6. huhtikuuta 2015

Olette niin ihania!


Olen sanaton. Tyrmistynyt. Olen kyynelsilmin lukenut myötätuntoisia viestejänne. Edellistä postausta klikattiin parissa päivässä yli 1000 siis yli TUHAT kertaa joka on tähän astisen blogihistorian ylivoimainen ennätys! Tuo määrä noin lyhyessä ajassa on ihan älyttömän paljon tällaiselle itsenäiselle sivulle joka ei ole mukana millään kaupallisella blogiportaalilla. Waudeee!


Kiitän joka-ainoasta viestistä, mieltä lämmittävistä empatioista ja suloisista etähaleista, rutistuksista. Sain niistä ihan valtavasti voimaa! Kiitos kiitos kiitos! Olette niin ihania <3 Toivon sydämestäni, että jokainen kilpirauhasen tai minkä muun sairauden kanssa kamppaileva löytäisi hoitotasapainon, tavalla tai toisella.Maaliskuussa oli ihan paras FitClub Finlandin posepäivä :)


Viestitulvan keskellä minulle kirkastui miten merkityksellinen kokemukseni oli monelle teistä. Kun yksi jos toinenkin kertoo "Kuin omaa tekstiä olisi lukenut", ymmärsin miten monet olette samanlaisena enona veneessä. Esimerkiksi jatkuva väsymys ei todellakaan ole normaali olotila vaan elimistön häiriötila jonka syynä voi olla stressi, ylikunto, unen puute, sopimaton ruokavalio tai sairaus, kuten kilpirauhasen vajaatoiminta. Jos postauksen myötä yksikin teistä saa voimaa ja uskoa lähteä kokeilemaan parannusta ruokavalion- ja elämäntapamuutoksen turvin, olen tekstilläni onnistunut ja kannustan siihen sata lasissa, todellakin!! Kokeilu on kaiken sen väärti. Mitään et menetä, päin vastoin. Rohkeutta päätökseen!!Tuoretta kuvamatskua tulossa ihkauusille kotisivuilleni :)
Kuva: Merja H. Ruotsalainen Photography
Vaatteet: Sportheavy


Moni on kysellyt tarkemmin mitä nyt sitten syön. Olen reilu vuosi sitten blogannut ruokavaliostani ja kun lukasin sen tuossa, meinasi karvat nousta pystöön sillä se ei enää pidä lähimainkaan paikkaansa huhhuh, enkä siksi linkitä sitä tähän. Sen sijaan maidoton ruokavalioni on yksi blogin luetuimpia tekstejä ja edelleen ihan ok matskua, mutta koska sekään ei pidä ihan täysin paikkaansa, päätin että postaan päivitetyn version, lähiaikoina. (Uskallan luvata että lähiaikoina kun tekstiä on suollettu jo useampi rivi, hihii) Saatte pian fressejä vinkkejä millainen ruokavalio toimii minulla, jee!

Sitä ennen ruokakuvia ja vähän muutakin vilahtelee facessa ja instassa @tiialasimi eli nähdään siellä!


Kiitollisin pääsiäisterveisin, Tii <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti