28. elokuuta 2014

Tekevälle sattuu ja tapahtuu


Kaularangan välilevynpullistumasta hyvää päivää! En ollut uskoa korviani, kun lääkäri soitti magneettikuvauksen tuloksia eilen. Jepjep! No, älkää säikähtäkö, tilanne ei ole niin paha miltä kuulostaa. Kyseessä on vain pieni pullistuma ja paranemisennuste hyvä.

En ihan äkkiä muista milloin olisin mennyt lääkkeitä tohtorilta anelemaan. Taisi olla samantapainen tilanne viimeksi synnytyslaitoksella, hah ;) Kipu oli niin hyytävä (josta edellisessä postauksessa purnasin), että arvasin ettei kaikki tuolla kaularangassa ole kunnossa. Piina hellitti pillereiden vaikutuksesta parissa päivässä niin, että kykenin nukkumaan ja vajaassa viikossa laantui kokonaan. Onneksi pääsin ilman käden vääntöä magneettiin (olen aikoinaan ymmärtänyt ottaa yrittäjän sairaskuluvakuutuksen!!) ja tadaa - elossa ollaan. 

Kiinnitän jatkossa entistä enemmän huomiota pään ja niskan optimaaliin asentoon kaikessa elämisessä. Sitä se istumatyö teettää... mur. Kyllä tuo leuka vaan meinaa nyökkiä jatkuvasti eteenpäin, oikein tiedostaen täytyy sen asentoa hallita. Ihan hullua! Sofialta sain lisäksi loistavat kuntouttavat kaksoisleuka-kotihoito-ohjeet, kaunis kiitos niistä! Toivottavasti vaiva ei enää uusiudu ja selviän pelkällä säikähdyksellä!!Ja sitten salille uuden ohjelman kera!


Tuossa männä päivänä kävin muistelemassa t-kävelyä pitkästä aikaa. Alla pikkuriikkinen pätkä :)


Oli posetreenille muukin tarkoitus kuin vain omaksi huvikseen. Oulu-Liminka-akselilla toimivalla personal trainer palvelu Prässi Oy:llä on siipiensä suojassa oma aktiivisesti ja tavoitteellisesti treenaava fitness- ryhmä. Katjalta ja Samilta (joka on minun ensimmäinen PT!) tuli toivetta, tulisinko pitämään heille fitness workshoppia. No tietysti, mielelläni! Vaikka samalla ajattelin että öö ai että minäkö, kun en todellakaan ole mikään ammattilainen, saati vielä kilpaillut enkä sitä enkä tätä, mutta jos tämmöinen oma kokemus- ja harjoituspohja riittää niin ilman muuta, jos siitä on toisille apua! Joten kävin kertailemassa kävelemisen alkeita ajatuksen kanssa. Mistä palasista tyylikäs kävely syntyy ja mitä huomioitava kun kävely viedään lavalle? Niin, siinäpä se!Mitä naisia! <3


Oli hurjan jännää, kun en tämän tyyppistä tempausta aiemmin ollut vetänyt, mutta vastassa oli niin kivoja mimmejä että jännitys laantui pian. Aluksi vaihdoimme ajatuksia fitneksestä elämäntapana, kävimme läpi kilpailusääntöjä ja kilpailuun valmistautumista. Aika kiisi siivillä, tietysti, ja tuli melkein kiire itse poseeraamisten ja kävelyiden kanssa. Siis korkkarit äkkiä jalkaan kipikipi! Tilaa lasikengät täältä >


Kertakaikkisen upeaa todeta miten vain tunnin täsmäharjoittelulla tapahtui silmin nähtävää muutosta niin varmuudessa, ryhdissä kuin itse kävelyssä. Hyvä kaikki, siitä se lähtee! Otetaan uusiksi!

Lavalla näkyvä kokonaisuus on ainoa asia mikä kilpailussa arvostellaan joten esiintymisellä on erittäin suuri merkitys, toissijaista on, paljonko salilla nousee rautaa. Vaatii siis säännöllistä ja harkittua harjoitusta kävelykin, sillä treenamattomuus ja epävarmuus lavalla näkyy välittömästi kun sinne vuorollaan astuu. Siellä on tarkoitus näyttää parastaan ja siihen pyritään. Se piirre mihin keskittyy, pakkaa kehittymään! 

Tästä löydät Prässin blogiin workshopista kirjoitetun tekstin :)


Illan jälkeen minulle nousi ihan jäätävä kisakuume!!! Tyttöjen säkenöivät ja tietoa ahmivat silmät sekä voimaannuttava kävelytreenikokemus saivat ottamaan askeleen eteenpäin kohti omaa kisalavatavoitetta. Siitä kerron lisää pian! Jaiks!


Uusimmassa Body-lehdessä monta sivua juttua bikini fitneksestä!!


Maanantaiaamuna vähän avauduin facessa kun olisi tehnyt mieli vain kääntää lämpimän peiton alla kylkeä, oli niiiin vetämätön olo. No, syykin selvisi, flunssa tuli kylään. Siis perinteinen syksyn kuvio. Päiväkoti ja koulut aukeavat, ensin sairastuvat lapset ja jo melkein tuuletin että hähää säästyin, niin eiköhän pöpö hypännyt minuunkin. Tai sitten stressi laukesi kun jännitin niskaa että mikä sillä on... todennäköisesti näin.viikon reseptivalkosipulinkynsi raakana naamaan ja vettä päälle = toimii!


Pikkuflunssalta vaikuttaa joten eiköhän tämä ole parissa päivässä ohi ja viikonlopun jälkeen mennään täyttä höyryä eteenpäin. Jos petterin punaisen nenän kanssa tohtii ovesta ulos astua... Mutta parempi olisi, sillä kun syyskuu koittaa, kaupunki herää horroksestaan ja täällä pohjoisessa alkaa tapahtua!! Nimittäin:kuva täältä >


Ensi kuussa on tulossa kaikille värikkäistä treeni- ja vapaa-ajan asuista pitäville naisille nautinnollisia hetkiä! Lorna Janen pop up shoppi tulee Ouluun syyskuun puolivälissä ja viipyilee täällä useita päiviä. Siitä lisää myöhemmin! Sitä ennen voit käydä kurkkimassa uutuuksia Lorna Janen verkkokaupassa.Lorna Jane facebookissa


Eikä siinä vielä kaikki! Toinen odotettu uutinen on 1. syyskuuta Oulun Etu-Lyöttyyn avattava hulppea Hyvinvointikeskus Figure!!! Kävin siellä jo vähän haistelemassa, nimittäin yhteistyökumppani Manninen Nutraceuticals eli tuttavallisemmin M-Store on jo muuttanut tiloihin.


Vaikka mitä laadukkaita herkkuja tarjolla! Oikea karkkikauppa! Plus M-Storesta saa aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Jos siellä on jokin leveäselkäinen körmyniska vastassa, ei kannata pelätä, koko vain hämää, sillä ne isoimmat tyypit ovat yleensä leppoisia nallekarhuja :)myös sporttiasusteita!


Muita hyvinvointikeskuksen toimijoita ovat FitClub kuntosali, Fresh Food & Smoothie, Fysio-Center ja Kauneusklinikka Tiina Jylhä. Ei voi muuta sanoa kuin että huikeaa, juuri tällaista tuoretta tekemisen meininkiä Ouluun kaivataankin! Tsemppiä työryhmälle! Figuren kotisivut löytyvät tästä.Kuva täältä


Voi vitsit odotan että pääsen täältä sängyn pohjalta tosi toimiin! On tulossa avajaisia, pop up shoppia, reissuja ja mitä kaikkea! Personal Trainer harjoitusasiakkuus odottelee lähtökuopissaan. Myös ravintovalmentajaopinnoissa pääsemme starttaamaan yhdessä koekaniinin kanssa. Uujeah! Niin ja treenit tietysti! Nyt tyhjennän nenän nessuun toivottavasti lähes viimeistä kertaa ja olen niin valmis kääntämään sivun syyskuulle!

Don`t worry be happy! Kaikki järjestyy! Hulvatonta viikonloppua!

Terkuin, Tii <3

3 kommenttia:

 1. aiheeseen liittymätön outo kysymys, mutta kiinnostais tietää että kuinka pitkä sä olet?:)

  VastaaPoista
 2. aiheeseen liittymätön outo kysymys, mutta kiinnostais tietää että kuinka pitkä sä olet?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moips Anonyymi, mittaa on kertyny huimat 163cm :)

   Poista