19. toukokuuta 2014

Vitamiineja ja tulevia tapahtumia!


Hommahan on täällä pöpötaloudessa edennyt siihen pisteeseen, että kävin viime viikolla lääkärissä menettämässä totaalisesti hermoni, jonka jälkeen pyysin apua naamakirjalaisilta. Selvästi kehossa on jonkin vinksallaan kun se ei levolla parane. Oli ilo huomata, että apua saa kun sitä osaa pyytää. Olo on kiitollinen kun ympärillä on ihania ihmisiä <3

Teidän ansiostanne kävin shoppailemassa maitohappobakteereita, vitamiineja, superfoodeja ja rohtoja eli valmisteita jotka vahvistavat elimistön puolustuskykyä sekä tasapainottavat suoliston bakteerikantaa. KIITOS SIITÄ! <3 Miksi en tätä aiemmin ollut hoksannut? No hyvä kun heräsin nyt.

Olen ollut superkuurilla neljä päivää, enkä ole varma voiko ihmeparantumista tapahtua näin nopeasti, johtuuko auringosta vai onko sittenkin korvien välistä kiinni, mutta olo on erittäin hyvä! Aivan super! Tässä kuulkaas uskaltaa lähteä salille!! Mutta tällä kertaa en tuuleta etukäteen vaan käyn hissukseen ja kerron fiilarit sitten :) Pitäkää nyt hyvät ihmiset peukkuja!!


Maca-jauhetta puuroon ekan ja vikan kerran ;)


Ostin Maca-jauhetta, koska se mm. vahvistaa immuunijärjestelmää ja koska se minulla on tällä hetkellä jatkuvien antibioottikuurien vuoksi persiillään. Tuntuu että kun vähän pihalla tuuli hönkäisee, niin kurkku on heti turta. MUTTA tuo maku on sen verta eksoottinen, että puuron joukossa se ei enää mene alas. Muutamilta on tullut vinkkejä pyöräyttää sitä smoothien joukkoon, hurjimmat vetää suoraan lusikallisen suuhun ja nielee inisemättä. Jos sinä käytät macaa, mihin sen maun saa piilotettua? Kiitos vinkistä jo ennakkoon! <3Viikonloppu sisälsi PT-opiskelua, teemana kuntosalivalmennus.
Mikä porukka, pro-kouluttajat ja positiivinen, energisoiva henki!!


Opiskelu tuntuu just omalta jutulta! Peukku sille!! :)


Mutta ennen kuin kirmaan Liikkuun, olisi ilmoitusluontoista asiaa! Tästä olettekin saaneet vihiä jo facessa, ja kuten monista muistakin jutuista kuulette aina ensimmäisenä BakaraBlogin fb-sivuilla, joten kannattaa tykkäillä siellä. Vinksvinks. Sinne on mm. tulossa infoa maksuttomasta kuntosaliohjelmasta, joka liittyy PT-opiskelutehtävään, mutta siitä lisää loppuviikosta! Jipii!

Ja nyt siis se ilmoitusluontoinen asia, kuten logosta voi päätellä, eli:

Oulussa on, ei yksi, vaan kaksi LORNA JANE pop up shoppia toukokuussa!
Kurkkaa kesän ihanimpia treeniasuja jo ennakkoon www.lavli.fi

Kummankin päivän ideana on mahdollisuus sovittaa ja shoppailla aurinkoisia ja laadukkaita treeni- ja vapaa-ajan asuja, mutta lisäksi tutustua kuntokeskuksen päivän tarjontaan maksutta! Ihan mahtavaa, eikö! Tapahtumat ovat kaikille avoimet eivätkä vaadi jäsenyyttä. 

Olen paikalla juuri teitä varten kumpanakin päivänä :)


Lorna Jane Finland facebookissa >  BEAUTY CENTER ke 28.5.  
Lorna Jane pop up shop avoinna klo 16:30-20:00.
Kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit vapaasti kokeiltavissa klo 14-20.
Tapahtuman löydät facebookista tästä >.Kotisivuille >


  EASY FIT RITAHARJU to 29.5.  
Lorna Jane pop up shop klo 12-17.
Paikalla iiiihana Voimariinin Mari maistattamassa Mannisen tuotteita!
Luvassa myös jonninmoista jumppamaratoonia!
Lisätiedot tulossa... EasyFitin fb-sivuille >


Kotisivuille >


Tulkaahan moikkaileen tai palloileen muuten vain, näistä tulee ihan huippukivoja tapahtumia!!!Tänään kävi yllätysvieraita <3


Ahmikaa aurinkoa, nauttikaa, naurakaa, halatkaa! 
Elämä on parhaimmillaan tässä ja nyt! Huomenna salille!

Terkuin, Tii <3

8 kommenttia:

 1. Puuroon minä ainakin olen sotkenut oman macani ja näin toisella viikolla se ei ees maistu sieltä enää, ensimmäinen kerta aiheutti vähän nyrpistelyjä. :D Tosin olen aloittanut sellaisella yhdellä teelusikallisella, en tiedä onnistuisiko enää ruokalusikallista sotkea aamupuuroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippahei AR :) Huippua kuulla että sulla menee maca puuron joukossa. Olisinpa minäkin yhtä myöntyväinen. Tänä aamuna vannoin viimesen kerran että nyt on puurokokeilut kokeiltu, oikein yökkäytti... ;) Eli smoothien tekoon mars-mars :) Aurinkoa päivääsi!

   Poista
 2. Pikkusen jäädyin tänään ku tulin liikkuun ja sinä tulit vessasta :D meinasin jo tervehtiä ku tuttua vaan sitte jäi vaan sanat kurkkuun ja tyydyin hymyilemään tyhmänä :D Olipa kiva nähä et olit pääset reenailee ja sulla oli aivan ihanat ne kiilakorkotennarit,saako udella mistä oot ostanu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups,Pitäs lukia päässy.. Puhelin korjailee itekseen..

   Poista
  2. Heippa Sanniii, eiii älä nyt hyvä ihiminen jäädy, se oon minä vaan ;) Ens kerralla moikkaat, jooko!! Käytkö salilla milloin sattuu vai enempi iltapäivästä?
   Mäki rakastan noita kenkiä, mun suokkarit, ostin ne Stadiumilta Zeppeliinistä olisko reilu kuukausi sitten, ovat Niken kiilakorot ja älyttömän hyvät jalassa ;)
   Treeni-intoa!!

   Poista
 3. Koitan ens kerralla saaha sanotuksi jottai enkä vaan hymyilemään tyhmänä :D Alkuviikosta iltapäivästä ja loppuviikosta aamusta :) Riippuu aina siis vähä miehen koulohommista et miten pääsen:) Täytyy ehkä käyä itelläki kurkkaa vieläkö siellä ois niitä kenkiä ;) Kiitos, sinne kans :)

  VastaaPoista
 4. Mustikkakeittoa desi ja sekaan kaksi reilua teelusikkaa macaa. Toki maku maistuu,mutta parhaiten se näin maistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiäkkö nää Anonyymi mitä? Otin neuvosta vaarin ja tesmasin ja tää on kanssa mun juttu! Setti pikashottina alas niin ei ehdi ees maistella! Kiitti ihan älyttömästi!! :D

   Poista