17. heinäkuuta 2014

Tangon tahtiin


Tädädää ja töttöröö. Takana on kesän perinteinen Seinäjoen Tangomarkkinoiden työrupeama. Rakkaita ihmisiä, ystäviä vuosien varrelta, uusia upeita tuttavuuksia, musiikkia, tanssia, auringonpaistetta, lomafiilistä, positiivista hyrinää jajajaa siinä ohessa "pari" keikkaa. Sopii minulle! Vaikka olikin kivaahauskaamukavaa, reissussa rähjääntyy (liian vähän unta) joten nyt vasta alan olla elävien kirjoissa. Olen tullut vanhaksi kait.

Tässä pari otosta tapahtuman hyörinöistä.


Ei oo ennää pitkä matka :)Matkaeväät. Huoltsikan valmissalaatista saa täydellisen aterian pienillä lisukkeilla.Perillä! "Viihryttäjä" palveluksessanne! 


Oli tarkoitus käydä salilla, kyllä salikampeet oli pakattu mukaan, mutta sitten tuli yllätysmenoa, joten (tämän kerran) työt menivät edelle. Mitäpä ihminen ei tangojen eteen tekisi :)

No, poltin sikana kaloreita hiki otsikolla tanssikurssien merkeissä:
Tanssinopettaja intopiukeena työssään. PARAS MEININKI!!
Pari tyyppiä oli lähteny <3Ja sitten söin:


Aamupalaa.Välipalaa.


Lounasta a`la Amarillo. Fruity salad kanalla. NAM


Illaksi sai tälläytyä fiinimpään kuosiin:Kesä ja kukkamekko <3Aah, ihanaa laittautua parhaimpiinsa ja sipaista huuleen punaa.
Harvinaista herkkua!


Yltäkylläisesti tanssia, naurua, uusia ahaa-elämyksiä, kiitollisuutta, rakkautta, omaa aikaa. Siitä oli tämän vuoden Tangot tehty.Mieheni juonsi tapahtumassa.
Tältä näyttää Tangokatu ennen Jari Sillanpään keikkaa :)


Lähtöpäivänä kävimme jokirannassa sijaitsevassa laivaravintola Barpuurissa. Erinomaista luomuruokaa, läheltä, kohtuuhintaan. Jos liikut Seinäjoen suunnassa, SUOSITTELEN.TervetuloaLohta ja uusia pottuja. Itku kun oli hyvää!!


En ole ollut koskaan kolmea yötä erossa pojastani! Tähän saakka hän on kulkenut keikoilla mukana, mutta tämä vuosi oli ensimmäinen poikkeus. Onhan hän jo KOLME vuotta, siis ISO poika. No äipällä tuli tietysti ihan kaamea ikävä, vaikkakin oli mielettömän uskomatonta olla välillä omien ajatustensa kanssa ja kun töiden ulkopuolella sai tehdä juuri mitä huvitti. Siis saanko todella lukea hömppälehteä ilman että kukaan tulee kiskomaan lahkeesta. Ja voin käydä shoppailemassa ilman että tarvitsee olla silmät selässä? Siis rauhassa? Whaat? Outoa. Silti, MIKÄÄN ei voita tunnetta kun pääsi kotiin rutistamaan omaa pikku rakastaan. Sydän pakahtui onnesta <3

Ihanaa olla kotona <3

Terkuin, Tii

2 kommenttia:

  1. Wauuu mikä kaunokainen! Todella kivan kuuloinen reissu sinulla, tuo sun työ on kyllä mahtava. :) Niin ja vaikka ne pienet niin ihanankamalia ovatkin, ei niistä vaan malta olla erossa. Todellakin sydän pakahtuu ikävästä, täälläkin jo yksi yö takana ilman poikia. Omat rakkaat ovat niin <3

    VastaaPoista
  2. Heippahei Sisu toinen upeus siellä! Kiitos, reissu sujui nappiin ja ei voi kuin sanoa että rakastan mun työtä, kun saa tuottaa ihmisille hyvää mieltä ja unohtamaan arjen :) Ahaa, sullakin hiljaiseloa siellä, huomasinki että oot SIIVONNU, hah, repesin!! Otapa ja käy kuule ihan jalkahoidossa, oot sen ansainnu! :) Huippua viikonloppua!

    VastaaPoista