9. huhtikuuta 2014

Uusi kumppani: Manninen Nutraceuticals


Hiphei ja hurraa! Sosiaalisessa mediassa tieto onkin jo lipsahdellut eetteriin, mutta tämä uutinen vaatii tulla kuulluksi blogissa ihan omalla postauksellaan, nimittäin: Olen äskettäin aloittanut yhteistyön maamme johtavan ravintolisien ja erikoisruokavaliovalmisteiden markkinoijan, Manninen Nutraceuticalsin kanssa. Suitsutusta, vislausta ja torven törinää!!!!

Yrityksen laadukkaat tuotteet on suunnattu urheilijoille, kuntoilijoille ja laihduttajille. Ravintolisien ja erityisruokavaliovalmisteiden lisäksi Manninen Supersotren valikoimaan kuuluvat myös mm. rohdoslääkkeet, superfoodit, luomuelintarvikkeet, kuntoiluvarusteet sekä terveydenhuollon välineet ja tarvikkeet. (lähde)

Tämän oululaisen yrityksen noutomyymälä sijaitsee Taka-Laanilassa, osoitteessa Hajottamotie 11, mutta heille on nousemassa uudet hulppeat tilat aivan Oulun keskustan tuntumaan tulevan elokuun tietämillä. Loistavaa! Jos asut kauempana, Mannisen tuotteita on mahdollista shoppailla myös verkkokaupasta eli Manninen eSuperstoresta .


Anssi "yrityksen aivot" Manninen. Kuva.


Tutustuin Anssi Manniseen, tuohon mustan huumorin viljelijään maaliskuussa, Liikussa järjestetyssä Lorna Jane pop up shopissa - Ja siitä se ajatus sitten lähti :) Yhtäkkiä huomasin olevani esittelemässä ihan hoo moilasena oppipoikana Mannis-tuotteita Oulun ammattikorkeakoulun Liiketalouden yksikön Hyvinvointipäivässä.
tässä näin ständillä

No, ilmeisesti en mitään pahemmin tyrinyt, sillä pian istuin palaverissa Hanna Savolaisen kanssa :)


Hanna "the boss" Savolainen. Kuva.


Melkoinen supernainen tuo Hanna, oli aivan mahtavaa tavata! Paltsussa suunnittelimme tulevia koiruuksia ja paiskasimme kättä yhteistyön merkiksi :) On enemmän kuin ilo toimia yhteistyössä huippulaadukkaiden tuotteiden kanssa!

Ja mitähän MannisStoresta tarttui mukaan?


kassillinen tavaraa...


kurkistus!


Heraproteiini, sheikkeri, t-paita ja Iso Arska ;)


Pääsin testaamaan HydroISO-heraproteiinijauhetta heti viikonloppuna. Olin keikalla Torniossa, enkä ollut kokannut eväitä etukäteen valmiiksi, kaupassa ei oltu käyty, jääkaappi sisälsi lähinnä valot ja sitä rataa jee, plus tiesin että tonnikalojen syöminen auton ratissa ei tulisi onnistumaan. Normioloissa käytän proteiinijauhetta pääasiassa salitreenin jälkeen ja haukkaan kyytipojaksi banaanin. Mutta mikäli päivä on kiireinen tai olen reissussa, saatan korvata aterian lihaosuuden jauheella. Vettä sheikkeriin, jauhe sekaan, pari ravistusta ja voila - valmista! Jotenka:Purkki auki. Banaanin makuinen proteiinijauhe tuoksui banaanilta. Yllättävää?Mittalusikka löytyi purkista. Yksi annos, 30g, on reilu mitallinen.Sheikkeri mukaan ja menoksi!


Kuvittelin ottavani kuvan itse testitilanteesta, heh, muttakö :) Siinä keskellä yötä ei käynyt mielen vieressäkään näpsäyttää selfietä tyyliin "tässä juon sheikkeristä Mannisen heraproteiinijauhetta"... Juoma katosi sekunnissa slurps vaan huitasemalla nassuun, sillä illan aikana ruoka- siis vessataukoja ei ehtinyt pitää, joten töiden ollessa ohi, maha karjui vaativaisena MUR. Ai siis mitkä lakisääteiset tauot... ? Gaad, protsku oli jumalaisen hyvää!!!


In äksön! Messuemännöintiä Torniossa :)


Oliko äklömakeaa? Kieltämättä banaani-maku herätti etukäteen lievästi epäluuloa ja nenän nyrpistystä, ronkeli kun satun olemaan. Hannakin naureskeli maun jakavan mielipiteitä. Mutta päin vastoin! Yllätyin erittäin positiivisesti :) Maku oli raikas ja samalla täyteläinen, maistui aidolta banaanilta, eikä tipan vertaa keinotekoiselta. Ikävää rautaista, kitkerää tai esanssista jälkimakua, toisin kuin protskuissa usein on, tuotteesta ei jäänyt kielen päälle lainkaan. Kuin laimeaa raikasta banaanimehua olisi nauttinut. Aah, tuli ihan Thaimaan lomareissu mieleen :) Lisäksi jauhe sekoittui veteen vain muutamalla ravistuksella, ilman kokkareita tai klimppejä. Tuote Todella Toimi!


Me and my new best friend :)


"HydroISO edustaa markkinoiden korkealuokkaisinta heraproteiinivalmistetta. Soveltuu erityisen hyvin nautittavaksi ennen ja jälkeen harjoittelun. HydroISO ei sisällä lisättyä sokeria, aspartaamia... gluteiinia tai keinotekoisia aromeja." Tuossa suorat lainaukset purkin kyljestä ;) Tästä pääset lukemaan tarkempaa tuoteinfoa. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Ja sitten lisää uutisia! Manninen Nutraceuticals on saamassa perheenlisäystä, nimittäin: heille on tulossa lähiviikkojen aikana persikan makuista BCAA:ta eli aminohappojauhetta. Jännällä jään uutuutta odottelemaan :)


Näihin kuviin ja tunnelmiin! Blogissani tulee siis jatkossa näkymään Mannista yhteydessä jos toisessa. Koittakaa kestää! ;) Toivotan teille ravinteikasta viikon jatkoa ja kulkevia treenejä!

Terkuin, Tii <3

2 kommenttia:

 1. Mainostaminen kyllä paistoi kirjoituksesta melko selkeästi..LOL Halvalla nämä nykyajan julkisuuden kipeät naiset lähtee, Anssi hieroo käsiään ja nauraa paskasesti päälle. Annetaan tytöille ilmaiset t-paidat ja sheikkeri sekä muutama prosentti alennusta tuotteista ja he mainostavat ilmaiseksi into piukeana. Koska harrastaahan ei voi ilman "sponsoria" :D

  VastaaPoista
 2. Heippa Anonyymi ja kiitos kommentistasi!

  Hyvin mielenkiintoista... LOL. Tässä vastinetta, kaikella hyvällä ja rakkaudella. Valitettavasti koska sulla ei ole nimeä, annan viestisi mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta pari asiaa haluan tarkistaa: puhut "julkisuuden kipeistä" sekä "heistä", siis ketkä he? Ympäripyöreä vihjailu on perseestä ja vähän hankala kommentoida asiaa jos jää pelkän anonyymiyden ja perusteettomien heittojen varaan, täsmällisyyttä kiitos. Testistäsi paistaa läpi kyynisyys sekä valitettavasti tietämättömyys asiasta, ainakin omassa tapauksessani. Miksi oi miksi? En oo koskaan ymmärtänyt tällaista jupinaa, tosin, en ole siitä välittänytkään, mutta mielenkiinnosta nyt hyvä mahdollisuus kertoa, tuleeko viestistäsi läpi paistavalla ajattelutavalla sulle parempi mieli vai mikä on jutun pointti?

  Hyvä että mainostaminen kuulsi postauksesta läpi, sillä sehän on hyvän ja toimivan kumppanuuden nimenomainen tarkoitus. Niin että kumpikin osapuoli hyötyy. Keinoja on monia ja se taas riippuu sopimuksesta. Olen toiminut päätoimisena pk-yrittäjänä, alan rautaisena ammattilaisena 7 vuotta jonka jälkeen möin liiketoiminnan uusien porttien avautuessa. Aktiiviaikana loin alalle uuden tuotteen, uusia työpaikkoja, satojen kaikenikäisten harrastusmahdollisuuksia, joka toi mukanaan kaupanpäällisenä valtavasti iloa, myönteisyyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Mutta en olis pystyny siihen yksin. Juuri yhteistyö on yrittäjän perustoimintapilareista. Yksin ei pärjää kukaan vaikka yrittäjältä vaaditaankin munaa tehdä päätöksiä yksin mutta se ei menestyjälle yksin riitä, ainakaan kovin pitkälle. Oululaisena yrittäjänä teen enemmän kuin mielelläni yhteistyötä varsinkin saman kaupungin yrittäjän sekä laatutuotteiden kanssa, sillä yhteistyössä on voimaa. Kulunut sanonta mutta totta joka ainoa sana.

  Mutta täytyy sinua Anonyymi jostain kiittääkin, nimittäin blogin koko 1,5 vuotisen olemassaoloajan aikana tänne ei ole eksynyt yhtään ainutta negatiivissävytteistä viestiä. Viivaa seinään siis! Ja toinen mistä sinua täytyy kiittää, on tuo tytöttelevä sävy, jesssss! Epäilen että tutustuit profiiliini tarkemmin, josta olisit myös voinut lukea ettei tässä olla "harrastelemassa" hepposin perustein, joten kerrottakoon että oon 35-vuotias nainen ja kyllähän tuo tyttö-kategoriointi tuntuu tänä aamuna kieltämättä ihan heeleeveetin hyvältä. Tadaa, silmäpussit katosivat heti, kurkkunaamiota ei enää tarvita. Kiitos siitäkin!

  Ja tosiaan, otan vastaan asiallisia kommentteja, mutta tämän kaltaiset viestit tulen jatkossa poistamaan. Kritiikkiä saa esittää joka on aina tervetullutta, mutta pahasuopaista paskanjauhantaa ilman perusteita en sivulleni halua. Niille lienee jo olemassa omat keskustelusivustonsa. Toivottavasti olet tänä päivänä paremmalla tuulella, loistavaa viikonloppua ja kaikkea hyvää! :)

  VastaaPoista