3. huhtikuuta 2014

Yllättävä lukijapiikki!


Kääk, mitä tapahtuu? Blogiini alkoi yhtäkkiä tulvia klikkauksia. Onko tämä positiivista vai ei!? No on! Onko kaikki julkisuus positiivista? No ei!! Tai no riippuu tarkoitusperistä. Tässä tapauksessa kun tietoista markkinointia ei ole tapahtunut, kunhan kirjoittelen pumpuliarjen autuaaksi tuovasta onnesta, pinkeistä trikoista ja plaaplaa, ei voi olla ihan satavarma, jolloin tämä yllättävä ryntäys aiheuttaa pientä jännäkakkaa housussa.

Ensimmäisenä epäilin jonkinsortin saksalaisen aikuisviihdesivuston linkitystä koska kävijämääriin pompsahti kuitenkin niin merkittävä piikki. No ei mennyt heitto kauas nimittäin Pakkotoiston laatukeskustelusivustolla jauhetaan perseistä ja puuroista sekä miten nykyajan "fitness" ja blogit ovat vain sitä. Persettä ja puuroa. No, jokaisella on tästä asiasta tietysti oma eriävä ja ehdottoman oikea mielipiteensä. Niin, onko se sitä?

Jos haluat pysyä ajan hermolla ja tietää mistä puhutaan kuumimmin juuri NYT, keskustelun linkki löytyy tästä >  Ei kannata suhtautua ryppyotsaisesti. Itseäni ketju noin äkkiä silmäiltynä lähinnä huvittaa. Joukosta on havaittavissa ihan asiallistakin kommenttia fitness-bloggauksen ja -trendin puolesta, jää vain valitettavasti turhan skeidan jalkoihin. Että eikun hömppää lukemaan, hih, vaikka noin iltasaduksi :)

Terkuin, Tii <3

6 kommenttia:

 1. Vieläkö ne keskustellee siellä? :) Jaksaisikohan siellä käydä lukemassa keskustelun uusia käänteitä ;D Ehkä en, mutta referoi sinä, jos kävit. Varsinkin, jos siellä puhutaan meistä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, ei juttu ihan heti lopukaan! Oli pakko käydä kurkkaan ku kävijätilastoihin tuli uus linkki -> no se vanha sama blogilistaus oli vain linkitetty uudestaan. Mutta et tod menetä mittää jos jätät välistä ;)

   Poista
 2. Mut kauheen hyvä että tollasia keskustelupalstoja on, missä ihmiset voi purkaa ne kaikki turhautumisen tunteensa itseään kohtaan, ettei ne lähe naapurin koiraa potkimaan esmes... ;D

  VastaaPoista
 3. Heh! Itsekin ihmettelin hieman samaa omassa blogissani, mutta ylipäätään aika humoristinen tuo ketju kyllä on ;) Taitaa olla jo 27 sivua mitä mielenkiintoisempia mielipiteitä naisista tiukoissa trikoissa salilla yms.. Eli ihan totta, hauskaa iltalukemista, ei juuri muuta!

  Ihanaa viikonloppua!

  - Jenna
  kohtakunnossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jenna, ahaa, sinäkin olet joutunut yllätyshyökkäyksen kohteeksi, hahaa :) Ei muuta ku tiukkapöksyistä treeni-intoa sulle! :)

   Poista