että iho on kukkeimmillaan sitten syyskuussa kisalavalla. Ei rypyn ryppyä eikä näpyn näppyä. Tämä on siis barbimainen visio omassa päässäni, saa nähdä kuin todellisuudessa käy. Odotan!


Meikki ZAO Make Up-luonnonkosmetiikkasarjalla


Miksi sitten päädyin Kauneudellan palveluihin? No. Arjessani vältän käyttämästä ihonhoidossa, puhdistuksessa ja meikeissä mahdollisimman vähän keinotekoisia kemikaaleja, sillä nuo paholaiset kuormittavat maksan toimintaa ja saattavat sekoittaa kehon luonnollista hormonitoimintaa. Kemikaalit voivat aiheuttaa mm. hajusteyliherkkyyttä, ihottumaa, nenäoireita, päänsärkyä tai kurkun kutinaa. Siksi valintani on ehdottomasti luonnonkosmetiikka ja sitä tarjoava Kauneudella.

Suosittelen tutkimaan tarkoin tuoteselosteet päivittäin käyttämistäsi purkeista ja puteleista, jotta tiedostat mitä puhdistusaineiden, meikkien, rasvojen ja hajusteiden myötä ihoon ja elimistöön voi imeytyä. Ehkäpä jatkuva yskä tai toistuvat päänsäryt johtuvatkin jäätävästä kemikaalikuormasta eikä jylläävästä flunssakaudesta... Tee kehollesi hyvää niin sisäisesti kuin ulkoisesti <3


Hoitola on ihanaa ZAO Make Up-luonnonkosmetiikkaa hyllyt pullollaan.


Pääsin Helenan rentouttavaan kasvohoitoon ekaa kertaa helmikuussa. Ensimmäinen kysymys hänen suustaan oli tyyliin, milloin olet viimeksi käynyt kosmetologin tekemässä ihonpuhdistuksessa? Ööööö, olishan mun pitänyt tietää että tommonen kyssäri tulee. Täytyy myöntää etten ees muistanu. Edellisestä kerrasta oli varmaan kaks-kolme vuotta. Tyyliin ihana mieheni ostanut minulle äitienpäivähömpsöttelyhoidon. Ja hyvä niin, koska nainen ei voi koskaan saada osakseen liikaa hemmottelua :) Oon sitä sorttia että omaa naamaa ei hoideta vasta sitte ku on pakko, sillä sauna ja kotinaamiot kerran viikossa saavat luvan passata. JOS silloinkaan. VAIKKA tiedän, että hoidossa käyminen olisi samalla äiti-ihmisen stressin poistoa ja -hallintaa parhaimmillaan, niin eipä vain ole tullut varattua aikaa.


Ekokosmetologi Helena Mahlakaarto <3 Kuva täältä


Ensimmäisellä kerralla sain nauttia Timanttikasvohoidosta. Hoito lupaa: "Se puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi kollageenin tuotantoa sekä tasoittaa juonteita ja pigmenttimuutoksia. Jo yhden hoitokerran jälkeen ihosi näyttää kirkkaammalta ja puhtaammalta." Ja voin kertoa, että ei turhaan luvattu. Ihoni oli huomattavasti tasaisempi ja oikein sädehti! En tiedä miten olenkin onnistunut asioimaan Helenan luona vähän räjähtäneessä ja stressaantuneessa olotilassa, ehkä valvomistakin alla, mutta ainakin hoitotulokset pääsevät silloin oikeuksiinsa.Zao-meikit sisältävät bambua ja ne on pakattu ihastuttaviin bambu-pakkauksiin!


Toisella kerralla maaliskuussa, kun minut oli kääritty pehmeisiin peittoihin mukavaan asentoon, oli aika karmaisevaa kuulla totuus. - Teen nyt sinulle ikääntyneen ihon kasvohoidon. - Mitäää? Ikääntyneen?? - Niin, ethän sinä enää nuori ole. - Aijjaa... No niin, siinä tuo viimosen päälle ammattilainen näkee sinut paljaana, ilman meikkiä jolloin ihon kunto paljastuu karuna. Ehkä loukkaannuin ministi. Vitsivitsi ei vaiskaan, tykkään siitä että asioista puhutaan suoraan niiden oikeilla nimillä. Ja sitä vartenhan siellä olin; saamassa kasvoilleni parasta mahdollista hoitoa.

Hoitolan rentouttavaa tunnelmaa


Tuolla kertaa Helena teki Ravitsevan ja kiinteyttävän anti-age-hoidon. Käsittely lupaa kiinteyttää ja kohottaa kasvoja, sekä mataloittaa ryppyjä ja juonteita. Ja toden totta, aivan ihmeissään sitä häi tutkimaan peilikuvaansa kotona, ei ollut silmäpusseja, naururyppyjä eikä otsakurttuja! Ei voi käsittää! Voisin kuvitella, että tuota hoitoa useampi kerta sarjatulena, niin tulis pehmoinen, kuulas ja kimmoisa vauvanpyllyiho. Yks semmonen kiitoos!


Anti-Age hoidossa käytetään aikuisen ihon Kivvi-ihonhoitosarjaa.

 
Sain noita mustaherukkauutetta sisältäviä Kivvi-tuotteita testikäyttöön. Olen pitkään etsinyt ihotyypilleni sopivaa luonnonmukaista ihonhoitosarjaa, tähän mennessä ainakin vaikuttaa erittäin lupaavalta! Niistä on tulossa oma postauksensa myöhemmin.


Kivvi-ihonhoitosarjan mustaherukkauute estää ihon ennenaikaista ikääntymistä.


Mitä muita palveluja Kauneudella tarjoaa?

Kauneushoitolasta on mahdollista varata erilaisiin tarpeisiin soveltuvia kasvohoitoja, ripsienpidennyksiä, sokerointeja sekä hierontoja. Lisäksi palveluista löytyy myös suihkurusketuksia, kestolakkauksia, kulmien ja ripsien kestovärejä sekä meikkauksia. Vaikka mitä! Oikea täyden palvelun tavaratalo. Erittäin lämmin suositus!

Tutustu palveluihin tarkemmin www.kauneudella.fi
Facebookissa Kauneudella
Instassa @Zaomakeupsuomi
 

Yksi lemppareistani: ZAO:n kätevä peitepuikko, kostettaa ja sulautuu ihoon.


Jokainen äiti ja nainen ansaitsee hetken lomaa tiskeistä ja pyykeistä, hemmottelua, laatutuotteilla ja ammattitaitoisissa käsissä. Jos huomasit, että äitienpäivälahja on hankkimatta, niin nou hätä, lahjakortti kauneushoitolaan on aina varma valinta. Osta lahjakortti tästä.

Ihaninta ja rakkainta äitienpäivää!

Terkuin, Tii <3

Tykkää facessa Valmentaja Tii Alasimi
Inspiroidu instassa @tiialasimi
Tilaa valmennusta PT, ravinto, kuntosali, häävalssi www.fittii.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti