21. syyskuuta 2014

Tartu tähän! Saliohjelmatarjous


Kaipaatko energiaa ja uutta buustia arkeesi? Haluatko muokata kroppaa, kasvattaa habaa tai kaventaa uumaa? Tai ehkä tulevan kesän bikinikunto houkuttaa? Liikunta on lääke joten teen sinulle mielelläni kuntosaliohjelman joka laaditaan lähtötilanteen ja tavoitteittesi mukaan! Jos kiinnostuit, lähetä minulle sähköpostia tii.alasimi(at)gmail.com :)

Olen lisensioitu ja luotettava kuntosalivalmentajasi :)


Opiskelen personal traineriksi, joten noviisina tarjoan kuntosaliohjauksia edukkaaseen opiskelijahintaan vuoden 2014 loppuun saakka, jolloin valmistun napakaksi peeteeksi! Koutsina olen hyväntuulinen, kannustava ja luotettava tsemppari ja lupaan että kanssani tulet takuulla ylittämään itsesi! Näin myös kehityt ja saavutat tuloksia!


Kuntosaliharjoittelu on erittäin tehokas ja turvallinen harrastus!


SALIOHJELMATARJOUS

Alkutilanteen kartoitus esitietolomakkeella, kirjallinen saliohjelma ja yksi yhteistreeni / 60min:
- 1 jakoinen 50 €
- 2-3 jakoinen 55 €
- 4 jakoinen 60 €

Saliohjelman päivitys sis. yksi yhteistreeni / 60min:
- 1 jakoinen 45 €
- 2-3 jakoinen 50 €
- 4 jakoinen 55 €

Ekstra yhteistreeni (saliohjelman tilanneelle):
50 € / 60min.

Hinnat sis. alv 24%. Tarjoushinnasto voimassa vuoden 2014 loppuun.

Yhteistreenin ajankohta on ma-pe klo 9.00-15.30 Jäälin Sportellossa, jossa on mahdollista käydä kertamaksulla tai jäsenenä. Opiskelijoille ja työttömille omat etunsa! Sportellon sivuille tästä >. Lämmin kiitos Kari-Pekalle ja Markolle alkaneesta yhteistyöstä! Ihan huippua! <3
LISÄEDUT KEHITTYMISESI TUEKSI:

Minulta voi varata myös kehonkoostumus-mittausta ja kuntokartoitusta.

Kehonkoostumus-mittaus
Mittaus toteutetaan Tanita-kehonkoostumusanalysaattorilla. Analyysi kertoo mm. kehon painon, rasvaprosentin, lihaskudoksen osuuden, nestetasapainon, sisäelinrasvan sekä rasvan ja lihaksen jakautumisen kehon eri osiin. Testipalautteesta saat tietoa nykytilastasi.

Hinta 39 €

Kehon Ikä-Kuntokartoitus
Kehonikä - kuntokartoitus vertaa testitulosten perusteella kronologista ikää kehon kuntoikään. Kun haluat tietää minkä ikäinen kuntosi perusteella olet, on testi Sinua varten! Testitulosten jälkeen kerron Sinulle täsmäohjeet kehosi nuorentamiseen.

Testaus sisältää: 
- Kehonkoostumus: Tanita-kehonkoostumusanalyysi
- Kestävyyskunto: Polar-lepotesti
- Verenpaine
- Lihaskuntotesti: ala-, ylä,- ja keskivartalo
- Liikkuvuustesti: eteentaivutus

Hinta 125 €

Kehonkoostumusmittaus ja Kehon Ikä-kartoitus on toteutettavissa ma-ke klo 16-19 Kuntokeskus Liikun tiloissa osoitteessa Alasintie 3-7.Aloittaessani kroppaprojektin 1,5 vuotta sitten, kävin kehonkoostumusmittauksessa ja ikätestissä. Ihan mahtavaa kun käteen jää konkreettista tietoa siitä missä keho on menossa sillä hetkellä. Lähtötilanteen todistusaineistoon on, sitten myöhemmin vaikka 3kk:n kuluttua aloittamisesta, näppärä verrata edistymistä. Kun muutoksen näkee paperilla, se palkitsee ja antaa ihan pirusti motivaatiota! Suosittelen!

Mitä vielä odotat? Lähetä minulle sähköpostia tii.alasimi(at)gmail.com niin aletaan hommiin! Olen valmis!

EDIT 8.12.2014: Vuoden 2014 valmennusajat ovat täynnä. Palataan tammikuussa 2015! :)

Treenikuulumisin, Tii <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti