12. helmikuuta 2014

Ekan dieettiviikon kuulumisia :)


Nyt pistetään tyttö timmiin kuntoon. Loppu ne löysäilyt ja sairastelut. Laitetaan kalenteriin täytettä niin ei ehdi sairastaa! Jos tämä metodi on toiminut ennenkin, toimii se nytkin! Lennän Thaimaan lämpöön ensi viikolla (jeeeeeeeee) joten pyysin valmentajalta neuvot pikaiseen rantsukuntoon.

Rannalle, sannalle... ihan kohta!!

Ja sitä saa mitä tilaa! Suolihuuhteluthan hoituivat automaattisesti pari viikkoa takaperin, sairastaessani niiiin iiiihanan oksutaudin! Ja sitä ennen oli pitkittynyt kurkkukipu. Ja sitä ennen oli flunssa. Ja sitä ennen oli jotainenenäämuistamitä. Joka tapauksessa aivan liikaa kaikkia pöpöjä! Enköhän nyt ole sairastellut parin vuoden edestä!


viimepäivien herätysaikataulu!

Minulle siis pläjähti kalenteriin neljä aamuaerobista tyhjään mahaan sekä viisi salia pitkillä sarjoilla per viikko. Kylä lähtee! Liha liikkuu! Antaa palaa! Myös hiilarit tiputettiin alas, puolitettiin. Ruokavalio on nyt ehdoton ja tiukka, ei yhtään herkkua piste. Eli sellainen parin viikon pikainen "kisadieetti". Voin kertoa että on NÄLKÄ!! Kaikkea ei voi saada eli jos rasvoista haluaa eroon, se tietää mahan murinaa...


tuttu laite. pelastus. oon niin huono lähtee ulos aamulla...

Tässä lähtötilannekuva. Kirjoitinkin faceen ja instaan miten hirvittää katsoa mitä tuhoja aktiivitreenitauko on tehnyt. Alapömppöä pukkaa ja onhan tuo koostumus sellainen höllyvä ja löllyvä... Mutta tästä lähdettiin liikkeelle viime perjantaina.


pikadieetin lähtötilanne pe 7.2.

Viikko on hurahtanut siivillä! Kun kalenterissa on paljon ohjelmaa ei ehdi edes miettiä ajan kulua. Tekee vain mitä kalenteri käskee (tuttu putki?). Vaikka olenkin sanonut etten enää punnitse itseäni, niin poikkeustilanteesta johtuen ihan mielenkiinnosta kävin tänä aamuna puntarilla ja oli pudonnut 1,5 kiloa. Se on ihan puhdasta nestettä. Kroppa on vähemmän höttöinen ja askel kevyt. Vielä on viikko aikaa tiristellä... Mitä tuolta alta kuoriutuu, jää nähtäväksi! Jännittävää ja mielenkiintoista!! Laitan sitten vertailukuvan tänne vielä ennen reissuunlähtöä. Huijjui! :)

eilisaamun hämäräkurvit ;)

Ruokaa on uponnut, tavalliseen tapaan :)

Ai kauhia oli ikävä salille kuolettavan pitkän tauon jälkeen!! Liikku on maailman kotoisin paikka treenata, on tilaa, hyvät vermeet ja siellä käy ihan huippua porukkaa! Enimmäkseen perusperttejä ja pirkkoja, mutta löytyy niitäkin joista näkee että on tullut syötyä muutakin kuin puuroa. Muistathan että Liikkuun pääsee maksutta testaamaan joka viikko maanantai-torstai klo 16-19. Kävelee vain ovesta sisään ja alkaa treenata! Heillä on kaksi toimipaikkaa, toinen Limingantullissa ja toinen Kaakkurissa. Jälkimmäinen on kotisalini, kun asumme tässä lähellä.


Liikun lämmittelynäkymä in action ;)

Treeni on kulkenut erittäin lennokkaasti ja hiki on roiskunut. Kropassa on vähemmän hiilareita, mutta silti rauta nousee ja energiaa olisi vaikka muille jakaa? Wtf. Luulin, että kävisi toisin, voimat loppuisivat kesken, kun hiilarit juuri auttavat jaksamaan... Ei sinänsä haittaa, positiivinen yllätys vain! Jalkapäivän jälkeen olin niin rökitetty etten hyvä päivä ole ikinä ollut siinä kunnossa. Että kiitos kysymästä - perille meni, varsinkin kaksi päivää treenin jälkeen tuntuma aika osuvasti kankuissa! Awwww, tätä tunnetta oli ollut niin ikävä!Maanantaina meillä oli posetreenit ihqujen tyttöjen kanssa. Oulun jengi on kuukausien aikana pikku hiljaa kasvanut - kivaa! Kun aloitimme harjoittelun aikoinaan pienellä porukalla Marin, Fannin ja Riikan kanssa, vaikutti ettei Oulussa ollut "yhtäkään" biksutyttöä. Nyt meitä on jo yli kymmenen ja mukana on myös bodytytsiä. Eli, jos olet oululainen, tavoitteena kisalavat ja kaipaat posetreeniremmiä, otat vain yhteyttä - messiin mahtuu edelleen!

tällä kertaa oltiin kolmisin. kaksi pitkää ja pätkä ;)

Olen aloittanut säntilliset kerran kuussa -kävelytreenit toukokuussa 2013 ja nyt kun miettii miten nopeaan aika on mennyt, eikä vielä siltikään ole sellainen olo, että olisi valmis lavalle! Yli puoli vuotta meni että wiuh vaan! Koen että poseerauksiin todella kannattaa panostaa, sillä lavalla oloaika on kiusallisen lyhyt verraten tuhansien tuntien lihaskasvatustyöhön salilla. Koko lava-aika arvostellaan kokonaisuutena, kävelyt, poseeraukset ja kroppa, joten esiintymistäni en aio sössiä! Harjoiteltavaa siis riittää!

pika-selfie :)

Loppuun odotettua infoa kaikille LORNA JANE-janoisille tytöille ja naisille eli teille ketkä kaipaatte päivitystä treenivaatekaappiin:

Seuraava pop up shop on Oulussa, Kaakkurin Liikussa to 20.3. klo 16-20. Pistä kalenteriin jo nyt!! JEE! Tuona aikana pääset sovittamaan ja shoppailemaan Lorna Jane -laatuvaatteita urheiluliivejä, toppeja ja treenihousuja sekä maksutta kuntosalille ja virtuaalispinninkiin! Luvassa erikoistarjouksia joita et saa muualta! Voit käydä kurkkiin upeaa väriläiskävalikoimaa verkkokaupassa: www.lavli.fi
Tästä klikkaamalla löydät edelliskerran Oulu-turneen kuvia. Lisätiedot tulossa facebook-tapahtuman muodossa lähiaikoina :) Hyvää kannattaa odottaa!

Kuva Lorna Jane fb-sivulta > 


Huippufiilistä sinne ruudun toiselle puolelle ja kaunista Ystävänpäivää jo vähän ennakkoon!!
Terkuin, Tii <3

6 kommenttia:

 1. Ai sie asut Kaakkurin lähellä... Itse asustelen Kempeleessä. (insta: janikahaha)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hei, Sinä Janika, melkein kuin naapuri!! ;) Kiva ku pistit rivillisen :) Misä salilla käyt?

   Poista
  2. Mie käyn Zeppeliinissä Kuntomolla, se on kätevästi lähellä/työmatkan varrella.

   Poista
  3. Niin just! Onki tärkeetä että salille on helppo mennä :)

   Poista
 2. Heippa! Voiko tuonne Lorna Jane juttuun tulla käymää vaikka ei ookkaa sen salin jäsen vai onko tää juttu pelkästään sen salin jäsenille? Jos ei sattuis olemaan muuta niin vois tulla, mut ei oo tälle salille kuntosalijäsenyyttä.

  VastaaPoista
 3. Moi Jendel!! :D Silloin on avoimet ovet eli avoin kenelle tahansa, hyvä ku tarkistit, en hokannut kirjottaa sitä tuohon selkeästi!! :) Kiva nähä silloin pitkästä aikaa!!

  VastaaPoista