22. syyskuuta 2014

Vieraita pohjoisesta


Sain viime perjantaina erittäin harvinaisia vieraita hirviän kaukaa pohjoisesta, Kuusamosta saakka! Ilona ja Minna, joihin olen tutustunut fitness-villityksen myötä, tulivat ilostuttamaan päivääni.

Kaunis Ilona on junioreiden body fitneksen Suomen mestari vuodelta 2013, että ei todellakaan mikään pikkutekijä! Arvostan! Tuo upea nuori nainen vaihtaa lajia bodystä bikini fitnekseen ja koska lavaesiintyminen on pikkusta vaille tärkeässä roolissa kilpailulavalla, menimme TIETYSTI poseilemaan. Minna on Ilonan kakkosvalmentaja ja toimi hovikuvaajana. Heh, hän taitaa toimia kuvaajana aina ;) Lämmin kiitos kuvista Minna! <3

Tässä aivan ihania muistoja tuolta päivältä!


Ilona, Minna ja mä.


... miteen nää hartiat laitetaan... ;)


hahhaa, aina ei ihan irtoo.... ;)...paitsi nyt! Asentooo!


Poseeraaminen on ihan uskomattoman rankkaa, mutta kivaa! Staattisia pitoja. Ääriasennoissa. Paljon. Hiki tulee. Tuhansia ja tuhansia toistoja jotta itse urheilusuoritus lavalla kilpailupäivänä näyttää vaivattomalta ja luonnolliselta. Löydän paljon yhtäläisyyttä tanssin kanssa joka on myös arvostelulaji. Päivä prinsessana täydessä tällingissä tekoripsissä on illuusiota, kaukana urheiljan arkipäivästä, mutta silti lavapreesens on ainoa tekijä jonka perusteella kilpailijat laitetaan järjestykseen. Aika raadollista. Siksi on tärkeää nauttia matkasta, ei vain määränpäästä, sillä kilpailupäivän kuntoon vaikuttaa moni asia, eivätkä kaikki kisakunnon viimeistelyyn liittyvät tekijät ole itsestä kiinni. Kroppa saattaa jäädä nesteiseksi. Tai saattaa kuivua liikaa. Värikin saattaa mennä pieleen. Esiintymistä ja kävelyä voi kuitenki harjoitella loputtomiin, jolla voi onnistuessaan jopa nostaa sijoitustaan vaikkei lavakunto olisikaan syystä tai toisesta osunut nappiin.


ja siksi meki reenataan... mitä nyt välillä keskittyminen herpaantuu ;)


Ihan huippua oli! Kävimme syömässä, siitä tapahtumasta ei ole kuvia kun oli niin hillitön näläkä. Mutta sitten, jokaisen naisen irti arjesta" -päivään kuuluu TIETYSTI shoppailu. Tällä kertaa en ostanut uusia kenk... eiku salilenkkareita, vaan:


Löysin Niken trikoot, joissa on mahtava korkea vyötärö = uudet ykköskyykkäyspökät.
Ja Casallin pitkähihainen paita, aah, istuu ku valettu ja mikä hot pink -väri!


Sitte ansaitusti kahville, koska shoppailu vaan on niin rankkaa!Ilona <3


Makian kotitekosta pannaria. Suut makiaksi!
Ja jos valmentaja lukee tätä, mä join kiltisti KAHVIA :)


Havahduin siinä illalla miten uskomattomiin persooniin olen saanut tutustua fitneksen myötä ja mitä huikeita mahdollisuuksia sen myötä on tarjoutunut. Niistä lisää tulevissa postauksissa ;) Tässä on kaksi minulle erittäin tärkeää ja rakasta ihmistä. Välittömyys, samantyyppinen avoin elämisen asenne ja yhteinen kieli yhdistävät. Kiitos mielettömän piristävästä päivästä ja energiasta! Kiitos kun olette elämässäni, pus <3

Terkuin, Tii <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti