21. lokakuuta 2014

Rapsaa 2014 Nordic Fitness Exposta


Odotin Nordic Fitness Expo-viikonloppua kusi sukassa! Ja se oli todellakin kaiken sen jännäämisen arvoista! Olin päättänyt jo ennakkoon että saisin mm. fanikuvan maailman tyrmäävimmän fitnessnaisen, Michelle Lewinin kanssa, ja näin se kuulkaa näppärästi näpsähti. No mitä kaikkea kivaa muuta, siitä enemmän laadukkaina kännykkäkuvina seuraavaksi!


Norwegianin siivillä Oulusta Helsinki-Vantaalle...Sieltä bussilla mukavasti Lahteen. Fitness-elämän gurmee kohtaus menossa ;)Suoraan salille! Kiitos Lahden Fressi!Jalkapäivä imi mehut. Oli pakko napata kuva kun vielä oli fressi olo...Tässä vaiheessa ei naurattanu enää yhtään.
Onneksi seura oli mitä parhainta!

Sama videona:


"Mä oon ihan tööt". Tiukan setin jälkeen riisiä ja kanaa muovikiposta ja sitte...Nordic Fitness Expooooo!!!!!!!!!!


Emma-Leenan ja Iinan kaa! Ja Riikka oli sovituskopissa ;)


Messuhulinaa. Ihan sikana porukkaa messutarjousten perässä!!ÄÄK! Maailman kaunein ja herttasin Michelle Lewin! Kyllä kannatti jonottaa!Ja jonotus jatkui. Nyt jonossa PRO-kisoihin.
Jos ens vuonna aiot saada suht eturivin paikan, kärkkymässä täytyy olla jo tuntia ennen...


Ammattilaiskisoihin osallistui melkoinen kattaus maailman ykkösnimiä. Suomea edustivat komeasti Sara Back ja Anna Virmajoki.


Mieletön Sara Back edestä...ja takaa. Auts mitkä kurvit. Tahtoo!Viisi finalistia. Mitä naisia!Kuvassa omistautumista, terveellistä ruokaa ja
vuosien periksiantamatonta treeniä. Arvostan!  Kuva


Ammattilaiskisan voiton vei Tawna Eubanks Dallasista.
Mielenkiintoinen esiintyminen hänellä...
Palkinnon jakamassa häikäisevä Nicole Wilkins. Kuva


Upea Sara sijoittui kolmanneksi, ja kaunis Anna viidenneksi. Hyvä Suomi!
Kuva

Oli siellä äijiäki, mutta ne nyt ei vaan jaksaneet kiinnostaa, sorry guys!

Pro-kisoista ei ollut olemassa ennakkoaikataulua, joten eipä olisi arvannut kisojen kestävän ja venyvän niiiin pitkään. Minulla torvelolla oli vain yhdet eväät mukana, joten siinä kohtaa alkoi olla ihan järkyttävä nälkä! Illalliselle :)


Meillä oli pöytävaraus Haraldista.


Seura parhaasta päästä, palvelu ja ruoka erinomaista, mitä muuta voi toivoa!


Olin nukkumassa JO puoli yhdeltä joka on toooosi myöhään tämmöiselle jolla normaalisti menee silmät ristiin jo 22-23 pintaan. Uni tuli tietysti käskemättä koska maha oli hyvin tankattu. Ja silti aamulla oli jäätävä nälkä! Ihme hommaa.


Hotelliaamupala, sama setti kuin kotona.No mikä meininkiiii ?!!!!!!! ÄÄÄÄÄÄ!!!!!


Olin ihan hermona, sillä sunnuntaina oli vuorossa SM-kilpailut ja kaksi entistä tiimikaveriani kilpailisi lavalla.


Henna ja Outi, tsemppiääää! <3


Kannustus-, hengessämukana- ja huoltojoukkioNordic Fitness Expossa oli Marko Savolaisen uuden Supermass-lisäravinneperheen lanseeraus. Jostain kumman syystä, hih, Mannisen pisteellä riitti kuhinaa milloin vain siitä käveli ohi. No yhden halin kävin valkulta varastamassa :)Aiiii ;)Näppärät tytöt palvelivat ständillä :)Ja siitä Bullin kainaloon. Harvoin sitä tuntee itsensä NIIN pieneksi tyttöseksi ;)Jännitti Hennan ja Outin puolesta ihan sikana niin ettei penkillä meinannut pysyä. Suomen bikini fitneksen taso on todella tasainen ja jos aikoo pärjätä, täytyy massasta erottua edukseen. Kuka on häikäisevin ja paras kokonaisuus, se voittaa. Olin odottanut tyttöjen osuutta varpaat pystössä ja he näyttivät lavalla kerrassaan upeilta, kääk! Saadessani kieltävän viestin takahuoneesta ettei finaalipaikkaa kuitenkaan irronnut, sitten fiilarit jotenkin totaali läsähti. Perkele. Kun on läheltä seurannut kilpailuun valmistautumisprosessia ja elänyt matkassa tiiviisti mukana, niin tietysti toivoin sydämestäni että kova työ palkittaisiin ja pääsisivät finaaliin loistamaan ja tekemään T-kävelyn. Tuli surullinen mieli tyttöjen puolesta. Niin, peli on raakaa, kerran lavalle ja jos pisteitä ei heru tarpeeksi, homma on sillä selvä. Tuomaristo ei anna pisteen pistettä vaikka kana olisi kuinka herkullisesti maustettu ja vaikka kyykyt uppoaisivat kuinka täydellisesti. Vain lavalla olon hetkellä on merkitystä. Hassua miten henkilökohtaisesti otin tapahtuneen. Mutta urheiljat itse olivat onnensa kukkuloilla ja tyytyväisiä saavutuksesta, he olivat päässeet karsintojen kautta osallistumaan SM-kisoihin - ja sehän on tärkeintä että itse on tyytyväinen! Rautaiset treeni jatkuvat ja muutaman vuoden päästä tulevat voittamaan koko potin! ;)


Jaana Malytcheva -163cm sarjan mestari. Yksi suosikeistani :)
Hän on kahden lapsen äiti, että siinä vähän mallia! Kuva


Päivä oli kääntynyt illaksi ja kotimatka alkoi kolkutella ovella. Juna-bussiyhdistelmällä kentälle, taas oli kiljuva nälkä joten ruokaa naiselle ja äkkiä, ettei kasva kärkäs keskisormi otsaan. (Hah, huomaan miten ruoka, mainitsinko jo sanan ruoka, nousee olennaiseksi tekijäksi raportissa.) Nautin todella harvoin kuohuvaa, mutta nyt olin sen tarpeessa. Ja hetihän se hurahti päähän, hik ;) Jotenkin kaikkensa antanut olo vaikka vain istuin ja huusin. On tämä kannustusjoukoissa oleminen rankkaa :)

  
No mitä jäi käteen? Aivan ekana tulee mieleen verkkokalvoille piirtyneet Sara Backin pyöreät ja tiiviit pakarat <3 Se pylly ei muuten hylly ;) Sain ammattilaiskilpailusta hillittömän annoksen treenimotivaatiota, tahdonvoimaa ja periksiantamatonta asennetta. NFE ei sinänsä nostanut kisakuumetta, vaan ymmärrystä entisestään ettei lavalle olla astelemassa puolikuntoisena ilman pakaraa, reittä tai olkapäätä. Että paljon saa tyttö kyykätä sekä puputtaa kanaa ja riisiä. Ja tykkään siitä! Mutta kaikkein upein juttu viikonlopussa olivat ihanat ihmiset; treenimimmit, matkakumppanit, illallisseura, huumorinkukat, proteiinijäätelön jakajat, huutosakki, urheiljakaverit, Olette ihan huippuja tyyppejä! <3

Semmoinen setti tällä kertaa. Huoh. Fitnesskiintiö tuli vähäksi aikaa täytettyä ääriään myöten. Onneksi perusarki on jotain aivan muuta kuin tekokynsiä ja glitteriä. Mutta siitä huolimatta ensi vuonna Lahdessa taas takuulla nähdään!! Joko sinne voi ostaa kanta-asiakaslippuja?

Terkuin, Tii ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti