2. lokakuuta 2014

Yhteisrääkistä hyvää päivää


Jos en aiemmin, runsaista anatomian opinnoista huolimatta tiennyt rinta-, olka- ja vatsalihasten sijaintia, niin nyt ainakin TUNSIN ne. Jepjep, perjantaina oli ensimmäinen yhteistreeni Markon kanssa. Ja jep, sitä ennen olin kusi sukassa, sydän kurkussa ja ajattelin jo hetken keksiväni jonkin pätevän tekosyyn etten pääsisikään rääkättäväksi. Hah, MIKSI ihminen on niin pöljä, vaikka se tietää valmennuksen olevan PARASTA mitä voi saada, niin silti se kammoksuu tulevaa ja se alkaa paisutella asioita? No, ehkä hän on katsellut netistä liikaa valmentajansa himotappotahtivideoita joissa oksennus lentää, ähistään ja karjutaan. Että kyllä tätä naista rehellisesti sanottuna pelotti niin että yöunet meni! Iih.


JAIKS!


No mutta, ennakkokauhuskenaarioista huolimatta, niin sitä oltiin perjantaina Figure Fit Clubin oven takana ja oli vuoroni siirtyä valmentajan hellään käsittelyyn. Vai miten se meni. Äääääää.

Aloitimme rintalihaksista. No terve! Painot olivat jo heti lämmittelyssä sitä luokkaa joilla olen omissa seteissä vedellyt viimeisiä toistoja. Mutta niin se rauta kummasti nousi kun toinen huus... siis tsemppasi selän takana ;) Hallelujaa minulla oli kolmen liiketoistosarjatykityksen jälkeen pehmonen olo. Eikä siinä ollut vielä läheskään kaikki.

Seuraavaksi olkapäät. Niiden pumppailu tuotti pitkiä harmaita hiuksia ja syviä otsaryppyjä. Tiedostan varsinkin takaolkapäiden olevan heikoin lenkkini. Tulipa huomattua että tekniikka oli niin päin seiniä kuin vain voi olla, argh, miten niiden hahmottaminen voi olla niin hemmetin vaikeaa!! Mutta sain ihan mega-annoksen oppia ja vinkkiä jota on hyvä makustella issekseen... aika näppärä polte harteissa oli... 

Sitten vatsat argh. Miksei kukaan ole kertonut keskivartaloni olevan NOIN rapakunnossa? Siinä ei auta selitellä synnytystä kun viimeisimmästä onnellisesta perhetapahtumasta on jo kohta neljä vuotta. Jossitella voi mutta tuossa tilanteessa mutkut olivat liian myöhäistä. Kohtaus oli kuin suoraan jenkkilän Suurin Pudottaja-ohjelmasta: "Ylööös!", "Älä luovuta!" "Keskity!" - huudot vain raikuivat salissa. Toisaalta, meininki oli kuin kotona, että siinä mielessä hyvin tuttu tunnelmaltaan, hah. No ei saatana ollut tarkoitus valahdella lankussa lattialle tuon tuostakin kuin kuollut lahna, mutta kun siinä varpaiden ja kyynärpäiden välissä ei ollut enää minkäänlaista tuntoa! Niin, no mitä sitä totuutta selittelemään, ei muuta kuin kaunis kiitos ja kotiin kehittymään marsmars. :)Mutta mä selvisin!


Kaikesta läksytyksestä huolimatta treenin jälkeen oli ihan yyber huippu fiilis! Marko on pilkuntarkka valmentaja, puuttuu välittömästi tekniikkaan jos menee millinkin vikaan tai väsyy - ja siitä nautin! Voi luottaa 100%:sesti että opit ovat just eikä melkein eikä siksi epäilytä sekuntiakaan, vaan antaa venyä ja paukkua ja tekee niin kuin käsketään. - Niin ja mikä TreeniAsenne hänellä on. Wow. Arvostan! Jos olen joskus muka kuvitellut harjoittelevani kovaa, niin salli mun nauraa, tämä kokemus kumosi käsitykset ja muutti perspektiiviä todelliseen suuntaan millä tehoilla rautaa kuuluu vääntää. Tai ainakin yrittää ;) Hirvee tsemppi hänellä on päällä ja on läsnä joka hetki, jonka vuoksi valmennettavana uskaltaa ylittää itsensä tämmöisenä rimpulanakin siellä rautojen alla, kun on varma että voimien ehtyessä toinen on ottamassa kopiksi. Kyllä, uskallan mennä vastaisuudessaki. 

Aah, ei tätä onnen endorfiniahuumaa voi selittää mitenkään, se täytyy itse kokea! Niin paljon on opittavaa ja koko elämä aikaa!!


Aika pähee UUS SHEIKKERI! Ja t-paita! Sävysävyyn tietty! <3Nyt minulla on ansaittu kevyempi lepoviikko meneillään. Lataan akkuja, syön hyvin, treenaan kevennellen ja hoidan roikkumaan jääneitä asioita, esim tosi ihania kirjanpitohommia!! Hah :) Sitten mennäänkin taas useampi viikko täysillä! Ihka uusin treenivinkein! Kiitos kaikille Oulun LORNA JANE pop up shopeissa käyneille!
Kauniita vaatteita kauniille naisille <3
Kiitos myös M-Store ja Beauty Center yhteistyöstä!Tänään tajusin että herra jumala jo ENSI VIIKOLLA on tulossa ihan älytön Lahden reissu! Silloin on Nordic Fitness Expo, jossa maailman ja Suomen upeimmat fitness genren urheilijat kohtaavat ja mittelevät PRO ja SM-titteleistä! Jännittävää nähdä mikä on tämän vuoden linjaus ja tyyli bikini fitneksessä... Ja morjens mitkä messut ja mikä tarjonta! Ja helou mikä porukka rakkaita naisia on lähdössä kannustamaan ja huutamaan äänensä käheiksi! Jos yhtään viime vuoden merkit paikkaansa pitävät, sellaista viikonloppua pukkaa, että voi mummuna kiikkustuolissa suu virneessä muistella!! On aivan ihanaa päästä pitkästä aikaa tuulettuun, mitä parhaassa seurassa!!!


Kuva


Mutta se on ensi viikolla ja nyt on nyt eli eipäs nuolaista vielä. Muistakaahan osallistua Manninen Nutraceuticalsin uuden High Protein Fit Bar-proteiinipatukan arvontaan sunnuntaihin 5.10. mennessä. Tosi kivasti on tullut kommentteja, kiitos tähän astisista ja vielä ehdit mukaan! Arvontaan pääset tästä >


Mannisen uusi herkullinen protskupatukka! Voit voittaa näitä LAATIKOLLISEN!


Kuullaan taas pian! Toivottavasti sielläkin treenimotivaatiot ovat huipussaan!

Terkuin, Tii <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti