5. huhtikuuta 2014

Onnea ja iloa, monta sataa kiloa!


Toissapäivänä maansa myynyt, tänään onnensa kukkuloilla. Häh, miten mieli voi vetää ihmistä perässään ihan kuus-nolla niin ettei sen ailahteluista kukaan ota selvää. Onko tässä mitään järkeä! Kyllä tuollaisten ranteet-auki-hetkien jälkeen kieltämättä käy mielessä, olisiko postauksen voinut jättää jakamatta? Niin, mutta kun ne herkistelytkin sattuvat olemaan osa minua. Olen aika avoin tapaus niin iloine kuin suruinekin; en yhtään teeskentelijätyyppiä eikä minusta sellaista tule.

Hah, taidankin olla ihan perustavaa laatua oleva nainen? Vai mitäpä sanotte naiset siellä? Vai pitäisikö tätä kysyä miehiltä jotka onnettomat joutuvat uhriksi? Mieli vaihtelee, mutta vaihdelkoot. Tunnemmepa olevamme elossa! Hih! :)


Kuva >


No mitä tekee Tii, kun sitä ottaa kupoliin? Siitä tulee se vanha tuttu tunnesyöjä. Nyt, kun liikkumiset ovat ihan minimissä, mielihalut nousevat pintaan kahta kauheammin. Ja kyllä, olen antanut niille vallan ja lepsuillut vähän useammin kuin kerran viikossa. Tunnistan sokerin yhteyden mielialanvaihteluihin, että eihän tässä auta kuin katsoa peiliin...


Laskiaispullaa huhtikuussa? Kyllä kiitos! :)


Raakasuklaata <3 Näitä saa Puistolasta


Makuunissa, otanko vai enkö...


Todellakitodellakitodellaki!No oon syöny oikeaaki ruokaa, kato vaikka!!


Ja terveysvaikutteista välipalaa: turkkilaista jugurttia, hunajaa ja pähkinöitä. 

Jos välillä syö ruokavalion ohi, se ei ole maailman vakavin asia. Kokonaisuus ratkaisee! #happy


Oijjoijoi!! Oikein odotan että pääsen kertomaan teille mitä kaikkia kivoja uusia juttuja on tapahtunut, mutta niistä ensi viikolla sitten enemmän. Paljastuksia on jo saattanut ryöpsähdellä bakarablogin faceen ja instaan @bakarablogi ;) Käykääpä kurkkiin ja tykkäilemässä. Mutta nyt, kohti viikonloppua! Ilma on mitä parhain, arska paistaa, linnut laulavat ja elämä hymyilee! Nautitaan - Jei!

Terkuin, Tii <3

2 kommenttia:

 1. Missäs ne paljastukset viipyy, häh :D Miten niin olen kärsimätön? ;) Slurps, millaisia herkkuja sulla on täällä blogissa! Mutta kuten toteatkin, välillä pitää saada myös herkutella!

  Huh, ihan vesi herahti suuhun, nyt äkkiä pois täältä blogeihin, joissa on vaan salaatinkuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hätähousuni mun, koita kestää! ;) Täällä sellaista perus ässäkkähässäkkää, ei ehi raportoida (ja yöunista en luovu), mutta huomenna tai ylihuomenna tullee pläjäys :)
   Ahhaaaa, niin nuo herkkukuvat... älä kuvittelekaa, NE EI OO YHELTÄ PÄIVÄLTÄ! Heh, joutuuko tätä menoa kohta muuttamaan blogin kuvausta :)

   Poista