9. syyskuuta 2013

Näin treenaan, edit :)


Nousin tänään pitkästä aikaa puntarille. Numerot pläjähtivät eetteriin: 58.1 kiloa. Jaa, on tyttö ollut ruoka-aikaan kotona! Pari kiloa plopsahdellut extraa...

Kuukausien aikana on ruokaa ja annoskokoja pikku hiljaa lisätty, kun painoa on ollut vaikeuksia saada pysymään aisoissa. Ollut siis laskemaan päin, kun suunnan pitäisi olla päinvastainen.

Taisin silti vähän säikähtää lukemia. Soittoa välittömästi valmentajalle.

Jaana ei hötkyile. Ratkaisu tulee rauhallisesti samantein. Pääsenkin heti järjestämään kalenteria uuteen uskoon, sillä paisuneeseen oloon haetaan helpotusta kolmella aerobisella viikossa. Hetken mietin, että olisi ollut parempi jättää soittamatta, sillä salaa toivoin, heh, että treenin lisäämisen sijaan ruokaa olisi vähennetty. Juu ei.

Viikonloppuna ihmettelinkin, kun yritin vetää niskaan muuta kuin treenivaatetta. Olo oli aika turpea. Pari viikkoa sitten ostetut upouudet syksyn trendikamppeet tuntuivat tiukahkoilta vyötäröltä, reisistä ja pohkeista. En voi kertakaikkiaan sietää liian puristavia asuja, vaikka toki tyköistuvuutta saa löytyä. Yäää. Alavatsaankin on tullut pientä pyöreyttä, kuin olisin pieniin päin. Ainahan voi vetää mahaa sisään, mutta imuttelu on pidemmän päälle aika työlästä... Uudet pöksyt saivat jäädä kaappiin ja laitoin ne aavistus isommat.

Valkku epäili, positiivisessa mielessä, että on tainnut treeni alkaa purra reisiin ja bakaroihin jos housujen saumat uhkaavat ratketa. Sehän tässä olisi tarkoitus! Pieni, ihan varovainen tuuletus, mutta ei aivan täpöllä uskalla, ennenkuin Jaana näkee ja kommentoi kuntoa.

Juuri eilen kirjoitin toivepostauksen Näin treenaan. Tänään viiden salin lisäksi viikko-ohjelmaan lisättiin:

30-40 minsan kävelylenkki 3 kertaa viikossa, 60% sykealueella eli Suomeksi, reipasta kävelyä sopivasti hengästyen.

Raaps-raaps, mihin väliin nuo laitetaan, raaps-raaps. Tämä vaatii selkeästi jo suunnitelmallisuutta! Noo, keinot kyllä löytyvät, kun ne yksinkertaisesti on johonkin väliin sullottava. Äitihän selviää mistä vain :)

Muuten, kiitti Henna vinkistä: Tänään Fitness Expon overall Bikini Fitness-voittaja Sara Backin haastattelu Bettina, Yle Fem klo 21:00 Katson!

Reipasta alkanutta viikkoa kaikille!

Terkuin, Tii <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti