31. toukokuuta 2014

Pop up shoppien fiilareita


Vähäkö oli kivvaa! Tuossa viikolla esittelin Lorna Janen sateenkaaren värisiä treeni- ja vapaa-ajan asuja Oulussa. Oli upeaa tuottaa naisille hyvää mieltä laatutuotteiden välityksellä energiaa pursuavissa tapahtumissa. 

Ensin vierailimme naisten kuntokeskus Beauty Centerin Avoimissa Ovissa. Miten lämminhenkistä porukkaa siellä olikaan, ihan kuin kotiin olisi tullut!


Urheiluliiveissä löytyi värejä ja mallia jokaiseen makuun <3


Pukuhuone tihkui innostunutta tunnelmaa.
Vaatteet suorastaan vietiin käsistä! Tädää!! :)


Toukokuun topissa osuva inspiraatioteksti! :)


Torstaina kamppeet matkasivat piristämään Ritaharjun Easy Fitin Avoimiin Oviin ja Jumppamaratoniin. Sussiunaa Mikä Meininki!!! Hulluna hikisiä testeritunteja, aito ja alkuperäinen Mannispuddinki myytiin loppuun ja naiset hullaantuivat toinen toistaan ilostuttavimmista vaatteista.


"Mun" värikäs myyntipiste ;)Ihanat naiset rannalla, eiku ständillä: Mari, Hanna ja mää.


Lämmin KIITOS omasta puolestani kaikille tapahtumissa käyneille, moikanneille ja shoppailijoille! Niin kiihkeästi te naiset toivoitte uutta visiittiä että brändin maahantuojalle, Asta Laurilalle, on kerrottu toivetta uudesta pop up shopista elokuulle. Eiköhän se tule toteutumaan - jipii! :) Kannattaa tykätä Lorna Jane Finlandin facebook-sivusta, jolloin saatte tietää tulevista tempauksista, tapahtumista ja tarjouksista ensimmäisenä!


Fiilis just perfect!!


Oletteko muuten huomanneet että kotimaiset mansikat ovat tupsahtaneet kauppoihin? On siinä vieressä niitä espanjalaisiakin, mutta makuero on niin merkittävä, että mielelläni maksan suomalaisesta tuotteesta hiukka enemmän ja nautin mehukkuudesta koko rahan edestä. Aah!Ostin ensimmäisen satsin... NAM <3... niin ja pari Arnoldsia... EI MULLE vaan lapsille!! (uskoo ken tahtoo, hih...)


Hei, suuret Onnittelut kaikille kevään valmistuneille ja koulunsa päättäneille! Tyttäreni jättää alakoulun taakseen ja siirtyy syksyllä yläkouluun eli yksi pieni suuri etappi elämän pituisella matkalla on saavutettu. Saas nähdä millainen päättötodistus sieltä kotiin kannetaan. Aivan kohta! Ettei äitiä yhtään jännittäisi? Kova uurastus on takana myös miehen kummitytöllä joka tänään juhlistaa valkoista lakkiaan, joten viikonloppuna on todella aihetta juhlaan! Kakkua saa mussuttaa hyvällä omallatunnolla ;)

Herkullista ilon ja onnenkyyneleiden täyttämään päivää!
Terkuin Tii <3

2 kommenttia:

  1. Hei biksusisko, sulle on haaste mun blogissa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi KIITOS toinen, ihan hillittömän piiiitkä mielenkiintonen haaste, siinäpä onkin haastetta missä välissä ehdin vastaamaan, katsotaan!! ;)

      Poista