26. syyskuuta 2014

Arvonta!


Rakkaat lukijat, seuraajat ja tykkääjät! Ihan salakavalasti instan puolella BakaraBlogin seuraajamäärät ovat pompsahtaneet täysiin lukemiin, nimittäin 500 seuraajaa on täynnä! Aika huikeaa! Kiitän mitä nöyrimmin teitä siitä!

Ajattelin heti, että tätä pitää juhlia ja kun siinä suu virneessä mutustelin asiaa, päätin kysäistä yhteistyökumppani Manninen Nutraceuticalsilta, haluaisivatko ilostuttaa hyistä syksyä tarjoamalla jotain pientä kivaa arvontaylläripylläriä pyöreiden kunniaksi. No Savolaisen Hanna sieltä uudesta häikäisevästä toimistostaan vastasi myöntävästi saman tein! Huippu juttu, kiitokset! Olen niin onnellinen ja kiitollinen mahtavasta yhteistyöstämme! <3


Arvontavoittona on tällä viikolla lanseerauksessa oleva Mannisen uutuustuote, nimeltään High Protein Fit Bar. Eikä arvota pelkästään yhtä patukkaa vaan 24 kappaleen tukkulaatikko! Wuhuu!Kuva täältä >


Arvonnan voittaja saa valita kahdesta makuvaihtoehdosta, joko TÄMÄN:


Maku: Punainen marja-valkosuklaa

TAI tämän:

Maku: Suklaa


"Fit High-Protein Bar on markkinoiden herkullisin ja laadukkain proteiini-vitamiinipatukka. Patukan proteiinin lähteenä on luonnollisessa muodossa olevaa maitoproteiini-isolaatti, joka sisältää n. 80 % misellaarista kaseiinia ja n. 20 % heraproteiinia. Fit High-Protein Bar sisältää myös kaikki B-ryhmän vitamiinit sekä C- ja E-vitamiinin. Patukka ei sisällä soijaproteiinia, makeutusaineita, sokerialkoholeja tai säilöntäaineita. 

Herkulliset maut ovat Chocolate ja White Chocolate-Red Fruit. Chocolate -maku sisältää 17,1 % aitoa belgialaista maitosuklaa ja White Chocolate-Red Fruit -maku saman verran aitoa belgialaista valkosuklaata.

Tuotteet ovat vähälaktoosiset. Marja-valkosuklaassa on laktoosia 0,74 g per patukka ja suklaan makuisessa 0,54 g per patukka." Teksti täältä >


Onko yksi näistä bokseista sinun?!


Osallistuaksesi herkullisen vitaminoidun High Protein Fit Bar-proteiinipatukkalaatikollisen arvontaan, kerro minulle, mikä inspiroi sinua liikkumaan? Mitä lajia/lajeja harrastat ja mitä se sinulle antaa? Mikä siinä on parasta? Kuulen mielelläni vähän millaisten liikuntojen parissa lukijani/seuraajani viihtyvät ja mikä teitä motivoi! Suoritan arvonnan su 5.10. klo 18 kaikkien tähän postaukseen vastanneiden kesken. Että ei muuta kuin näppäimistöt sauhuamaan, jee!Kävin pyörähtämässä Mannisen uudessa myymälässä M-Storessa. Kauppa ulkoa ja...


...sisältä. Tässä talossa pelataan laadulla ja ammattitaidolla.


Muuten: jos olet ihan hukassa lisäravinneviidakossa, niin suuntaapa M-Storeen nyt sunnuntaina klo 12-16. Kauppa löytyy Oulun Etu-Lyötystä osoitteesta Harjapäänkatu 33, Hyvinvointikeskus Figuren tiloista. Siellä on nimittäin tarjolla maan parasta asiantuntemusta ja neuvontaa mitä kuvitella saattaa, paikalla ovat valmentajani ammattilaiskehonrakentaja Marko "Supermassa" Savolainen ja liikuntalääketieteilijä Anssi Manninen. Lupaan että konsultoinnin jälkeen tie on selkeä ja kirkas etkä takuulla pety!

Mutta nyt jään odottelemaan viestejänne! Kuka on arvonnan onnellinen voittaja?! Jännää!!

Terkuin, Tii <3

32 kommenttia:

 1. harrastan kuntosalilla käyntiä. Siitä saa hyvän olon työpäivän jälkeen.
  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 2. Käyn salilla 4 krt/vk. Lisäksi minulla on lemmikkejä, koiria ja frettejä. Lenkkeilen siis aamuin illoin. Usein hölkkään osan lenkeistä.

  harminpaikka@yahoo.com

  VastaaPoista
 3. Mää harrastan joogaa :) ennen kävin salilla viidestä kuuteen kertaan viikossa, sitten iski sairaus joka estää salitreenauksen melkeempä kokonaan.. Onneks löysin joogan, se on pehmeä keino antaa mun kropalle aikaa ja mahdollisuus parantua, mutta samalla antaa mulle mahdollisuuden jatkaa liikuntaa. En pärjäis jos pitäis olla vaan paikallaan :D
  aino.emilia@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Käyn salilla 3-4 krt/vko, juoksen 11-16km lenkkejä 2-3 krt/vko, pelaan kerran viikossa jalitsua/salibandya ja lenkitän koiraa. Urheiluni alkoi mammakilojen laihdutuksella pian viisi vuotta sitten. Jatkui uutena intohimona, omana aikana, huumeena, endorfiinina, terveyden ja peilikuvan takia jne. Nyt nuorimmaiseni (1v) jälkeen olen taas tiputtanut mammakiloja, mutta nyt jo tiedän että urheilullinen elämäntapa jatkuu toivottavasti hamaan tulevaisuuteen/hautaan saakka :) Terkuin, Pippis

  VastaaPoista
 5. Aloitin kävelyn ja kunhan käsi on leikattu sekä on parantunut herätän salillä käynnin henkiin.

  outi.tiihonen2@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Sali on mun paikka! Aina olen syttynyt kaikesta liikunnasta, mutta kun salille menin ensimmäistä kertaa, niin sitä salin jälkeistä tunnetta en ollut vielä saanut mistään muualta!
  Nykyään treenit menee 6krt/viikossa ihan arkiaskareiden mukana. Edes pyöräily vesisateessa salille, ei saa mielialaani laskemaan. Tiedän millaisen vartalon haluan ja haluan tulevaisuudessa viedä parhaan mahdollisen minäni lavalle, niin töitä tehdään mielellään!
  -Jenny, jennynkk@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Minua inspiroi liikkumaan se että pikkuhiljaa alkaa näkyä jo tuloksia. Se että minua on kiusattu koulussa vaikka kuinka monta vuotta ja joku kesä vielä kävelen ylpeänä kotipaikkakuntani torilla niin että entisiltä (?) kiusaajilta jää suu auki. Tottakai oma hyvinvointi inspiroi ja motivoi myös tuloksiian. Harrastan saleilua ja roller derbyä. Roller derbyssä on tällä hetkellä etsikkoaika koska en voi polvien takia pelata joten heilun joko tuomarina, toimitsijana tai oman joukkueen penkkivalmentajana. Molemmissa lajeissa parasta on se jatkuva työ ja kehittyminen mikä palkitsee matkan varrella ja näin saa yrittämään kokoajan enemmän.

  VastaaPoista
 8. Tähtioppilaasi Pete27.9.2014 9.56

  Haluan nuo patukat. Kuulostaa hyvältä nuo kyl. Todennäköisesti myös maistuu.

  VastaaPoista
 9. Minua inspiroi liikkumaan liikunnan tuoma hyvä fiilis. Liikkuessa aivot voi jättää hetkeksi narikkaan lepäämään. Liikunnan jälkeinen olo on yksinkertaisesti niin palkitsevaa, että aina on motivaatiota seuralle kerralle. Harrastan kuntosalia,ryhmäliikuntatunteja lenkkeilyä ja pyöräilyä :) Proteiinipatukoille olisi käyttöä täällä päin.

  VastaaPoista
 10. Minua inspiroi liikkumaan liikkunnan jälkeinen hyvän olon tunne ja se, että liikkuessa saa tuulettaa ajatuksia tai olla ajattelematta mitään. Tällä hetkellä harrastan lenkkeilyä ja hyötyliikuntaa :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 11. Harrastan kuntosalia, jumppia ja lenkkeilyä. Mukaan kivaan arvontaan! Erityisesti nuo valkosuklaapatukat kiinnostavat =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Kuntosali on mun harrastus! Minut pistää liikkeelle hyvä tunne, jonka treenaamisesta saa. Plus että selkäsairauden vuoksi on vähän pakkokin liikkua. Kipu on siis myös hyvä motivaattori :)
  terveisin Kaisa J.

  VastaaPoista
 13. Urheilu on elämäntapa. Liikunta virkistää ja jaksan paremmin, se myös antaa omaa aikaa asuntolaelämän keskellä. Tuloksien näkeminen itsessä on huippua. Endorfiinihumala on paras! :) Harrastan salibandya tai lentopalloa 1-2krt viikossa, salilla käyn 2krt viikossa ja harjoittelen toiselle puolimaratonille juoksemalla/kävelemällä välillä koiran kanssa välillä ilman. Paras motivoija on oma terveys ja parempi elämänlaatu. :)

  katja.mankisenmaa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kuntosali on ehdottomasti juttuni, siihen olen jäänyt koukkuun.
  mariah-79(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 15. Hyötyliikuntana työn puolesta tulee päivät käveltyä edestakaisin ja sen lisäksi jaksamisen mukaan käyn kuntosalilla.

  susanna.suorajarvi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 16. Lenkkeilyä ja ihan kaveriporukalla sulkapalloa :).
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Harrastan kävelylenkkejä, pyöräilyä ja silloin tällöin sulkapalloa. Liikunta antaa minulle rentoutumista ja mukavaa ajateltavaa.
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Harrastan pyöriälyä säännöllisesti. Se on samalla hyödyliikunta. On myös kiva tavata ystäviä ja uusia ihmisiä eri lajien merkeissä (esim. koripallo, rantapallo, tennis, uinti.. )

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 19. lenkkeilyä:)
  emmi.saali a luukku.com

  VastaaPoista
 20. Minua inspiroi liikkumaan se liikunnan jälkeinen hyvä olo ja itsensä ylittämisen tunne, jota ei saa mistään muualta kuin kunnon salirääkistä! Mikään ei voita sitä fiilistä kun saa viimeiset askelkyykyt ähistyä ja tietää, että se on nyt tässä!! :D Astutaan pois siltä omalta mukavuusalueelta ja ylitetään itsemme. Siitä mää tykkään!

  VastaaPoista
 21. Moikka😊 kuntosali on se ihan ykkösistä ykkösin,kyllä se on paras kropan muokkaaja,lenkkeily sitten siinä ohessa.ja vautsi minkä koutsin oot saanu,huikeeta!
  Terkuin.viidenmami

  VastaaPoista
 22. Minua inspiroi liikkumaan se, että ainoastaan sillä tavalla pysyn hyvässä kunnossa.
  Käyn kuntosalilla sekä bodybalancessa ja roller-tunneilla. Lisäksi lenkitän koiraa useimmiten kävellen, joskus tempaistaan aamuhölkät silloin, kun kaikki muut vielä nukkuvat :) Kesäisin pyöräilen työmatkat. Liikunnan aikaansaama hyvä olo, lisääntynyt liikkuvuus ja energiatason nousu on se, minkä takia liikkumisesta on tullut osa arkea.
  sinisilmatytto(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Kuntosali ja jumpat. Pidän siitä, että lihakset saa kipeiksi, tietää ainakin tehneensä jotakin :)
  Motivaattorina on paitsi hyvä olo treenin jälkeen, niin myös vartalon pysyminen kuosissa.
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Hyötyliikuntaa ja lenkkeilyä.
  joszu94@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Salilla olen käynyt jo useamman vuoden. Ainoa harrastus, johon ei kyllästy ja joka kerran jälkeen tulee hyvä fiilis :) tuuli.leppaaho1@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Olen viime aikoina innostunut salilla käymisestä ihan tosissani, siinä jotenkin parhaiten näkee oman edistymisensä, niin lisääntyvien painojen kuin peilinkin kautta :)
  mussaka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 27. Käyn kuntosalilla:) Se antaa jaksamista ja hyvän fiiliksen joka kerta treenin jälkeen!
  nina_aaw@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 29. Olen alkanut muutama viikko sitten käymään salilla ja jäin heti koukkuun. Lisäksi ratsastan ja lenkkeilen koiriemme kanssa. Parasta liikunnassa on sen jälkeinen hyvä olo sekä sen merkitys terveydelle ja ulkonäölle. Se on myös pienten lasten äidille parasta irtiottoa arjesta.
  erja.honkala@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Minua motivoi liikkumisen tuoma hyvä olo, niin henkisesti kuin fyysisestikin.
  Yritän mahdollisuuksien mukaan testailla uusia lajeja, mutta jumpat ja sali ovat vakituisesti ohjelmistossa :)
  wonderwhy(at)netti.fi

  VastaaPoista
 31. Onnea Kaisa J! Olet voittanut protskupaketin! Otathan yhteyttä sunnuntaihin 12.10. mennessä tii.alasimi(at)gmail.com jotta saan voiton sinulle! :)

  VastaaPoista
 32. Valitettavasti Kaisa J on kadonnut maan päältä, joten arvonta on suoritettu uusiksi. Onnetar antoi numeron 24 ja onnellinen voittaja on: joszu94! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Makoisia herkkuhetkiä!! :)

  VastaaPoista