24. huhtikuuta 2016

Jänistänkö koska pelottaa?


Ei hitto! Nyt alko jännittään!! Ihanaisten kanssa on hihitelty, että joku kaunis päivä, kunhan pakaraan on saatu tarpeeksi muotoa, on ne odotetut omat fitnesskisat, tihihii, jolloin laitetaan vähä iiärrää ja blingblingiä ja iih ja aah, ja sitten on nipistäny vatsan pohjasta. Jonka jälkeen jännäkakkaolo on mennyt ohi.

Tää jengi!!!!!

Sydän pamppaillen kannustettiin huikeita urheilijoita Fitness Classicissa Helsingissä viime viikoloppuna. MIELETÖNTÄ IINA JA PAULIINA, säteileviä olitte!!!!! Ja taivas varjele, sitten siinä Kultsan penkillä, tuo totuus pläjähti rättinä päin naamaa: Kun fitness kisat järjestetään seuraavan kerran, oma vuoro on ihan aikusten OIKEASTI!!!! Ei voi käsittää. Ääääää!


Body fitness beginners Pauliina voitto, Iina kolmas !!

Sain tuon yhen kuvan beginnersseistä ja sitten tietysti loppu akku kännykästä... Tytöt pääsivät ekakertalaisten beginners-sarjasta jatkoon yleiseen kovaan sarjaan josta Pauliina vei voiton ja Iina huikean hienosti SM-neljäs. Kun aloitin treenaamaan aktiivisemmin salilla vuonna 2013, olimme tyttöjen kanssa samassa tiimissä Jaana Kotkansalon siipien suojassa. Niin ylpeänä on voinut seurata upeuksien matkaa ja menestystä. Näin kova työ palkitaan!


Kisaposse viihteellä <3Ikuistettava kun päällä jotain muuta ku treenikamppeet :)


Sain jäätäviä jännitysväreitä pelkästä ajatuksesta. Ei hyvä helvetti, vieläkö voi perua suunnitelmat? Varsinkin kun ne keksi ettei mun ikäluokan eli aikuisten naisten masterisarjaa ole lainkaan syksyllä. Ai munko pitäisi mennä parikymppisten kanssa samaan riviin? Eikai? Ja kun tuo polvikin on hajoillut. Ei yhtään kunnon kyykkyä kolmee kuukauteen. Ja äskettäin tuli kolmen viikon pitkittynyt flunssa. Just nytkö sen piti tulla eikä mulla oo perusflunssaa juuri koskaan? Että jos vielä löytyisi ovi josta livahtaa karkuun tässä dieetin aloittamisen kynnyksellä, kun ei päässytkään kehittymään optimaalisesti harjoituskautta loppuun saakka..  Josko sittenkin luovuttaisi?


PT työssään OzMAXissa. Happy!


Oon todella otettu niistä jokaisesta tsemppiviestistä ja kannustavista sanoista mitä oon saanu. Hassua että elätte niin vahvasti mukana tässä. KIITOS! <3 Ei se minullakaan niin heleposti irtoa kuin saattaa näyttää. Rehellisesti, mä en pysty suhtautuun kisaamiseen juuri nyt lainkaan coolisti. Kun en yhtään tiedä mitä on tulossa. Siis bikinitki pittäis tilata nyt? Ei mulla oo hajuakaan mimmoset! Vaikka on tiedostanut, että ennen pitkää se oikea dieetti sitten alkaa, niin silti totuus tuli jotenki puun takaa. On ollut kiireinen, poikkeuksellinen kevät kaikkine positiivisine muutoksineen ja stressierkkiäkin näkynyt. Ei ole ehtinyt ajatella koko asiaa. Joojoo, aina voi koittaa toitottaa itselleen että hengitä syvään äläkä stressaa ja päivä kerrallaan ja huomisesta kun ei koskaan tiedä ja plaaplaa. Voi vittu oikeesti, kuka pystyy elää silleen? Joku joogi varmaan.


tästä lähetään dieettaamaan paloja esiin


Joojoo teenhän mä parhaani just tänään ja keskityn olennaiseen ja varsinki koitan olla selaamatta instasta hakusanalla häshtäk NFE2016... sieltä pompppaa niin hyvännäköstä mimmiä ja misukkaa että hurraa. Ja sitte mä pöliä vertaan. Ja sitte alkaa se itsesäälipuhe: Ei musta oo mihinkään. Ei mulla oo tommosta persettä, koska kolmen kuukauden treenitauko. Eikä oo noin kapeaa uumaa ko tolla, koska rakenne. Eikä oo enää tommosia harteita koska flunssa vei paineet. Ja ja ja... Aina löytyy tekosyy jos kovasti penkoo. Eikoiski paljon helpompi luovuttaa kuin tavoitella (melkein) mahdotonta?ruoka maistuu joka kerta


Vaikka olenkin ensi kertaa pappia kyydissä, mun kokenut valmentaja, Jiipee Pulkkinen tietää mitä hän tekee ja mun tehtävä on yksinkertaisesti "vain" noudattaa ohjeita. Hän on pukannut lavalle menestyjiä 25 vuotta, joten nou hätä. Valkku on kartalla ja mun tarttee "vaan" seurata reittiä. Simppeliä ;)


IFBB Fitness Urheilija. Team JiiPee <3


Sanotaan, että unelma ei ole tarpeeksi iso jos se ei pelota. No tää ainaki on, tää suorastaan hirvittää. Toisaalta, pelko saattaa estää toteuttamasta unelmia. Tiiän mitä mentaaliasiantuntijat ehdottavat ratkaisuksi: päivä kerrallaan ja tekee parhaansa. Muttakömuttakömuttakö mää en oo luonteeltani sellanen, vaan meen asioiden edelle, maalailen ne pahimman kauhuskenaariot etten pääse kuntoon, perseeseen jää selluliittia, bikinit hajoaa lavalla, kompastun korkoon, pää leviää, terveys menee ja perhe repii pelihousut kiukkusen muijan vuoksi. Juuri nämä asiat joita KUVITTELEN minulle tapahtuvan, saattaisivat pahimmillaan estää toteuttamasta haavetta. Joudun tekemään etukäteen paisuttelemieni tilanteiden kanssa ihan helevetisti töitä. Niin etteivät ne ota naisesta valtaa.

korkkarikävelystä tulee ruhjeita, mutta niitä ei kukaan näe naamasta


Tiedostan, että minulla on rutkasti kehitettävää sisäisen puheeni suhteen. MUTTA en todellakaan peräänny enää. Tavoite on tärkeä. Tätä etappia on odotettu liian kauan. Haluan kokeilla siipiäni ja nähdä pystynkö mä tähän ja soveltuuko laji mulle. Se on menoa nyt!


Kuvaussessio a`la Markku Hyttinen. Hiukset & meikki Tiina Siekkinen / Goalas


Mites, oletko sinä pysähtynyt miettimään, miten puhut itsellesi? Auttaako että sättii itseään, etsii vain virheitä ja epäkohtia ja niitä kuuluisia tekosyitä? Kun katsot peilistä, niin aina näkyy hirveä makkara tuossa, tuossa ja tuossa sekä ne roikkuvat silmäpussit? En mä voi kun tää perhe, mun työ ja nää lapset. Mitä sukulaisetki sanoo jos mä muutun. Voi äiti! Tiedän että noihin seikkoihin on liian helppo piiloutua. Mitä jos puheen sävy olisikin tsemppaavampi, luottavaisempi, arvostavampi ja kiitollisempi? Juttelisit itsellesi niin kuin rakkaalle ystävällesi? Totuus kuitenkin on, että kerran me täällä eletään ja tämä huvi saattaa loppua äkkiarvaamatta. Pahinta on Jos ja Sitku elämä, sillä silloin sinä olet matkustaja etkä laivan kapteeni. Muut määrää tahdin ja sinä vain lillut mukana... Sitäpaitsi joskus jonkin haaveen toteuttaminen saattaa olla liian myöhäistä. Esimerkiksi fitnesskisaaminen ON iästä kiinni. Jos sanot itsellesi ettet pysty, mietippä uudestaan? Oletko aivan satavarma vai luuletko tietäväsi? Sitten jos epäonnistuu, mitä sitten, ei maailma siihen kaadu! Sittenpä on ainaki kokeiltu eikä jääty jossittelemaan. Jokaisesta kokemuksesta on mahdollista oppia. Tärkeintä on että elää omannäköistä elämää, ei muiden sanelemaa.
Unelmien saavuttamisessa auttaa motivoiva, positiivinen ja lempeä sisäinen puhe. Olet kaunis. Sinä onnistut. Kaikki on mahdollista. Mieti <3 Kaikki ON mahdollista. Ensin pitää vain yrittää.selkäpäivä. my favorite <3

Mitäs seuraavaksi tapahtuu?

Kisadieetti alkaa maanantaina 2.5. eli reilun viikon kuluttua. Kesto 20 viikkoa. Tavoite on IFBB Bikini fitnessin beginners -163cm sarjassa la 24.9. Jyväskylän SM-karsinnoissa. Päätavoite on päästä seisomaan lavalle terveenä ja elämäni kunnossa ja kaikki siitä eteenpäin on plussaa. Isompaa tavoitetta en itselleni aseta, koska en voi tietää miten kroppa reagoi, miten kilpirauhanen jaksaa puksuttaa, miten polvi pysyy perässä, miten pää jne. Saati kun kyse on arvostelulajista että mitä tuomaristo tykkää mun bikinien väristä :) Tällä hetkellä olo on loistava, olen terve, aineenvaihdunta hyrrää ja hormonitoiminta pelittää. Kehitystäkin saatu aikaiseksi. Vahva pohja on luotu. Silti ilmassa leijailee läjä kysymysmerkkejä, joihin ei saa vastausta kuin ottamalla härkää sarvista eli koitan olla välittämättä epävarmuuksista etukäteen ja keskittyä positiivisella hypellä olennaiseen. Haaveeni toteuttamiseen! Päivä kerrallaan ja parhaani teen.


hiilaria! ;)


Mutta, nyt mä tän viikonlopun ja ensiviikon ajan lihotan itseäni pari kiloa, kröhöm, siis täytän glykogeenivarastot, jotta on sitten vararavintoa mistä pudottaa :) Treeneihin pääsen kiinni huomenna. Vappukin on tulossa, ehkä parit skumpat pääsee nauttiin ystävien seurassa, jee! Hienosti sitten katabolisessa tilassa maanantaina dieetille, hihhiii ;) Ilolla kohti unelmia!

Terkuin, Tii <3

Seuraa facebookissa: Valmentaja Tii Alasimi
Inspiroidu instassa @tiialasimi
Valmennusta: www.ozmax.fi
Oma yritykseni: www.fittii.fi

4 kommenttia:

 1. Sä oot semmoinen asennemimmi, että oksat pois! Täältä ainakin supertsempit, tuun kannustamaan kisoihin! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpale! Isoaääniset kannustusjoukot enemmän kuin tarpeen!! <3

   Poista
 2. Ei sinulla kulta pieni ole mitään hätää! Olet upea nainen! Perheesi on huippu, ja ymmärtääkseni osaavat kannustaa!( ellei niin soitto mulle niin annan selkää Samille ��) kova vaihe alkamassa mutta positiivisuus ja kova työ! Niillä mennään! Minä uskon sinuun täysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tarja ihana Sinä, lämmin kiitos tsemistä! <3 Mun perhe on paras ja täysillä messissä mukana. Hyvä tietää, pyydän tarpeen tullen apua sinulta, jos alkaa taustajoukkojen ote lipsuun, hihhii. Rautaisia ja kehittäviä treenejä myös sinulle!

   Poista