22. lokakuuta 2013

Harvinaisia salikuvia Saimaalta


Sellainen hullunmylläkkäviikko takana että huhhuijjaa! Pahimmat yrittäjäajat muistuivat mieleen. Niistä ruuhkavuosista olen päässyt luistamaan onnistuneesti kohti rennompaa elämänlaatua, mutta välillä päälle puskee projekteja joiden edessä joutuu tinkimään vapaa-ajasta ja yöunista. Kuten nyt.

Viikonloppuna oli Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät lähellä Lappeenrantaa, Holiday Club Saimaalla. Tapahtuma keräsi tänä vuonna paikalle noin 1600 yrittäjää. Olin mukana tuotantoassistenttina, mieheni toimiessa tapahtumatuottajana.

Lähdin ajamaan torstaiaamuna Oulusta, ensilumen sataessa maahan, aah :)Sitä mieltää Suomen pitkäksi maaksi, mutta kyllä leveyttäkin löytyy. Matka-aika oli 8 tuntia kolmella pysähdyksellä. Huoh. Minua ei todellakaan ole luotu istumaan. Selän nikamat huusivat hoosiannaa joten oli pakko päästä roikkumaan itsensä täyteen mittaan. Tärkein kysymys kuuluikin heti alkuun respassa sisäänkirjautuessa: "Sali, misä teillä on kuntosali?". Alakerrasta löytyi:

Sisääntulo

Lämppälaitteita

Vapaapainoalue

Tankotanssisali-vapaatreenipuoli-yhdistelmä

Olin totaalisen häkeltynyt tuosta tankotanssisalista, joten unohdin tyystin kuvata varsinaisen kuntosalin laitepuolen eli sellainenkin löytyy. Jos siis olet suuntaamassa Holiday Club Saimaalle, salin varustetaso on yllättävän hyvä huomioiden, että kyseessä on "vain" kylpylän kuntosali eli toimii oheispalveluna.

Perjantaina oli tapahtuman tulojuhla jossa teemana oli Venäjä. Minä lentoemäntänä punaisissaan.Kellon lähestyessä yhdeksää vaihdoin asut joustavampiin ja painelin salille. Lähteminen sai aikaan ihmetystä, jota toki osasin odottaa. Hei come on! Olen valinnut päämäärän jota tavoittelen. Noudatan laadittua ohjelmaa, jotta syntyy tuloksia. Minä yksin olen vastuussa päätöksestäni jolloin toivon ettei minua edes yritetä puhua ympäri, sillä kaikki "etkö voisi nyt edes tämän kerran" aiheuttaa vain tuskastumista ja on ihan turhaa anelua. Koska olen päättänyt treenata itseni bikini fitness kisakuntoon, en jätä treenejä väliin mistään hinnasta ja piste.

Salilla ei yllätys-yllätys ollut tuohon aikaan muita, joten innostuin kuvaamaan :) Tässä siis harvinaisuuksia olkaatte hyvät!olkapäät huomiooo!Asuiksi valitsin tietysti Lorna Janet.

Hohtavan violetit urheiluliivit

Kivoja yksityiskohtia

Trikoissa pikkutasku vaikka avaimille

Asun nurjalla puolella yllätys! Aika söpöä, eikö?

Lauantaina sain kunnon edistymisen vuoksi ottaa rennommin. Siis huom huom, minulla on lupa ottaa iisimmin silloin tällöin, kunhan kerroista sovitaan valmentajan kanssa etukäteen. Mutta "silloin tällöin" ei tietenkään ole joka päivä eikä joka viikkokaan. Aika älytöntä hommaa tämä olisi, jollei normaalilla treenikaudella voisi ottaa hetkellisesti löysin rantein. Jos ruokavalio on suurimman osan ajasta kunnossa, ei pienet vaihtelut ja poikkeumat romuta kokonaisuutta. Maalaisjärjen käyttö on sallittua. Kisaa edeltävä tiukka dieettikausi on sitten asia erikseen.
Ja voi kuulkaa! Nautin illan Yrittäjägaalan tarjoiluista ja kuohuvasta, olihan tätä odotettu. Kaikki maistui herkulliselta, koska se mitä suuhuni pistin oli poikkeuksellista naaaam.  Ruokaa oli vain kovin vähän, eli nälkähän siinä jäi, kun on tottunut huomattavasti suurempiin annoksiin. Taisin ahmia pöytäseurueemme pääruokalampaan ensimmäisenä, sillä maha ilmoitti pahantuulisena ruoka-ajan ohittuneen jo aikoja sitten. Hesen kautta kotiin, vai miten se meni. No, vatsalaukkua täydennettiin shampanjalla ;) Valehtelisin jollen myöntäisi, etteikö alkoholi olisi maistunut. Todellakin maistui, erinomaisen hulvattomassa seurassa!
Sunnuntaina ei ollut krapula, pää ei ollut tippaakaan kipeä, eikä mahakaa protestoinut. Hmm. Missä vika...?

Vasta tänään kroppa on ilmoitellut ruokavaliopoikkeumasta armottomalla turvotuksella. Ei ole lainkaan hehkeä olo enkä todellakaan postaa kuvaa päivän mahasta. Hih. Salille siis mars-mars ja paluu ruotuun ;) Huh, olihan Yrittäjäpäivät - Iso kiitos kaikille osallisille, tällä jaksaa pitkään!

Terkuin, Tii <3

2 kommenttia:

 1. waude missä kunnossa jo sitä ollaan! ja totta tuo syömisjuttu, välillä tekee huippua vähän relata..täälä taas flunssa tuli takas, että reenit menee ihan plörinäks,mrrr!
  t:viidenmami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Viidenmami! :) Kiitos! Eipä olisi uskonut vuosi sitten miten tyytyväinen olo nyt on, kun saa hankkia ISOMPIA vaatteita. Silloin päätavoite oli kutistua (rasvanpolttoa), nyt on tarkoitus kasvaa (lihastalkoot) - näin ne päämäärät muuttuvat ;) Toivottavasti voit paremmin, flunssat on kökköjä kun katkaisevat treeniputken :/ Voimahali!

   Poista