23. syyskuuta 2013

Mielialavaihtelua ja Treenikuulumisia


Edellisen postauksen lopputulema oli ehkä aavistus negatiivissävytteinen, mutta mitäs tuota teeskentelemään, kun posetreeneissä ei ollut maailman hehkein olo. Tarviiko sen aina ollakaan? Viime viikolle sattui lisäksi parikin ikävää juttua, jotka vaikuttivat mielentilaan. On ollut huoli läheisistä ja sen vuoksi olen unohdellut asioita, ajanut autolla ajatuksissa vääriin paikkoihin jne. Lisäksi liiallinen luottamus ihmisiin sai kovan kolauksen. Että jos jostakusta teksti tuntui kovin alakuloiselta, niin kyllä, välillä siipi saattaa olla maassa, sillä en ole kone, enkä varsinkaan teeskentelijätyyppiä. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

perhe tietää mistä naruista vetää silloin kun äiti on känkkis ;)

Pakko myöntää menkkaviikon olleen myös treenien puolesta yhtä hampaiden kiristelyä. Salille oli vääntäydyttävä vaikka ei yhtäkkiä olisi kiinnostanut tippaakaan. Mitä ihmettä? Missä nyt mennään? Alkaako syksy väsyttää vaikka ei ole vielä edes pimeä? Itse treenit kyllä kulkivat nousujohteisesti draivilla, mutta se lähteminen, se lähteminen. Herrajumala, miten se olikin niin hemmetin ahdistavaa?! Mielellä on järkyttävän suuri voima. JOS tavoite ei olisi konkreettinen ja tavoitteellinen, sohvalle olisin jäänyt jätskipaketti kourassa lusikalla kauhoen, koska se valinta olisi ollut helpompi. Vaan enpä jäänyt. JES!
Välillä elämä potkii päähän. Onneksi vastoinkäymiset ja tarpominen kivikkoisella tiellä opettavat nöyryyttä. Arkisia asioita pitää helposti itsestäänselvyyksinä, eikä niitä osaa arvostaa ennen kuin ne on vaarassa menettää. Huoh ja helpotus, viime viikkoista mielen myllerrystä ei tarvitse kokea joka päivä. Kaikki on hyvin ja uusi alkava viikko kohdataan aurinkoisin ajatuksin!

osu ja uppos. kortti löysi tiensä jääkaapin oveen.

Jaa-a sitten niitä treenikuulumisia!

Aerobinen on ihan uusi juttu treeniohjelmassani. Viikkorutiiniin kuuluu kolme 30-40 minuutin reipasta kävelylenkkiä viiden salitreenin lisäksi. Ensimmäisen viikon jälkeen rakko löysi tiensä jalkaan. Ihmettelin uutta ilmestystä, sillä lenkkitossut eivät olleet edes uudet? No, säästyin kirosanatulvalta, sillä lääkekaapin uumenista löytyi kuin löytyikin yksi pelastava compeed. Se yksi riittää.

tähän se tulee...

...näääin.

Ja sitten spurttailemaan lenkille! Aah, syysaamuissa parasta on ilman kosteus ja raikkaus sekä ympäröivä kiireettömyys. On hiljaista ja muu kaupunki vielä nukkuu. Silti vielä valoisaa. Nautin <3

syksy on tullut


Pääsin testaamaan Lorna Janen uusia Thermal trikoita.
Trikoot ovat sopivan napakat, pysyvät päällä eivätkä valu haaroihin ja sisäpinnan fleecen ansiosta tuntuvat iholla ihanan pehmeiltä.Näin välikautena, tuulenpitävyys on ulkoasusteissa olennaista ja nämä trikoot pitivät lupauksensa. Lisäksi kangas hengittää hyvin eli vaikka lenkillä tulee lämmin, silti asu ei tunnu päällä kostealta tai nihkeältä. Ja näitähän voi toki pitää ulkotouhuissa muutenkin lasten kanssa. Toimii!

Hyvää Huomenta!

Viime viikolla liikunnat suihkittiin seuraavasti:

ma: sali
ti: 30min aerobinen + sali
ke: sali
to: 30min aerobinen + posetreeni
pe: 40min aerobinen + sali
la: vapaa
su: sali

Liikussa, tietysti ;)

Testiin pääsivät myös Lorna Janen uusi urheiluliivi ja toppi.

Tiedätkö sen tunteen kun joutuu nykimään toppia sarjojen välissä paikoilleen ja pälyilemään pysyvätkö tytöt piilossa liikkeiden aikana. Ääh! Nytpä ei tarvinnut. Haa, miten vapauttavaa oli, kun pystyi keskittymään treeniin eikä jännittää vaatteita! Urheiluliivi oli napakka, muttei puristanut. Se pysyi paikallaan eikä pyörinyt päällä. Vaikka välillä hikoilin, kosteus haihtui asuista nopeasti.

Olen vihdoin löytänyt naiselliset, ihanan värikkäät, kivoin yksityiskohdin täydennetyt  ja menossa mukana pysyvät treeniasut! Uudet sporttivaatteet toimivat sitä paitsi ihan mielettömänä fiilisbuusterina! Toimii ainakin minulla! Suosittelen! Oulussa LJ vaatteita pääsee hipelöimään ti 29.10. josta tulossa infoa pian.

Lorna Janea yllä ja alla :)

Ja sitten. Mihin tämä aika on taas mennyt, nimittäin:

Tulevana lauantaina on odotettu Fitness-leiri Rovaniemellä. Kyselyitä on tulvinut ihan mahtavasti eli on hienoa huomata miten moni on kiinnostunut hyvinvoinnista ja itsensä haastamisesta. Leiriä odottaessa saa aivan uutta virtaa treenata entistä tehokkaammin, isommilla painoilla, perusteellisemmin! Lauantaina nähdään ihanat naiset! :) (niin joo, saattaahan siellä olla miehiäkin...)

Tänään leirille on vain kaksi paikkaa vapaana, toimi heti jos mielit mukaan!

Maanantaiterkuin, Tii <3

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa kun kirjotat niin rehellisesti, pystyy helposti samaistumaan ja myös saamaan tsemppiä itselle. Mukava seurailla sun blogia! Tosi kivan näkösiä noi Lorna Janen vaatteet, voi olla että joutuu joskus itekkin tilaamaan. Lauantaina nähdään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anu! Kiva kun laitoit viestiä! :) Niin, välillä fiilarit heittää häränpyllyä, mutta sehän on inhimillistä. Kun tahtotila on vahva, ei pienet ailahtelut kaada koko kuppia. Jee, lauantai on ihan kohta, Rovaniemellä nähään! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Toinen sielä halailee... Rutistus takas <3

   Poista