19. joulukuuta 2014

Mihin BakaraBlogi katosi ja arvonta


Heipsis! Uusien tuulien vuoksi oli aika putsata kaappeja ja sosiaalista mediaa. Netti, tuo nykypäivän pakollinen pahe erinäisine kanavineen imaisee helposti hävyttömän suuren siivun päivän ajankäytöstä jotenka jobia keventääkseni pistin tuulemaan. Jos jokin malli ei toimi ja aiheuttaa otsapannan kiristymistä, asialle pitää tehdä jotain!

BakaraBlogilla on ollut facessa ja instassa omat sivunsa, mutta tästä eteenpäin ne löytyvät omalla nimelläni eli Tii Alasimi. Feisbuukin sivulta piti ensin poistaa tykkääjiä jotta nimen sai muutettua, ärrmurr, joten jos huomaat että tulin deletoineeksi juuri sinut (anteeksi, se ollut mitään henkilökohtaista!!) niin käythän klikkaamassa itsesi mukaan uudelleen! Instan nimen muutos hoitui tsup tuosta noin vain.


instassa @tiialasimi


Facessa on menossa tykkääjien ja kuvan alle kommentoineiden kesken jouluarvonta joka on voimassa 23.12. klo 20 saakka. Käyhän siis osallistumassa!


Vinkki arvontavoitosta… ;)


BakaraBlogi täällä blogimaailmassa säilyy ennallaan. TIETYSTI!! Pyrin päivittämään kuulumisia vähintään kerran kuussa. HALUAISIN postata useammin, mutta sitä huomaa oman rajallisuutensa hypätessään kiihkeämmin takaisin työelämään. Ai miten niin kaikkea ei muka ehdi, mitä häh?! No ei ehdi eikä tarvitse ehtiä.


mutta salille ehtii aina! 


Joulu on ihan ovella. Sen huomaa varsinkin kaupassa eikä niin positiivisessa mielessä. Hirveetä hössötystä, itkeviä lapsia ja viivasuisia aikuisia. Elekää hyvät ihmiset stressatko, joulu tulee joka vuosi joka tapauksessa, ilman verenpaineen nostamistakin! Sen verran olen valmisteluita tehnyt että kartoitin ennakkoon missä valmislaatikoista ei ole käytetty vehnää, soijaa eikä lisä- tai säilöntäaineita. Aika selkeä valinta. Kylmäaltaasta lähtee mukaan Kokkikartanon tuotteet. Kinkun, pipareita ja raakasuklaata ajattelin tehdä itse, mutta muutoin kannatan Suomalaista Einesteollisuutta. Otan jouluna takaisin sen mitä en muina vuodenaikoina juurikaan harrasta. Kun eihän niitä erikoisuuksia muutenkaan syö kuin parin päivän ajan, sitten on jo ikävä tuttua ja turvallista perusruokaa, kuten kanaa ja riisiä, hihhii ;)


Ekat gluteenittomat piparit <3

Rentoa ja rauhallista Joulun aikaa kaikille! Kirjoitan pidemmän kuulumispostauksen sitten joululomalla maha pullottaen. Ja muista osallistua arvontaan! Facessa ja instassa nähdään!

Terkuin, Tii <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti