31. joulukuuta 2014

Kiitos 2014


Heippa muruset! Ajattelin kirjoittaa tähän tooosi syvälliset muistelot ja hienot kiitokset, mutta yllärispyllärii täällä Alasimien residenssissä on nelivuotiaan toimesta aivan muut kuin bloggauksen mahdollistavat rauhalliset ja keskittyneet tunnelmat, jotenka säästän diipimmät pohdinnat suosiolla tuonnemmaksi. Aika perus.

Jotenka lyhyestä virsi kaunis. Vuosi 2014 oli upeampi ja antoisampi kuin ikinä uskalsin kuvitella!! Kiitos perheelle, ystäville, tukijoille, valmentajalleni Marko Savolaiselle, yhteistyökumppaneille Liikku, Manninen Nutraceuticals ja Lorna Jane sekä tietysti teille tärkeät blogin lukijat sekä sosiaalisen median seuraajat! <3

Kokosin parhaimmat fiilispalat videoksi, olkaatte hyvät. Katso video: http://vimeo.com/115669332


Olkapään uusi muoto 30.12.2014. Jessss!


Videon myötä toivon vilpitöntä rakkautta, läheisistä välittämistä, kiitollisuutta terveydestä ja stressitöntä tavoitteiden saavuttamista uudelle vuodelle 2015!

Terkuin, Tii <3

PS. Löydät sivuni facesta ja instasta nimellä Tii Alasimi. Siellä näkyillään! :)

2 kommenttia:

  1. Olkapääkuvan perusteella valkun treenit ovat tehneet selvästi tehtävänsä, hienoa! Iiihanaaa uutta vuotta sinulle Tii!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Sisublogi, meitsi tulee lievästi jälkijunassa kommenttien kanssa, mutta parempi myöhään ku ei ollenkaan :) Kyllä kehitystä ropisee kun takana on ammattitaitoinen valmentaja :) Uusia ovia avaavaa uutta vuotta myös sinulle! :)

      Poista