19. syyskuuta 2013

Kumppaniesittely - Lorna Jane


Hei lukijani! Tämän postauksen julkaisua olen odottanutkin jo tovin. Olen aloittanut yhteistyön laadukkaan ja raikkaan, naisille suunnatun vaatemerkin, Lorna Janen kanssa. Olen luottamuksesta erittäin otettu ja onnellinen. Kiitos Asta! <3


Kuva täältä > 
Mikä Lorna Jane on?

"Lorna Jane on aktiivisille naisille suunnattu australialainen lifestyle vaatemerkki, jossa sporttisuus, muotitrendit ja teknisesti laadukkaat kankaat kulkevat nätisti käsikädessä. Lorna Jane Clarkson on perustanut Lorna Janen yli 20 vuotta sitten ja Australiassa vaatteita saakin jo 130 Lorna Janen omasta konseptiliikkeestä. Australian lisäksi liikkeitä löytyy Kaliforniasta parikymmentä. Merkki valloittaa pikkuhiljaa maailmaa, LJ'tä on saatavilla Suomen lisäksi mm. Dubaista, Etelä-Afrikasta, Meksikosta, Brasiliasta, Ruotsista, Englannista ja Tanskasta."


Mitä ihanuuksia postipoika toikaan!

"Omat Lorna Jane konseptiliikkeet ovat tavoitteena Suomeenkin, mutta ennen sitä Lorna Janea saa Lavli-nettikaupasta. Maahantuoja Lavli Oy kiertää myös aktiivisesti tapahtumia ja tekee yhteistyötä monien kunto- ja hyvinvointikeskusten kanssa, joissa Lavli on säännöllisesti mukana Lorna Jane pop up shopilla." Tällaiset päivät saavat jalansijaa nyt myös Oulussa!

Asta Laurila, Suomen Lorna Janen maahantuoja

Tapasin ihanan Astan heinäkuussa Heinolassa - ja siitä se ajatus sitten lähti!

- Ihastuin Lorna Janeen Australiassa asuessani vuonna 2009, ajatus Suomen maahantuonnista sai alkunsa jo silloin, olin tuolloin lanseeraamassa suomalaista softaa Ausseihin. Vuonna 2012 sopimus Suomen maahantuonnista solmittiin ja nyt on vuosi Suomi-lanseerausta takana, Lavlin toinen perustaja Marika Lang toimii Australiassa.

- Rakastan muotia ja kauniita asioita, mutta omaa sydäntäni lähellä on erityisesti Lorna Janen filosofia MNB, Move Nourish Believe. Kauniisti istuvista ja teknisesti toimivista vaatteista saamme motivaatiota aktiiviseen elämään, mutta tärkeintä on kuitenkin ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi. LJ tarjoaa paljon ohjeita ja inspiraatiota kohti jokaisen omaa parasta elämää. Aktiivinen liikkuminen, puhdas ravinto ja usko omaan itseen ja omaan tekemiseen ovat avaimet aktiiviseen elämään. MNB filosofiaa jalkautamme tapahtumien kautta, järjestämme naisille mm. Ihania "Lavleja" iltoja, joissa ohjelma on näiden eri teemojen mukainen.

Aurinkoinen Asta :)

- Uskon, että sitä saa mitä tilaa, tilaus vaan pitää miettiä tarkkaan. Haluan kannustaa ihmisiä luottamaan omaan intuitioon ja pyrkimään tavoittelemaan unelmia ja tekemään asioita jotka tuovat elämään iloa. Joskus joutuu ottamaan riskejä ja tekemään kovasti töitä tavoitteiden eteen, mutta suosittelen, uskaltakaa! Aina ei tarvitse tietää mitä tuleman pitää, riittää kun asenne on oikea ja suunta kohti omaa tavoitetta. Itse haaveilin vuonna 2008 työstä jonkun upean brändin parissa, muodin tai designin maailmassa, ja tässä sitä nyt ollaan vuonna 2013 todella ihanan muoti ja lifestyle brändin sanansaattajana ja maahantuojana. Tämä tie on vasta alussa, innolla odotan mitä kaikkea ihanaa tulevaisuus tuo tullessaan.


Lorna Jane urheiluliivi, toppi ja tuulenpitävät leggarit 

"Lorna Janen "sporty chic" -tyyli kuuluu aktiivisen naisen arkeen aamusta iltaan. Yhdistelemällä omia suosikki vaatteita niiden kanssa, syntyy tyylikkäitä ja sporttisia asukokonaisuuksia."


Trikoissa näppärä vetoketjutasku vaikka avaimille

"Lorna Janen tekniset materiaalit ovat napakkaa LJ Excel kangasta, josta on myös varioitu erilaisia verkkomaisia kankaita. LJ Excel ei kutistu, ei haalistu, se pitää kosteuden hyvin pois iholta, kuivuu nopeasti ja on hengittävää. Vaatteiden leikkaukset ja istuvuus on kaiken a ja o. Vaatteista löytyy paljon kivoja yksityiskohtia, kuten esim. korulogoja ja salaisia inspiraatiotekstejä." 


Kaunis korulogo topin takaosassa :)

"Ainutlaatuisia Lorna Janen vaatteista tekevät aina muodissa oleva mallisto,  kauniit leikkaukset, punokset, eri kankaiden yhdistelmät ja aina runsas värivalikoima. Mallisto vaihtuu kuukausittain, joka takaa sen, että tuotteet ovat aina trendien mukaisia ja yksilöllisyys säilyy. Kuukausittain uusia kampanjatuotteita tulee jopa 70-100."


Inspisteksti topissa! :)

Trikoissa heijastava logo. Toimii hämärtyvissä syysaamuissa!

"Lorna Jane on paljon muutakin kuin vaatemerkki, se on elämäntapa. Filosofia: Move, Nourish, Believe (MNB) on brändin sydän, joka perustuu Lorna Jane Clarksonin elämäntapoihivn. Lorna on kirjoittanut myös kaksi kirjaa aiheesta tuomaan inspiraatiota naisille ympäri maailmaa matkalla kohti heidän omaa parasta elämäänsä." 

Kyllä nyt kelpaa treenata! Kiitos Lorna Jane!

LORNA JANEN FILOSOFIA:

MNB = MOVE your body every day, NOURISH from the inside out,
BELIEVE in yourself, anything is possible.

LIIKU joka päivä, RAVITSE kehoa ja mieltä, USKO itseesi, kaikki on mahdollista.


Klikkaa ja tykkää:
Lorna Jane Finland Facebook
Lorna Jane Pinterest

Muita linkkejä:
Lorna Jane Verkkokauppa


Kuva täältä > 

Ja sitten mega-ilo-uutinen!

Järjestämme naisille suunnatun Lorna Jane pop up shop -illan tiistaina 29.10. klo 16-19 Kuntokeskus Liikussa, Alasintiellä Oulussa. Pistähän aika kalenteriin jo nyt! Silloin sinulla on mahdollisuus tulla hypistelemään, sovittamaan ja tutustumaan vaatemerkkiin paikan päälle sekä tietysti shoppailemaan, luvassa erikoistarjouksia! Liikussa on silloin Avoimet Ovet eli pääset samalla treenaamaan kuntosalille ja vaikka kokeilemaan virtuaalispinningiä maksutta. Voit tulla yksin, mutta kaverin kanssa on aina hauskempaa! Asta, minä ja Liikun asiantunteva henkilökunta olemme paikalla - Aivan upea ilta tulossa! Lisätiedot lähiaikoina. Pysy kanavalla!

Haa - huomenna pääsen testaamaan uusia asuja salille ja lenkille, jes! Onkos siellä lukijoissa Lorna Jane -faneja? Kokemuksia?

Terkuin, Tii <3

2 kommenttia:

  1. Lornat on parasta mitä sporttivaatteista löytyy! Olen huomannut, että näihin todella jää koukkuun ja voi varmaan tosiaan puhua Lorna faneista :) En kovin helpolla itsekään enää osta mitään muuta. Tykkään naisellisesta tyylistä ja siitä, että muoti&sportti on yhdistetty ja monet näistä käy hyvin vapaa-aikaan yleensäkin, eivät ole pelkästään treenaamiseen tehty. Vaatteissa on upeat värit ja usein joku pieni juju, joka erottaa ne tavallisista nikeistä ym. Sitä paitsi tekninen matsku tosiaan toimii ja esim. topit ja liivit todellakin tukevat, eivät hierrä tai kierrä. Ihanaa että näitä saa nyt suomesta suoraan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anonyymi, kiva kun kirjottelit kokemuksista! Voin vain nyökytellä sun kanssa; laatu, monikäyttöisyys ja naisellisuus - toimii. Sitähän into piukeena odottaa seuraavan kuukauden piristäviä uutuuksia, mitähän silloin on luvassa ;) Kivaa treenisyksyä sulle!

      Poista