7. heinäkuuta 2014

Rentoreiska lomalainen


Varasin perheelleemme äkkilähdön Turkin Alanyaan, sillä juhannuksen outlookki kevyttoppatakissa ja pipossa alkoi olla jo vähän liikaa. Ex-tempore reissu viikon varoitusajalla tuntui ensin utopistiselta, mutta kun se töiden puolesta alkoikin näyttää vihreää valoa, niin sitten vain hullua ajatusta toteuttamaan!Ja pian istuimme lentokoneessa into piukeina!


Lähdin lomalle löysin rantein, ilman omia eväitä, lukuunottamatta valmiiksi punnittuja protskujauhepusseja salin jälkeen. Kovin pitkälle en päässyt, sillä jo lentokoneessa muistin, miksi kuljetan nyssäköitä mukanani. Lentoomme kuului kevyt välipala, jonka tuoteluottelo näytti tältä...Jos tuotteessa on 13kpl E-koodeja, voiko se olla ravitsevaa ruokaa?? Hyi ei.
No mä yritin puhallella kattoon rennosti vaikka tietysti pänni mitä
meille "ruokana" tarjottiin. Skippasin tarjoilut.


Lento oli nopea, alle 4 tuntia. Ihan unelma!
Ja Gazipazan kentältä vajaa tunti kohteeseen, täyden palvelun tavarataloon :)


Varasin all inclusive-paketin, sillä meillä syödään ja paljon,
plus viikon palkaton vapaa kattiloiden ja kapustojen ääreltä houkutti - kyllä - tahdon - kiitos! Kohteessa +35, sandaalit jalkaan ja syömään!


alkupalapöytää...Hotellin valitsin lasten ehdoilla vaiko sittenkin kuntosalin perusteella, hehee.
Ilokseni sain tyttärestäni kuntoilukaverin, jee. Kiitos seurasta ja kuvista rakas <3
 

Treenasin koko kropan ohjelmalla hieman varioiden, sillä kaikkia tarvittavia laitteita ei salilta löytynyt 
- mutta kyllä osui ja upposi!


näkymät parvekkeen ikkunasta
Hotellilta oli maksuton bussikuljetus rantaan, alle kilometrin päähän, 
jossa all inclusive-paketin edut jatkuivat. 


vesipedot rantsussa :)

Hotellilla on kolme erilaista allasaluetta. Liukumäki kutsuu, wuhuu!Ja taas on nälkä!

Ja vaihteeksi salia. Ihan mieletön fiilis kun treeni kulkee!!!!!

Päivä rennosti merellä...


Aamupaloja...

Loman puolivälissä kävimme hotellin yhteydessä olevassa spassa turkkilaisessa saunassa eli hamamissa. Meidät saunotettiin, kuorittiin ja pestiin kivipaadella yltä ja alta, hierottiin sekä hemmoteltiin. Aah, ihana upea rentouttava kokemus! Se pitää kokea!

Minua hoitanut venäläinen fysioterapeutti ja hieroja ehdotti lisähoidoiksi lymfaterapiaa. Olin vähän öö aapisen laidalla, sillä hän luetteli ne ongelmat kehossani jotka olen tiedostanut jo pidemmän aikaa olevan, mutta en ole saanut apuja. Kertoi että lymfaterapialla mömmöt saataisiin liikenteeseen. Että piti Turkkiin saakka matkustaa hoitoa saadakseen... no minähän menin...


Kehoni on herkkä. Mykoplasmaan sairastuminen, siitä seurannut liikkumattomuus ja kuntoutuminen ovat kaikki herkistäneet kuuntelemaan kehon viestejä. Kroppa kertoo mitä sille kuuluu ja mitä se tarvitsee. Minulla on jo pidemmän aikaa ollut fiilis ettei kaikki tuolla sisällä virtaa niin kuin pitäisi. Kuin jotain tukoksia olisi. Enkä tarkoita tällä lihaskireyttä tai ruoansulatukseen liittyviä juttuja. Normaalin hieronnan jälkeen ennemmin ahdistaa kuin rentouttaa? Eikä minun kuin tarvitse astua lentokoneeseen, niin nilkat ja maha turpoavat. Siksi odotin hoitoa innolla kun niin paljon oli luvattu!


Varasin kaksi hoitokertaa a 90min. Jo ensimmäisen kerran jälkeen tunsin outoa keveyttä. Myös turvotus nilkoista, mahasta ja silmien alta väheni. Oikean jalan sääriluun kohdalla on ollut kummallinen pullistuma varmaan parin vuoden ajan, joka sekin katosi! Toisen käsittelyn jälkeen olin taivaassa, jalka nousi keveästi ja tunsin miten nesteet tyrskähtivät liikkeelle. Heh, ravasin vessassa koko loppupäivän. Lymfaterapia todella auttoi eli hierojan lupaukset pitivät paikkaansa. Aika edullinen kauneusleikkaus!


Sitte shoppailemaan!jos kaupungista löytyy Starbucks, sinne on mentävä, koska kahvi <3


Viimeisen illan auringonlasku :)


Kotimatkalle... onko pakko lähteä JO nyt, nyyh...


Tervetuloa kotiin. Oulussa +10 ... hrr.... heinäkuun alussa!


Turkki ja Club Paradiso -hotelli jättivät meihin lähtemättömän vaikutuksen, joten olemme varmasti menossa jatkossakin samaan kohteeseen. Kaikki toimi moitteetta, ruokatarjonta erinomaisen monipuolista varsinkin salaattien ja pääruokien osalta, aurinkoa riittää, ystävälliset ihmiset, hotellin runsas palvelutarjonta nimenomaan lapsiperheen näkökulmasta sekä mieletön ammattitaitoinen hemmottelukylpylä. Ensi kerralla vain kaksi viikkoa, kiitos.

Tuliaisina rentoutunut mieli, akut ladattuina aivot narikassa ja kohti uusia tuulia päin!
Ja jee, Suomessakin on kesä! Kyllä nyt kelpaa!

Terkuin, Tii <3

4 kommenttia:

 1. aah, mäkin tahon! Mitä kautta varasitte? Suora lento Oulusta?

  VastaaPoista
 2. Hei Minsku! Lomamatkat.fi - Helsingistä oli lähtö, en osaa sanoa lentävätkö suoraan. SUOSITTELEN!!

  VastaaPoista
 3. Hei!! Ihanaa tää tuli kuin tilauksesta !! :) oon just torstaina lähössä turkkiin, kiva kun joku sitä kehuu, kun tuntuu että kaikki haukkuu vaan :(. Hirveesti kiinnostais tuo lymfahoito, siis mitä nuo tuolla maksoi?? Meillä on majoitus Kleopatra rannan lähellä, mutta kai tuo paikka aika lähellä on , siis missä olitte. Olisin superkiitollinen vastauksista :) ihanaa kun voit paremmin (sen mykoplasman jälkeen) ja kiitos kivasta blogista! :) t:paula

  VastaaPoista
 4. Moi Paula! HUippua kuulla että postaus tuli just soppelisti! En oo aiemmin käyny Turkissa, mutta mulla on tällä kokemuksella kohteesta vain positiivista sanottavaa, ehkä paras valmismatka ikinä. Lymfahoidon normihintaa en hoksannut painaa mieleen, mutta sain spasta tarjouksen jossa 2 x 90min oli yht 120e. Käy ihmeessä! Antoisaa reissua sulle ja kiitos kun tykkäät lukea blogiani!! :)

  VastaaPoista