23. toukokuuta 2014

Lorna Jane pop up shop Oulussa ke-to 28.-29.5.


Voi vitsit miten odotan tulevaa viikkoa!! Nimittäin Lorna Janen raikkaita ja laadukkaita vapaa-ajan- ja treeniasuja voi hypistelellä ja shoppailla kahdessa kivassa tapahtumassa täällä meillä Oulussa. Jeeee!! Tykkään Lorna Janen vaatteista, koska ne ovat ensinnäkin värikkäitä, mutta myös pehmeän ja miellyttävän tuntuisia, alushousut eivät vilku kyykätessä läpi ja topit pysyvät kuosissaan eivätkä haalistu, ahkerasta pesusta huolimatta. Monta, monta hyvää syytä, joista kerron lisää kasvotusten!

En vielä tiedä mitä aurinkoisia piristysruiskeita sieltä on tulossa, mutta sormet jo syyhyävät!! Taidan laittaa blogini facesivulle pienen sniikpiikin, kunhan saan lähetyksen käsiini, hihii. Pian se nähdään!


Kuva > 

Keskiviikkona 28.5. löydät meidät CMS Beauty Centerin Avoimien Ovien tapahtumasta. Beauty Center on aivan ihana naisten ikioma kuntokeskus ydinkeskustassa. Pääset tutustumaan heidän jumppatarjontaan ja kuntosaliin maksutta koko päivän ajan klo 14-20. Aika kätevää!

Beauty Centerin päivän ryhmäliikunnat löydät tästä > Tarjottimella on ainakin Zumbaa, BodyPumppia, BodyBalancea ja Venyttelyä! Kannattaa tulla rohkeasti kokeilemaan, ehkäpä löydät uuden liikuntamuodon johon jäät ihan koukkuun!! PS: Vain naisille ;)


Kuva Beauty Center >


Lorna Janen shoppi on avoinna keskiviikkona klo 16:30-20:00. Tarjolla on toinen toistaan herkullisempia uutuuksia joita voit käydä ihastelemassa jo ennakkoon verkkokaupassa www.lavli.fi  Asusteita saa hiplata ja sovittaa vapaasti. Erityisesti urheiluliivit ovat saaneet kiitosta, sillä ne ovat napakat mutta eivät purista "tyttöjä" littanaksi eli korostavat naisellisia muotojamme kauniisti. Aah! Tule ja totea! Toivon, että löydät valikoimasta itsellesi uuden aurinkoisen lemppari treeniasun - mikäs sen piristävämpää näin kesän korvilla! Tapahtumassa käy maksuvälineenä pankki- ja luottokortti.

Kurkkaa Beauty Centerin tapahtuma facebookista > Ehkäpä näen sinutkin siellä! Tervetuloa!


Torstaina 29.5. kaasutellaan Easy Fit Ritaharjun tiloihin, jossa on Avoimet Ovet ja Jumppamaraton klo 12->! Se on muuten helatorstai eli PYHÄ, eli loistava mahdollisuus viettää vapaa-päivää maksuttomassa huippuhäppeningissä! Myös miehille :)

Jumppamaratonin aikataulut:

Klo 12.00 Zumba
Klo 12.30 Varjonyrkkeily
Klo 13.00 Dance&Fatburn
Klo 13.30 Zumba
Klo 14.00 Kahvakuula (ulkona jos sää sallii)
Klo 14.30 Sisäpyöräily30
Klo 15.00 Sisäpyöräily30
Klo 15.30 Keskikeho+Venyttely

Kaikki ohjaukset kestävät 25 min. ja välissä on 5 min. vaihto. (teksti kopsattu Easyfitin fb-sivulta)


Kuva EasyFit > 


Lorna Janen pop up shoppi on avoinna torstaina klo 12-17. Jos et pääse keskiviikkona osallistumaan, niin tule ihmeessä toisena päivänä! Paikalla on myös ihanista ihanin Voimariinin Mari maistattamassa ja kauppaamassa Manninen Nutraceuticalsin laadukkaita lisäravinteita. Olisikohan suuuperherrrkullista Mannis-puddinkia tarjolla, ehkä! :)


Maaliskuussa olimme Marin kanssa Kaakkurin Liikussa :) Kuva JPS Production


Eli eikun suurta yleisöryntäystä EasyFitin suuntaan!! Kurkkaa tapahtuma facebookista > Tervetuloa!Sellaista siis luvassa, huippua!! Maksuttomia tapahtumia, tuote-esittelyjä ja energisoivaa mieltä. Ihan parasta!

Hoxhox! Lorna Jane-fanit! Kannattaa ihan ehdottomasti tykätä LJ:n facebook-sivuista, tästä > ! Pysyt silloin ajan tasalla ja saat tietoa mm. eduista joista et kuule muualta! Juuri nyt siellä on tarjous joka voimassa 23.-25.5. !!! Alla olevassa kuvassa kuuma vinkki :)


Vappu Pimiäkin on tykästynyt Lornaan ;) Kuva > 


Tähän loppuun hyppään asiasta ihan toiseen, mutta halusin kertoa, sillä tämä saattaa jotakuta kiinnostaa! Olen tyhjentämässä vaatekaappia ja nurkkia lauantaina Siivouspäivässä Oulussa Åströmin puistossa, siinä Tuban lähellä, yhdessä kymmenien muiden kirppistelijöiden kanssa. Myös sporttivaatteita ja lasten tavaraa. Klo 10 eteenpäin. Osoite Mannenkatu 1. Facebookkitapahtumassa vähän pidemmästi. Tulehan penkomaan, tavaraa on kaupan toooosi halavalla! (muista varata pientä kolikkoa mukaan, vinkvink)


Lauantaina koko Suomi muuttuu kirpputoriksi! :) Pistetään hyvä kiertämään!


Oikein helteistä tulevaa viikonloppua kaikille auringonpalvojille! I-h-a-n-a-a kun on KESÄ! Nyt meitä hellitään!! Terkuin, Tii <3

PS. Sunnuntaina bakarablogin fb-sivulle pläjähtää lisätietoa salaperäisestä saliohjelma-arvonnasta, hihii, eli kannattaa tykätä ja pysyä kanavalla, erityisesti oululaiset ja Oulun lähistöllä asuvat! Terkuin, personal trainer-opiskelija ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti