23. maaliskuuta 2014

Kerro se kuvin! Lorna Jane Oulussa


Ai että oli kiva loppuviikko!!! Järjestin yhteistyökumppani Lorna Janen pop up shopin torstaina Kuntokeskus Liikussa ja merkin maahantuoja Asta Laurila esitteli tuotetta pe-la Muoti Privaatissa. Tässä raporttia huipusta Oulu-turneesta, jee!

Ajattelin, kun viime aikoina blogiin on tupsahdellut uusia lukijoita että olisi paikallaan hieman kertoa vaatemerkistä. Lorna Jane on australialainen tytöille ja naisille suunnattu laadukas sportti- ja vapaa-ajan brändi, jonka Suomen myynti tapahtuu verkkokaupasta www.lavli.fi  Sen lisäksi Lorna Jane vierailee myyntipistein kuntokeskuksissa ja tapahtumissa, ympäri Suomen. Lorna Jane on muutakin kuin pelkkiä kauniita ja toimivia vaatteita, taustalla vaikuttaa perustajan Lorna Jane Clarksonin upea elämänfilosofia: Move - Nourish - Believe. Liiku joka päivä - Ravitse kehoa ja mieltä - Usko itseesi.


Kuva täältä > 

Tänään on jokseenkin lokoisa sunnuntaiolo, ettei jaksa näpytellä enempää, joten annan kuvien puhua puolestaan :) 

Tässä ensin muistoja Liikusta. Meillä oli ihan mahtava tapahtuma!! Esittelin Lorna Janen tuotteita, samalla oli mahdollisuus maistaa ja shoppailla Mannisen lisäravinteita sekä tutustua maksutta Liikun salitarjontaan ja virtuaalispinninkiin. Suuri kiitos kuvista yhteistyökumppani JPS Productionille!! Erotatte kyllä varmasti mitkä ovat minun rääpyjä ja mitkä ammattikuvaajan laadulla kuvaamia, tihihii!

Yllä Violet-paita  ja alla Skip 7/8 trikoo

Menossa mukana myös Manninen Nutraceuticals ja ihana Mari aka Voimariini!

Just! Hyvä kuvaaja on hereillä juuri oikealla hetkellä... :)


Tilanne vaati välillä kahvia ... onneksi meidän huoltojoukot (tai hlö) oli ihan loistava!


Kaakkurin Liikkuun pääsi tutustumaan samalla maksutta :)

Jee, Team FitBodyn Henna tuli testaan laitteet! Wow, näyttää tehonneen habaan ;)


Me hoidimme syömäpuolen. MannisPuddinkiaaa...

KIITOS kaikille jotka tulitte oikein varta vasten piiiitkästä aikaa moikkaamaan, oli ihan huippua nähdä teitä sekä kun kävitte tutustumassa tuotteeseen ja shoppailemassa. Ja olen joka kerta yhtä hämilläni kun joku teistä blogin lukijoista tulee esittäytymään. Ei se mitään, tulkaa ihmeessä, olen siitä otettu ja on kiva kun lukija saa kasvot, mutta silti se jotenkin hämmentää joka kerta! ;) Kiitos Liikku, kun sain tulla ja kiitos Manninen kun olit mukana! Ja tärkeinpänä, kiitos Asta, kun sain järjestää! 

Perjantai-lauantaina Lorna Janea pystyi shoppailemaan Oulun keskustassa sijaitsevassa tyylikkäässä ja kodikkaassa putiikissa Muoti Privaatissa. Kävin morjenstamassa Astaa ja omistaja Mariaa ja olin tietty paparatsina napsimassa kuvia ;)


mutta ensin piti hakea kahvia ;)Kukat toivottivat tervetulleeksi ;)


Asta <3
Brändin oma lehti, johon voi tutustua netissä tästä >


Privaatissa oli siis tällainen herrrrkkutarjotin. onko nää kaikki mulle?!

ja awww, raakasuklaata...


#happy

Minulle tulee tällaisista tempauksista tosi hyvä mieli, mikäs sen parempaa kun on erinomainen tuote jota promota ja jolla tekee ihmiset onnellisiksi <3 On ihan huippuporukka puhaltamassa samaan hiileen, yhteisen asian puolesta. Se on sellaista positiivista näkymätöntä hyrinää jonka voi aistia ja joka helposti tarttuu. Tykkään! Mihins saan tulla seuraavaksi Lorna Janen kanssa? Oliskos jotain naisten iltaa tarjolla? Kuulisin myös mielelläni käyttökokemuksia tuotteesta, miten toimii päällä, treenissä, vapaa-ajalla, ootko tykänny? :)

Lokoisaa sunnuntaita kaikille!

Terkuin, Tii <3

2 kommenttia:

 1. Toi LJ:n olkapäät paljastava paita on niin makee! Hypistelin sitä GoExpoillakin ja ai että :)

  annamuntreenaa.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anna! Niin on!! Mä näin ton Monnan päällä instassa ja peli oli sillä selvä, tahtoo kans ;)

   Poista