24. maaliskuuta 2014

Kerro, miksi luet blogiani?


Se olisi maanantai ja ihana viikko edessä! Kaikkia mukavia, mullistavia juttuja on tulossa, joista kirjoittelen tulevissa postauksissa enemmän, jee! Mutta ennen niitä, näin alkuviikon ratoksi mielessäni pyörii kysymys teille, koska tämä asia on minulle tärkeä :)

Blogiin on viime aikoina tupsahdellut uusia lukijoita, kertakaikkiaan ihan mahtavaa, ja tervetuloa mukaan! Olen tässä pohtinut... ääh, tuo ajatustyö on ihan hirveää silloin kun on aikaa ajatella. Kirjoitin facebookkiin aamulla salitaukoa olevan alla kolme viikkoa, mutta kun kalenteria tarkemmin pläräsi, sitähän on jo NELJÄ viikkoa, (näin se aika kiitää), joten voitte kuvitella mikä myllytys pään sisällä käy. Liikkuvalle ihmiselle liikkumattomuus on pahinta myrkkyä! Mutta koska tilanne on se, että pienikin kävely saa aikaan sydämentykytystä, otan iisisti.

Tänään vein pojan hoitoon kävellen, alkustartti reippaasti kuten yleensä, vaan pian jo huomasin sydämen hakkaavaan kurkussa joten loppumatka oli pakko ottaa iisimmin. Tauti väsyttää ja verottaa ja tämä on todella outo tilanne ihmiselle joka on ollut aina suht terve, mitä nyt pieniä normiflunssia lukuunottamatta. Mutta kaikesta selvitään ja asenne on se mikä ratkaisee. Yäk miten kulunut fraasi, mutta näin se vaan menee!

Hih, ettei vain pikkuisen karannut aiheesta, mutta piti kirjoittamani SIIS: 

Nyt kun tässä toipilaana on ollu aikaa ajatella (liikaa), olen pohtinut blogikirjoittamisen tärkeyttä. Että onko se tärkeää? Tämä on minulle sellainen päiväkirjatyyppinen ratkaisu jossa kirjoitan urheilijan taipaleesta kohti kisalavoja. Välillä kunto etenee ja välillä tulee takkiin. Välillä pyyhkii loistavasti ja välillä tulee turpaan - ja ne kaikki ylä- ja alamäet kuuluvat elämään. Silti pyrin pitämään positiivisen vireen yllä, koska mielen voima on ihan valtava! Minulle blogin kirjoittaminen ON tärkeää, sillä kun havahtumiset, kehittymiset, onnistumiset ja takapakit pistää paperille, samalla pystyy prosessoimaan, käsittelemään tapahtunutta ja seuraamaan kehitystään. Ja kokemuksesta oppii. Mutta se mikä antaa kaikkein eniten energiaa on, jos tiedän pystyväni näiden kokemusten ja vinkkien keinoin tsemppaamaan myös teitä tärkeitä lukijoita siellä! <3


Tähän väliin välipalaa. Pannaria <3


Pieni toiveen tynkänen  

Bloggerin kävijätilastoista voi nähdä blogin lukijamäärät. Ja lukijat pikkuhiljaa sen kun kasvavat siitäkin huolimatta, että kirjoituksia ei enää tupsahtele siihen tahtiin, kuin aiemmin. Ja se jos jokin on iiiiihan mieletöntä! Tällainen kiinnostuksen kasvu tilastoissa tuo tietysti hyvän mielen, mutta noin jatkon kannalta, en haluaisi että lukijat jäisivät pelkiksi hienoisiksi seinäruusuiksi, vaan toivoisin teiltä kommentteja. Haluaisin kuulla ääntänne, sillä on paljon mukavampi runoilla, kun kuulumiset saavat vastakaikua :) Vaikka ihan vain "moi, kävin lukemassa". Ei stressiä! Mikään ei ole niin hirveää kuin olla neutraali, tunteita tai ajatuksia herättämätön bloggari, koska silloin on näkymätön, kuin ilmaa, epäonnistunut. Negatiivinenkin kommentti on tuhat kertaa parempi kuin ei mitään. Vai pitääkö vetää johtopäätöksiä perussuomalaisin ajatuksin, koska kansa on hiljaa kaikki on hyvin. Ei, minusta tuollainen ajattelutapa on latteaa enkä suostu tuota bullshittiä nielemään.

Mutta enisveis, koska nimenomaan blogikommentointi on ollut vähäistä, siksi olen pohtinut, onko blogin pitäminen minulle sittenkään NIIN tärkeää, vai siirtäisinkö painotusta enemmän noihin muihin BakaraBlogin seuraamiskanaviin faceen ja instaan, joissa keskustelu käy vilkkaampana. Blogikirjoittelu vie aikaa ja vaikka itse kirjoitustyö on mukavaa jo taidon ylläpitämisenkin vuoksi (tosin kaikkiin oikeinkirjoitus ja pilkkusääntöihin en jaksa panostaa), niin kyllä käy mielessä että mieluummin päivitän matskua sinne missä ihmiset ovat. Toki tiedostan että osa kommentoi blogia mieluummin rennommin facessa, instassa tai säpolla, KIITOS siitä, mutta siis silti, saitte varmaan jutun juonesta kiinni.


Kerro, kerro kuvastin :) Tiedätkö missä tää upeus on?


Kerro, miksi luet blogiani? 

Koska tässä on nyt jokatapauksessa pieni historian lehti kääntymässä, (josta infoa lisää pian) haluaisin tietää mitä ajatuksia blogini herättää? Mikä tässä blogissa kiinnostaa? Saatko vinkkejä, ideoita tai tsemppiä omaan arkeesi? Tai jos et saa, haluasitko saada? Entä haluaisitko lukea jostain enemmän vai onko tämä meininki just passeli? Vai käytkö kurkkiin kuulumisia uteliaisuuttasi muuten vain? Heh, sekin on ok! ;) Entä mitä ajattelet jos kirjoittaisin kuulumiset vain facebookkiin ilman tätä blogia? Iiiiih, miljoona kysymystä ja sinä voit tarjota vastauksen, ajattele! Arvostan jokaista vastausta ja saan niistä voimaa! Pääasia että kerrot, koska muuten en voi tietää!!!


KIITOS!!


Ja sitten teille uusille ja miksei "vanhoillekin" blogilukijoille hoksautusta eli ne muut seuraamiskanavat:

Parhaiten pysyt kärryillä kun tykkäät BakaraBlogin facebook-sivusta. Se on SE paikka joka päivittyy useimmiten. Sinne kirjoittelen muita välikuulumisia, postailen kuvia ja jos olen reissussa, matkaterveiset päivittyvät feissariin. Myös keskustelu käy vilkkaana ja sitä kautta pystyy lisäksi lähettämään viestejä privana. Käyhän siis tykkäämässä ja kommentoimassa!


Tykkää FB:ssä: BakaraBlogi


Instagramissa @bakarablogi on ollut käytössä muutaman kuukauden. Sen jälkeen kun tuo häshtäggien ihmeellinen maailma aukeni, näin visuaalisena ihmisenä tykkään siitä itseasiassa enemmän kuin feisbuukista. Sinne on kätsy päivittää kuulumiset kuvin ja muiden instakamujen ja fitnessidolien elämän seuraaminen (heh, vai onko se stalkkaaminen?) on mielestäni näppärämpää kuin blogin tai facen kautta. Tervetuloa seuraamaan kännyllä sinnekin!


Instassa: @bakarablogi


Jos haluat lähettää sähköpostia, kertoa terveisiä, kysyä jotain tai ehdottaa yhteistyötä, minut saat kiinni: tii.alasimi(at)gmail.com

Tiedän että tämä postaus syntyi sisällä vellovan turhautumisen ja treenitauon aiheuttama henkisen epävarmuuden vuoksi joka pistää välillä kyseenalaistamaan tekemisiään. Tuo ominaispiirre, joka ei ota mitään itsestäänselvyytenä, on minulle ominaista ja jonka kanssa koitan oppia elämään :) Mutta nyt jään odottamaan viestejänne! NYT on mahdollisuus vaikuttaa eli kynä sauhuamaan! Tuohon alle voi vastata myös ihan nimettömänä, valitsee vain anonyymi-vaihtoehdon valikosta eli ei tarvitse olla erillisiä tilejä missään. Hui kun jännittää, toivottavasti kommenttikenttä ei vaan jää tyhjäksi. Kaunis kiitos jo ennakkoon! Mielipiteesi on minulle tärkeä!!!

Maanantaiterkuin, Tii <3

28 kommenttia:

 1. Heippa Tii! Minäpä vastaan kaikkiin sun kyssäreihin! :D
  ”Mitä ajatuksia blogini herättää?”
  Haastava tavoite, mutta sun pirteydelläs ja ”lets go” meiningillä sä pääset ihan varmasti tavoitteesees! Respect! Ja oot jo aika kuosis, vautsi vau! Epistä..määki tahon x)

  ”Mikä tässä blogissa kiinnostaa?”
  Just sun aktiivinen elämä ja reenaukseen liittyvät postaukset. Salivaatekuvat on kivoja!  Ja muutenki on kiva tietää, mite sulla menee nykyään ku ei enää nähdäkkään nii usein ku sillon tanssikoulus 

  ”Saatko vinkkejä, ideoita tai tsemppiä omaan arkeesi?”
  Mähän alotin itelleni pienoisen projektin. Ois kiva olla edes jossaki bikinikunnossa kesään mennessä! Sun blogista saa inspiraatiota reenaamiseen (kun näkee että tulee sitä tulosta). Ja muutenki saaha vähä reenivaatteista ideoita (onhan nuita tullu nyt ostettuaki jonku verran, hih.. :D). Tosiaan mä tykkään sun reenivaatteista ku postailet niitä tänne! Ruoka on aina ollu mulle pahe, nii ruokakuvistaki saa vähä ideoita, mite vois syyä terveellisesti 

  ”Entä haluaisitko lukea jostain enemmän vai onko tämä meininki just passeli?”
  Mä kyllä tykkään tästä just näin! Hirveesti kuvia löytyy ja syvällisiäki tekstejä. Toki jos sul ois jotain hyviä ”vatta pienemäks/sikspäkkiin!” vinkkejä, niii kiiiiitos! ;)

  ”Entä mitä ajattelet jos kirjoittaisin kuulumiset vain facebookkiin ilman tätä blogia?”
  Ehottomasti pidät täälläki. Facebookis on just hyvä lukia lyhyvii tekstejä ja kuvia, kun taas blogis on hyvä avautua just syvällisemmin. Se oli yks juttu, joka sai mutki blogiin: en vihtiny kirjotella hirveeeeen pitkiä juttuja faceen :D Ja ei tarvikkaa ihan kaikkia kuvia iskee faceen ku blogiin voi laittaa senki eestä!

  Oho tulipa kirjotusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jendel, täältähän pukkas oikean romaanin!! Wow! Kiitos pohdinnasta ja vaivannäöstäasi! :) Tosi mukava kuulla ajatuksiasi ja mä tartun heti tuohon sun vatsatoivepostaukseen, kiitti siitä, en uskalla luvata millon, että ehtiikö sun prokkiksen aikana, mutta tulee kuitennii! Tsemppiä ja uskoa tavoitteeseesi!!!! :)

   Poista
 2. Olen ihan uusi lukija, mutta "aiheet" (fit, kisakunto,ruoka jne) kiinnostaa ja saan täältä varmasti vinkkejä omaan juttuun :)
  En ole vielä lukenut kuin tämän jutun niin paha sanoa muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi, hyvä tietää! Tervetuloa lukijaksi!! :)

   Poista
 3. Olen seurannut blogiasi jo useampia kuukausia, ensin kaverini tykkäämänä ja nyt lopulta googletan itse. :) Fitness kiinnostaa, ei kisamielessä, mutta yhtenä elämän osana. Sinulla on perhettäkin, joten itsekin perheellisenä naisena luen mieluusti perheellisen fitnessblogia - samoja arkiaineksia siellä täällä. Blogi innostaa liikkumaan ja jatkamaan liikkumaan tauonkin jälkeen. :)
  Pidä blogi, on toiveena, facebook ei aja samaa asiaa.!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anonyymi, kiitos ajatuksistasi ja puoltavasta sanasta blogille :) Jee, hienoa kuulla että äitinä saat poimittua täältä kannustusta, koska sitten oot just siinä toisessa kohderyhmässä jolle tää blogi saattaisi kolahtaa! :) Jes! Aurinkoista päivää sulle!

   Poista
 4. Samaa mieltä edellisten kanssa, luen aina liki blogisi (ja seuraan tasan kahta blogia) ja FB:stä ei samaa syvyyttä voi luoda asioihin kuin täällä.. Kommetointini tällä puolella on monen muun tavoin jääneet vähiin, koska tämä on jotenkin mulle vieras maailma. Silti liputan blogiasi ihan kympillä! Ihana Tii, miten mukavaa seurata elämäsi tätä hetkeä sekä projektin toteutumista ja etenemistä! Meissä on samaa jotakin.. positiivisuutta ja elämäniloa? Pidä se ja jatka kirjuuttelua täällä.. vaikka sitten harvakseltaan jos ei aika muuhun anna myöten! Halauksin Krisse.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Krisse, apua, mikä aamun piristys kun rohkaistuit kirjottaa tänne!!!!!! KIITOS ja pitäiskö sanoa onneksi olkoon! Varo vain, kommentointiin voi jäädä koukkuun ;)
   Onhan tää kaikki itellekki uutta ja ihmeellistä ja mieluusti jaan matkan kuulumiset blogissa, kiitos siis puoltavasta sanasta! :) Ootapa ku paranen nii tullaan käymään, päivänpaiste, niin voidaan turista sitte enemmän! :)

   Poista
 5. Minua kiinnostavat ihan arkiset jutut, eli treenit ja syömiset sekä tietenkin kaikki se, mitä siihen liittyy. Jatka vaan samalla linjalla! Olen sen verran utelias, että tietenkin myös mielenkiinnolla seuraan tätä sinun proggiksen etenemistä :)

  Ja älä vaan blogia lopeta, facebook ei tavoita kaikkia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei SISU :) Kiva kuulla, huh, että tää "tavallisuus" kiehtoo, kun ei mun kynästä irtoa tekokynsi-hiuspidennys-rusketusaine-postausta, vaikka siis hienoa että joku jaksaa panostaa niihinkin, mutta kun ei se urheilijan arkinen elämä ole lähelläkään sitä :) Jee, taas puoltava sana blogille, kiitos! Pitääkin käydä illemmalla kurkkaan sun blogiin, miten sun prokkis sujuu! :) Potkua pyllylle!!

   Poista
 6. jatka vaan kirjoittamista! mukava lukea perheellisen matkasta kisalavoja kohti! :) vaikkei itellä oo lapsia niin saa motivaatiota heikoimpina hetkinä: " että jos perheen äitikin pystyy, niin totta hitossa minäkin"! jos ymmärsit pointin :) aina saa hyvän mielen/ motivaatiota sun kirjotuksista ja tuot realistisesti sen esille, ettei aina elämä ole ruusuilla tanssimista ja että esteet on tehty ylitettäviksi ei niiden kohdalla tartte luovuttaa ja kääntyä takas. mut jos jotain kehitysideaa pitäis heittää niin ehkä välillä ois kiva lukea ns. syvempää, pohtivaa tekstiä vaik sun omasta ideologiasta reeneihin, ravintoon, motivaatioihin, jne. ehkä sekin saattais aktivoida lukijoita kirjoittaa enemmän, ku et jos on vaan päivitelly päivän taikka vkon kuulumiset niin niihin ehkä vähä hitaammin porukka lähtee kommentoimaan, jos on kantaa ottavampi/ omaa mielipidettä esiin tuova teksti niin se saa ihmiset liikkeelle? (näin niiku yleisesti mitä seuraillu blogitekstejä ja niiden vastaus määriä) :) ja tosiaan tää harvempi päivitystahti ei ainakaan minusta oo yhtään huono, laatu korvaa määrän!terkuin amppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Amppa ja kiitos! Oi, huippua kuulla että tuo ajatus välittyy sinulle! <3 Ihan parasta kun kerroit kehitysehdotusta. Ittestä jotenki tuntuu että jauhaa koko ajan noita samoja asioita, syömisistä, treenistä, ja niinhän toki onkin kun blogi keskittyy urheilijan elämään, sitähän se on! Varmaan joissain aiemmissa teksteissä on tullu pohdittua noita hiukka syvällisemmin, mutta ei tee pahaa pohtia uudestaan :) Eli laitetaan listalle ja tulossa on, jossain kohtaa! Kiitti ideasta! :)

   Poista
 7. Heissan pitkästä aikaa lemppariblogiin!
  mulla on kanssa Semmonen tautikierre päällä ollut ja loppua ei vaan näy,siitä johtuu treeniblogi taukokin,ottaa niin päähä ku ei pääse ite reeniin kii..tosta mykoplasmasta vielä,onko siihen siis joku oma verikoe?..sulle paranemisia,ja onni että syy selvisi ja sait oikeet rohdot.
  sulla on nainen sana hallussa ja ihanan pirteä elämänasenne,aina täältä lähtee hyvällä mielellä!
  itse en seuraa instaa,enkä facea.
  aurinkoa kevääseesi toivottelee viidenmami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta viidenmami, aattelin jo että maa on sut niellyt! Ootkin hengissä!!!! <3
   Ai pahus, mutta tauti edelleen päällä :( Mites oireet, onko samankaltaista ku mulla? Niistä kirjotin maaliskuun alkupuolella. Mykoplasman toteamiseksi verinäytteestä etsitään vasta-aineita (älä kysy enempää, hih), sen muistan ulkoa. Ääks, mutta en tiedä pitääkö verikoe olla jotenki erityinen, multa otettiin näytettä kaksi tai kolme pulloa, mutta silloin etsittiin vähän muutakin. Kannattaa varmasti poissulkea mykoplasma kun oot edelleen kipeä! nyt soittoa lääkäriin ja lyöt nyrkkiä pöytään :) Toivon että selviää mahdollisimman pian niin pääset paranemaan ja takas treenin pariin. Kiitos kaunis palautteesta!! <3

   Poista
 8. Kahlaan nettiä läpi erilaisten treeniblogien perässä ja harva läpäisee minun seulan (kaikilla on omat kriteerit blogien seuraamiselle). Blogin pitää olla innostava, iloinen, ei liian tiukkapipoisesti kirjoitettu, kirjoitusten seassa on kuvia, havainnekuvia, arkisia kuvia ilman liikaa Photoshoppausta. Sun blogi on tällainen, en tovo tai ainakaan osaa toivoa mitään muutoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa oi niin kriittinen Janika ja tässähän nousee ihan pissa päähän. No ei ny sentäs ;) Kyllä lämmittää mieltä kuulla, kiitos :)

   Poista
 9. Moikka,
  Ja kiitos aurinkoisesta asenteestasi, you've picked a good one :)
  Mulla raskauden ja muun jälkeen oma hidas (toiv. edes varma;) kuntoon pääsemis-projekti. Mua kiinnostaa, vaikka nykyistä enempikin, kaikki ruoka- ja treenivinkit positiivisesti ja 'helposti lähestyttävästi' laitettuna. On myös kiva lukea, mitä kaikkea muuta siellä tapahtuu, pään sisällä ja teidän elämässä muuten :)
  Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikka Rouva Insinööri! :) Sulla kuulostaa olevan siellä samansuuntaiset lähtökohdat kuin mulla aikoinaan. Hiljaa hyvä tulee. Yksi porras kerrallaan. Tsemppiä tavoitteeseen! Koitan tästä eteenpäin postata vähän enemmän ruoka- ja treenivinkkejä kun niitä on selkeästi toivottu. Kiitos toiveesta!! Aurinkoista kevään odotusta sulle! :)

   Poista
 10. Moi!
  Kyselet, miksi luen blogiasi. No, ensinnäkin, on mielenkiintoista seurata "taisteluasi" asenteella, vaikeuksien kautta voittoon.
  Toiseksi, Sinun uskomaton tahdonvoimasi antaa itsellenikin virtaa omiin treeneihini. Enhän toki ole miksikään bikinimalliksi pyrkimässäkään, eikä näillä kymmenillä sellainen olisi edes mahdollista, mutta kuitenkin... aina sitä jotain muutosta on havaittavissa omassakin kropassa.
  Vielä kun pääsisi noista herkuista eroon...
  Annat kyllä todella hyviä vinkkejä ruokailuunkin, ja jokusen päivän jaksan aina välillä tarkkaillakin syöntiäni, mutta, mutta...
  No, paranemaan päin...
  Tässäpä jokunen hyvä syy blogisi seuraamiseen.
  Voimia ja terveyttä Sinulle, ja aion jatkossakin vakoilla sivujasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Marjatta, niin superia kun kävit kommentoimassa, kiitos paljon!! :) Muutos on pysyvämpi silloin kun ei yritä muuttaa koko reseptiä kerralla, vaan tekee niitä pieniä arkisia valintoja, pikkuhiljaa, terveellisempään suuntaan. Tiiän että herkut on pahimmat, ja pitää niitäkin elämässä olla, mutta jos ne malttais säästää vaikka viikonlopulle, jolloin ne maistuukin paljon herkummalta :) Muistan sut kun jatkossa jaan ruokavinkkejä, kirjotan vähän sun tilannetta silmällä pitäen ;) Huomaan että syömiseen liittyviä tipsejä kaivataan... Terveisiä sinne ja ollaan kuulolla - jää ihmeessä vaklaamaan ;) <3

   Poista
 11. Juu hengissä ollaan vaikkaki pinna kireellä��no Juu mun oireista kyselit,niin siis röhä ei vaan lopu,vähä ehkä hyytyy välillä ja sitten Yks treeni niin taas ollaa lähtötilanteessa��kolme ab kuuria nyt takana poskionteloihin,räkääkin siis piisaa ja korva ei tykänny lentämisestä,niin Ny on tärykalvo repaleina��tämmmöstä tyhmää tänne,nyt aletaa astmaa pois sulkemaa,kävi vaan tuo myko mielessä kun sun oireita luin.
  ja vitsi mikä kommenttivyöry��eikä tuo ihme oo kyllä näin ihanalla blogilla lukijoita on,koitan iteki ahkerammin alkaa jättää puumerkin käynnistäni��t.viidenmami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Kuulostaa siltä että kannattais sulkea muko pois. Eivät jostain syystä ala tekemään testiä helpolla eli pitää osata vaatia...? Yskiikö teillä perheessä muut? Itte tartutin sen myös lapsiin joten ollaan koko perhe kuurilla. HUOH! Ilmottele miten voit, haluan tietää, on tosi kurjaa kun tauti pitkittyy :( VOIMIA!!!! <3

   Poista
 12. Miksikö luen blogiasi? Minä ammennan blogistasi sitä fiilistä ja arjesta selviämistä. Itsellänikin on lapsia, ja olen elämäntaparemonttia tehnyt reilun vuoden verran. Treeni- ja ruokaideoita yms. Päiväkirjamainen kirjoittaminen on helposti lähestyttävä tapa, ja elämään kuuluu niin ylä- kuin alamäetkin. Annat tsemppiä meille muillekin ilon ja pettymystenkin kautta! Olen ehdottomasti blogin pitämisen kannalla, oot super!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee Tiina, kiitos kun jätit viestiä tänne! Tykkään sun kaltasista äityli-elämäntaparemontin-pauloissa-viesteistä kun ittellä on sama historia niin pystyy samaistuun, tietää just eikä melkeen mistä on kyse :) Huippujuttu, kiitos puoltavasta argumentista, eiköhän jatko ole aika selvää pässin lihaa :) Tsemiä omaan prokkikseesi! :)

   Poista
 13. Jotkut ihmiset vaan ovat sellaisia, jotta ei niitä hevillä unohda :) Terv. Tapani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tapani, näin on, puolin toisin :) HEEEI olit EKA MIES, bravooo!!!!!!!! :D

   Poista
 14. Hei! Kiitoksia blogistasi, siitä saa motivaatiota jaksaa itsekin paremmin tsemppaamaan itseään liikkumaan ja miettimään mitä syö. Rupesin miettimään, että aika moni tansseja harrastava on aika liikunnallisia muutenkin. Harrastatko kuntosaleilun lisäksi muita liikuntalajeja? Esim. juoksua tai hiihtoa? Sitä olen myös miettinyt, että tuleeko tuossa ruokavaliossasi tylsistyminen kanaan, kun sitä kai aika paljon siinä on? Jos on ei siitä tykkäisi, niin millä sitä olisi hyvä korvata? Kiitos blogistasi ja tsemppiä taipaleellesi :) -Päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi viestistäsi! :) Hienoa kuulla että saat täältä tsemppiä, jee! En harrasta aktiivisti muita liikuntalajeja. Aerobinen hoituu pyörällä/kävellen. Loukkasin vuosi sitten pottuvarpaani, enkä enää usko että se tervehtyy, jäljelle jäi napsuvarvas, joten mun juoksemiset on nyt juostu. Tanssikin on jääny vähemmälle, koska kaikki päkiän varassa tai sillä ponnistamiset sattuu :( Mutta onneksi ihminen on kehittyvä yksilö ja jos vanhasta ei voi enää tehdä uutta, sitten pitää keksiä jotain muuta :)
   Syön kanaa lähes päivittäin, eikä ole alkanut tökkiä, käytän maustamiseen erilaisia mausteita ja/tai yrttejä, jolla makuun saa vaihtelua. Kaikki proteiini käy kanan tilalle; kalkkuna, tonnikala, kananmunan valkuainen, leikkele sekä punainen liha ja lohi pari kertaa viikossa :)

   Poista