3. huhtikuuta 2016

Uudet ympyrät Oz MAXissa


Taidan pitää vastedes suuni supussa, enkä lupaile mitään "Tii is bäk" -juttuja. Kyllä, olin varannut kalenterista aikaa blogin kirjoittamiselle, mutta sitten kohtalo puuttui peliin ja tyhjät keskiviikon "Blogin kirjoitus" -kohdat täyttyivät alta aikayksikön. Se on vähän niinkuin auton myynti. Just kun pääset sanomasta että olet myymässä kulkupeliäsi, niin eiköhän joku ääshoul vedä suutuspäissään naarmun Volvon kylkeen marketin parkkipaikalla. Siis hidasteita matkalle.


Uusi työpaikka, uusi look :)

Mistä siis on kyse? Sain helmikuussa yllättäen työtarjouksen Liikuntakeskus Oz MAXista, Kaakkurista. Pari päivää pohdin, että h-e-t-k-o-n-e-e-n, mutta aika selvää oli, että tämä olisi SE muutos jota olen kaivannut työkuvioissa jo jonkin aikaa. Eli ei muuta kuin uusia haasteita päin! :) No, arvatenkin tuota muutosta järjestellessä ja uuteen paikkaan valmistautuessa "vapaa-aika" sitten hurahtikin.


Oz MAX <3Aloitin huhtikuun alussa personal trainerina ja ravintovalmentajana Oz MAXissa. On ilo kuulua ammattitaitoiseen tiimiin ja motivoivaan työyhteisöön. Ozissa asiakkaan ääni on tärkeä ja siellä ollaan jatkuvasti kiinnostuneita toiminnan kehittämisestä.
 

Alkaa olla virallista kun pääsee seinälle :)

Liikuntakeskuksessa onkin juuri tehty remppaa eli talossa on avattu uusi, iso, toiminnallisen harjoittelun sali. Valikoimaan kuuluu tietysti perus kuntosalilaitteet ja vapaita painoja. Monipuolisia jumppa- ja kehonhuoltotunteja sekä sisäpyöräilyä on päivittäin. Keskus on perheellisen unelma, sillä tarjolla on myös lastenhoitopalvelu. MAHTAVAA! Hullujen Päivien kunniaksi on menossa Hullun Halvat liittymishinnat, kannattaa käydä sivuilla tutustumassa!

Hih, olen vielä jokseenkin pallo hukassa, mutta tekemisen kautta tutuksi ja talon tavoille. Innolla uusissa haasteissa kiinni.


PT Tii :)


Kurkkaa tuore esittelytekstini Oz MAXin sivuilta tästä. Jos olet kiinnostunut energisemmästä olosta, terveemmästä kropasta, pysyvistä tuloksista perinteisellä kuntosaliharjoittelulla ja/tai ravitsemuksesta, minuun saat yhteyden tii.alasimi(at)ozmax.fi Valmennan pääasiassa arkisin klo 9-16 välillä sekä lisäksi tiistaisin klo 20 saakka.

Ravintoasioita teen myös etänä, ympäri Suomen, silloin saat yhteyden yritykseni, FitTiin kautta. Lue lisää ravintovalmennuksesta.

Näihin huippuihin ympyröihin. Rentoa sunnuntaita Sinulle!
Terkuin, Tii <3

Tykkää facebookissa: /Valmentajatiialasimi
Seuraa instassa: @tiialasimi

2 kommenttia: