14. marraskuuta 2013

Kemirapsaa


Eilen heräsin kuudelta (ilman herätyskelloa??), puurot nassuun ja eväät kassiin. Miten hienoa oli juoda aamukahvit rauhassa ilman, että kukaan nykii housunlahkeesta tai vonkaa syliin... vaan tämä pilvilinna kesti ehkä minuutin kun pitikin jo mennä, joten loppusumpit kulautin kerralla kurkkuun ja toisella kädellä puin jo takkia päälle. Ai minne olin menossa? No, Kemiin kuntotsekkiin.

Valo vaihu jo!

En minä pahvi tullut ajatelleeksi, että kello puoli 8 aamulla Oulun valoristeykset ja rampit ovat ihan tukossa kun siellä on pari muutakin kiireistä menossa töihin. Kääk, ihan hulluna jengiä liikkeellä! Nykyinen päivärytmini ei yksinkertaisesti ole vaatinut autolla liikkumista tuohon aikaan, joten taoin päätä seinään odottaessa punaisten vaihtumista vihreäksi. Tajusin samalla, etten ehtisi aikataulussa Kemiin. Oli 13. päivä, muttei perjantai... No, olin loppu viimeksi viisi minuuttia myöhässä, että ei silti paha. (Volvo ON nopea).

Treffit Body Centerissä

Ai mitenniin jännittää!! :)

Vaatteet pois, korkkarit jalkaan ja framille.
Malttamatonta kihelmöintiä joka puolella kehoa, kun Jaana silmäilee siinä metrin päässä päästä varpaisiin. Ne jumalattoman pitkiltä tuntuvat sekunnit kun kasvojen ilmeestä ei voi päätellä yhtään mitään, eikä suusta kuulu muuta kuin myhäilyä. Ääh en kestä! Sano jo!

"Vauuu, mikä reisi"
"Oot siistissä harjoituskauden kunnossa"
"Valmentaja on tyytyväinen"

tässä kunnossa

Olin ihan mielissään! Suoraan sanottuna väliaikakatsaus pelotti. Vaikka kovasti oli punnerrettu, silti, ainahan palaute jännittää. Koutsi huojensi mieltä ettei kropassa todellakaan ole mitään sellaista mitä siinä ei kuuluisi harjoituskaudella olla... Eli höttö on ihan jees! Siitä pitää vain oppia tykkäämään! Asenne ratkaisee - aina!

Sitten salivermeet niskaan ja itse koitokseen hoplaa! Treenit Jaanan kanssa herättävät osittain kauhua polttavan kivun vuoksi, mutta samalla lapsenomaista innostumista, kun tietää joka kerta oppivansa alan gurulta jotain uutta.

Kävimme (lattea ilmaus, osuvampi olisi puuskutin ja ähisin) läpi nykyisen ohjelman jalkaliikkeitä. Ennätyspainoin! Suorin jaloin maastaveto joutui tiukkaan syyniin sillä olen tehnyt sen päin persettä. Tangon pitäisi kulkea jalkoja pitkin... nyt kulkee ja nyt tiedän. 

Ensiviikosta eteenpäin ohjelma päivittyy! Kivaa! Tässä sniiköpiikkiä mm. uudesta lähentäjäliikkeestä jossa vatsakin saa mahtavasti tuntumaa.
jalkojen pitäis pysyä vaakasuorassa, mutta kö ei jaksaaahhhaaaahaaa ;)

Nämä ovat muuten ekat tilannekuvat salilta IKINÄ :)

Seuraava prokkis on leventää harteita ja muotoilla olkapäitä pyöreämmiksi sekä lisätä reisien kokoa. Jotta tyttö alkaa kasvamaan, sapuskaa lisätään entisestään, koska edelleen mennään nippanappa pluskaloreilla. Syön tällä hetkellä 6 reilun kokoista ateriaa päivässä joten annoskokojen kasvattaminen ei olisi järkevää, ellei mieli tuntea itseään jatkuvasti pingottuneeksi ilmapalloksi. Niinpä lisäkalorit toteutetaan säännöllisin tankkauspäivin. Isokokoinen NAM ja tuuletusta - Wuhuu!

Kiitos ja kumarrus Jaana - Oli haasteellista, mutta ennen kaikkea KIVAA!

Bikinivartalo kuukaudessa... Pitkäjänteistä touhua, right?!


Siinä lähtiessäni katse tarrautui odotustilan pöydällä olevan fitness-lehden otsikkoon. En voinut olla taltioimatta tuota. Bikinivartalo kuukaudessa, se lupaa rehvakkaasti. Myhäilin, että edellisessä elämässä lehti olisi tarttunut mukaan nopean lottovoiton toivossa. Ihminen on hölmö kun se kuvittelee muutoksen tapahtuvan heti. Todellisuus on jotain aivan muuta. Sellaista dieettiä, pussikeittokuuria tai ihmepilleriä ei ole keksitty joiden avulla saavutetut tulokset olisivat pysyviä. Dieetin jälkeen, normaaliin tottumuksiin palatessa kilot tulevat takaisin, usein kahta kamalampana lastina. Been there! Väliaikaisuuden varaan rakentaminen on itsensä huiputtamista, sillä pysyvät tulokset vaativat elämäntapojen muutosta: terveellistä, lisäaineetonta ruokaa; säännöllistä, iloa tuottavaa liikuntaa ja unta. Tahtoa. Päättäväisyyttä. Halua satsata itseensä. Ja ennen kaikkea aikaa.


Kotimatkalla aurinko alkoi paistaa!! :)


autossa evästelyä

Ai että! Kemissä on ihmellistä taikaa :) Sieltä saa joka kerta uutta energiaa ja poweria tähdätä entistä tiiviimmin kohti tavoitetta. Halua kehittyä. Loistofiilis kertakaikkiaan! <3 <3 <3

Kuvan lähde > 

Sunnuntaina leireillään Annan ja Katin kanssa. Niin ihanaa nähdä tiimiläisiä ja tuttuja! Leirirapsaa seuraavaksi sitten sieltä. Nauttikaa tulevasta viikonlopusta, ulkoilkaa ja pitäkää huolta toisistanne :)

Terkuin, Tii <3

6 kommenttia:

 1. Voi, että Sä oot vaan jotenkin niin ihana!ja myöhästyneet puolivuotis onnittelut,kuvat kertoo kehityksen tahdin,great! Ja nyt vielä mättöpäivät niin mitkä muskelit sieltä pumpsahtaakaan:D
  viikonlopputerkuin:viidenmami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moooooi mami, oonkin kaipaillut sua, missä oot ;) Kiitos, täällä on juhlittu ankarasti puolivuotissynttäreitä... tai sitten ei ;) Armottoman hitaasti kaikki tapahtuu. Sitkeyttä ja pitkää pinnaa vaatii, vähemmän peilin edessä pyörimistä ja enemmän olennaiseen keskittymistä. Toivottavasti sielläkin rauta nousee, ruoka maistuu ja mami voi hyvin ;)

   Poista
 2. Ihana kun hehkutat Kemiä! :D Mie olin just tuolloin matkalla toiseen suuntaan, ja Oulussa päivän, mutta ihana kun otat kuvia omalta "kotisalilta". Tai siis mun kotisali on alun perin Keminmaassa, mutta nykyään Body Centerillä. Jaana on kyllä niin taitava mimmi, ei voi kuin ihailla teidän kummankin työn tuloksia!
  Ja edelleen, ihana kun joku hehkuttaa Kemin aikaansaamaa fiilistä, näitä kommentteja ei mun tänhetkisestä kotikaupungista liika kuule ;) Kaikki vaan aina ihmettelee, miks IHMEESSÄ olen valinnut asua Kemissä, kun opinnotkin on vielä loppusuoralla Oulussa ja voisin asua siellä :D (ja niin ihmettelen joskus itsekin, mutta rakkaus on niin vaan aika ihmeellinen asia...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinulle! :) Sinä Oulussa, minä Kemissä, tasapaino säilyy! Mentiin soppelisti ristiin! Jaana hoitaa ohjaukset tuolla sun kotisalilla. Muista Kemin saleista ei olekaa kokemusta, mutta tuo toimii hyvin, käy rentoa porukkaa ja henkilökunta joustaa tarpeen tullen. Viimeksi ei ollu käshiä mukana, niin sain luvan suorittaa kertamaksun seukki kerralla. Meillä oli reenit niin aikasin ettei vastaanotto ollu vielä auki jotta oisin voinu vinguttaa visaa :)
   Heh, rakkauden vuoksi tekee mitä vain, eikös se niin mene :) Mitä sulle kuuluu, blogissasi ollut hiljaista pidemmän aikaa, vieläkö reenaat?

   Poista
 3. Hyvältä näyttää!! :) Tsemppiä treeneihin!

  www.sonjakorpela.blogspot.fi

  VastaaPoista