23. kesäkuuta 2014

Juhannuksia


Toivottavasti teillä oli mukava juhannus? Olin kotosalla perheen kanssa; ulkoiltiin, kokattiin, grillattiin, kyläiltiin, OLTIIN. Oikein havahduin, kun on taas tullut painettua pää kolmantena jalkana tuhanteen suuntaan, miten mieletöntä on herätä aamulla, kun puhelimen kalenterissa ei ole mitään menoja tai aikatauluja. PAITSI, jos aamun herätystä ei lasketa, koska se toimii takuulla, vaikka siitä ei mainintaa kalenterissa olisikaan: "Äitiiii, tuu alakertaan!", heh, mutta siitä eteenpäin touhusimme mitä milloinkin mieleen juolahti. Perhe <3Lakki ja kevyttoppis päällä?? Mitääh. Kylmä, hrr.Lohikeittua niinku meilläpäin sanotaan. Ja kyytipojaksi ruisleipää.
Gaad tätä vois lusikoida vaikka ämpärillisen!

Juhannussali kutsuu, jihaa!Eipä ollu tunkua Liikussa... ;)Perusvarusteet :)


Palauttava ateria :)


Anopin tuomista raparpereistä tekasin kiisseliä ja sekaan mansikoita. NAM.
Tää on kirpsakka perinnejälkiruoka joka tuo mieleen mummolan <3 :)


"Kevyt" iltapala. Täyslihahampurilainen täytteillä. Slurps. Uni tuli!


Semmottis. Röyh, aika paksu olo etten sanois. Erityisesti tuohon sapuskapuoleen tuli panostettua oikein olan takaa. Tykkään tehdä ruokaa ja silloin kun on aikaa, hukutan perheen keitoksiini :) Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin ruokapöydässä vallitseva hiljaisuus, kun kaikki syövät keskittyneesti... vaikkakin tuokio kestäisi sen yhden minuutin, hahhaa :)

Mutta nyt, tiedättekö mitä, alan pyykätä, siivota - ja PAKATA! Keskikesän sää Suomessa on mikä on, joten meitsi varasi viime viikolla äkkilähdön Turkin Alanyan lämpöön. Keskiviikkona lähtö. Lomakuulumisia päivitän feisbuukkiin ja instagramiin @bakarablogi, turinointi jatkuu siis siellä!

Tsingtsong murmelit, altaalla nähdään!! Jipii!!!!!!!!!
Terkuin, Tii <3

5 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa teille :) Nauti lämmöstä siellä:)
  Alatko jossain vaiheessa tekemään ruoka&saliohjelmia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinki ajatuksen kans nuita aiempia postauksia ja varmaan Sitte joulun alla ku valmistut niin alat tekee myös nuita ruokaohjemiaki.. :) Jospa sitä sitten vihdoin panostaisi itteesä niin paljo et palkkais pt:n ;)

   Poista
  2. Heippa Sanni! Kiitos, oli ihan mielettömän ihana reissu! Saliohjelmia ja ohjauksia alan tehdä elokuun huiteilla, kaikki selkiytyy nytten heinäkuun aikana, kokonaisvaltaisemmin tosiaan sitten joulukuun jälkeen kun on enemmän tietämystä. Itseensä panostaminen on paras panostus minkä voit tehdä :) Aurinkoa viikkoosi!!

   Poista
 2. Oi,ihanaa aurinkolomaa toivottelee viidenmami😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mami <2 Oli niin ihanaa että on päästävä samaan paikkaan uudestaan! :)

   Poista