3. lokakuuta 2013

Naisen onnen salaisuus


Eilen ovikello soi pim-pom! Kuka kumma siellä, keskellä päivää? Oven takaa paljastui (komea) pakettilähetti keltainen ISO boksi sylissään. Ei mennyt kuin alle sekunti kun tajusin: KENGÄT! IIK! Syke pomppasi kahteensataan, kuittaus, ovi kiinni lomps, kahmaisin sakset laatikosta ja teipit laatikosta naps. Hyvä etten sormeen sohinut. Tällainen fiilis on oli viimeksi jouluna pikkukakarana :)Äkkiä laatikko auki!
Teimme vajaa kolme viikkoa sitten biksutyttöjen kanssa kimppatilauksen Jagerstoresta. Verkkokaupasta löytyy sekä kisakenkiä edullisesti että oikea runsaudensarvi mitä erikoisempia malleja ja värejä (myös hepeneitä) - kannattaa kurkata jos tunnistat itsessäsi kenkäfetissin piirteitä. Toki, koska lähetys tulee "toist puolelt jokkee", kannattaa varmistaa rauhoittavien tabujen saatavuus, sillä odottavan aika on erittäin pitkä ;)

Tilasin yhdet ....

ja toiset! :)

Näissä on leveämpi lesti, mulla on aika leveä jalka...

ja aivan hirviän korkea korko!

Toisissa on kapeampi lesti, mutta ovat matalammat ja ...

niissä on iiiihania strasseja!

Jännitin, pysyvätkö jalassa, koska kummassakaan ei ole nilkkaremmiä. Mutta kokeneemmat rohkaisivat sellaiset hankkimaan, sillä ne kuulemma liimautuvat jalkaan.

Ja totta se on! Muoviosa imaisee jalan ja jalkapöydän tiiviisti imukupin lailla joten ei ole pelkoa lipsumisesta. Kunhan en nyt kovin rajua koreografiaa innostu esittämään :)

Eli, laitan joko nää...
  
tai sitte nää.

Aika huikeaa ajatella, että vuoden kuluttua, mikäli kroppa etenee suunnitellusti, kävelen jommilla kummilla tuhkimokengillä kisalavalle. Ihan oikeasti! Ja varakengäthän pitää olla, koska koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu. Joku varastaa toiset, korko katkeaa tai jotain muuta kamalaa. Näin tämä toinen ostos perustellaan miehelle :) (lavjuutuu)

Avain naisen onneen on hyvin yksinkertaista ;) Klip-klop.

Terkuin, Tii <3

2 kommenttia:

  1. Aaaa.. Kenkiä. Vihdoin :) Sun kengät näyttää ainaki ihan tolkuttoman hyvältä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäki saat pian omasi! :) Saako noiden kanssa nukkua ;)

      Poista