23. joulukuuta 2013

Joulufiilareissa ja Arvontavoittajat


Suurensuuri Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! :) Oli ilo lukea lukuisia viestejänne, jouluisia ajatuksia ja mukavia mietteitä. Aika monen kommenteissa vilahtelivat läheisten kanssa yhdessäolo, jouluruoka, suklaa ja sauna. Niistä minunkin joulumieli rakentuu. Perinteikkäistä asioista.

Arvonnan virallisena valvojana ja avustajana toimi tyttäreni :) Blogi sai yhteensä huimat 22 vastausta - jee! Syötin arvontageneraattoriin numerot 1 ja 22 joista kone antoi numeron 5. Tytär valitsi laskusuunnan ylhäältä. Facebookissa oli 16 kommenttia, joista valikoitui numeroksi 8, ja jälkikasvuni valitsi suunnan alhaalta laskettuna. Instagramissa oli yksi viesti, joten se peli oli sillä selvä :)

Lorna Janen (LJ) tuotteiden arvonnassa Onnetar suosi seuraavia:

Blogi - LJ pääpanta ja 2 kpl hiusrenksuloita
Voittaja: Jendel

Facebook - 2 kpl LJ hiusrenksuloita
Voittaja: Katja M.

Instagram - 2kpl LJ hiusrenksuloita
Voittaja: hennmar

Onnittelut! Toivottavasti ne pääsevät heti käyttöön! Olen laittanut onnekkaille viestiä ja pistän yllärit postiin joulun jälkeen ;)

Jee, tästä tempauksesta tuli kiva joulumieli :) Pitää ottaa uusiksi - viimeistään ensi jouluna!

Kuvan lähde > 

Huomenaamuna suuntaamme Syötteen mökille, jossa vietämme joulun ihan perheen kesken Tapaninpäivään saakka. Puhelimet kiinni, rauhoittumista, yhdessä puuhastelua, jouluruokaa, ulkoilua, saunomista ja poreammeilua. Pukkikin on aikonut vierailla. Vaan oi ja voi, taitaa perheen iskä olla juuri tuon odotetun vieraan saapuessa osuvasti saunanlämmityspuuhissa ;) Miten sattuikaan, tihihiii! Pitänee ottaa paljon kuvia, jotta lapset voivat sitten tohkeissaan esitellä mistä hän oli jäänyt paitsi ;)
Aion nauttia joulupöydän antimista ja suklaasta, mutta mukaan pakataan myös raejuustot ja rahkat. Pysyn ruokavaliossa muutoin paitsi aaton ja joulupäivän illallisilla jolloin kasaan lautaselle kinkkua, kalaa, perunaa, nokareet laatikoita, herneitä, porkkanaa sekä suurta herkkuani mätiä kera smetanan ja sipulin. Naaam! Ja aamun kaurapuuro korvautuu tietty paksulla riisipuurolla. Pitää muistaa ottaa hyvä kattila mukaan ettei pala maidot pohjaan ;)
Note to self: Jos sattuu, että eksyt puntarille Tapaninpäivänä, ei kannata kauhistua. Jouluna kerrytetyt kilot ovat nestettä ja nytkähtävät liikkeelle nopeasti, JOS palaa normiruokavalioon horjumatta takaisin EIKÄ napsi ylijäämäsuklaita ja naukkaile jälkiruokaviinejä Loppiaiseen saakka ;) Että riläx vaan!
Sain valmentajalta kolmijakoisen kotitreeniohjelman, ihan huippua, ja aion reippailla mökillä liikkeet läpi päivittäin. Itseasiassa pyysin ohjelman jo viikko sitten, koska alkoi pää levitä pojan sairastelujen vuoksi. Ai kauhea miltä tuo kuulostaa, mutta te sporttiset äidit tiedätte tunteen kun talon seinät alkavat kaatua päälle, jos päivä ei suju liikuntojen suhteen suunnitellusti. Argh. Näin saan kuitenkin treenailtua kotoakäsin, vaikka lapset sattuisivatkin olemaan taudissa. No excuses - vai miten se meni! Ensi vuonna treenit eivät jää väliin edes miehen työreissujen vuoksi ja piste. Enkä aio surkutella tilannetta vaan etsin ratkaisut. Toinen piste.


  


Jos tämä kuukausi olisi mennyt kuten suunnittelin, olisin ilman muuta pitänyt joulun treenitaukoa, mutta koska kävi toisin, ja kroppa huutaa treeniä, jumppailen mökillä kotivehkein. Aerobisia ei tarvitse lähteä erikseen juoksemaan, sille ne hoituvat varmasti rinteessä ihan huomaamattaan. Kahvakuula ja käsipainot on jo pakattu takakonttiin - heh, tärkeimmät ensin ;) 
Tältä näyttää kunto vaatteet päällä vuoden 2013 lopussa; paljon on töitä tehty ja vielä on tehtävää, mutta minusta kurvit ovat hyvällä alulla. Välillä on vastustanut, mutta vastoinkäymiset kasvattavat ja niistä pitää ottaa opikseen. Edessä on uusi vuosi, selkeytyneet tavoitteet ja tahtotila roihuaa rinnassa voimakkaana. Ei muuta kuin kohti ääretöntä ja sen yli!

Nyt viimeiset paketit kääröihin ja sitten Joulu saa minun puolesta tulla :) Toivotan kiireetöntä ja tunnelmallista Joulua kaikille lukijoille!

Terkuin, Tii <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti