21. elokuuta 2013

Tulossa: Fitnessleiri Rovaniemellä 28.9.Kuvan lähde > 

Tervehdys Pohjois-Suomen fitnessväki!

Tulossa Fitnessleiri Rovanimellä 28.9 lauantaina alkaen kello 11.00. Jos olet kiinnostunut kilpailemisesta ja/tai fitnessharjoittelusta, olet tervetullut mukaan. IFBB Finland ry:n aluevalmentaja Jaana Kotkansalo pitää body fitness- ja bikini fitness -kilpailijoille tarkoitetun leirin, jossa pääpaino harjoituskauden harjoittelun suunnittelussa, sekä poseerauksen ja t-kävelyn harjoitteluun liittyvissä asioissa. 
Kesto 4 tuntia.

Mukana myös syksyn Fitness Expon kisaajia. Urheilijat kertovat kilpailukokemuksiaan.

Mukaan muistiinpano välineet ja sopiva sporttinen asu asentoharjoittelua varten. Leirille ilmoittautuminen: jaana.kotkansalo@pp.inet.fi
Huom! Leirille mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti. Sitovat ilmoittautumiset!

Osallistumismaksu 30e/hlö.
Osallistujille lisäravinne-esittelyä ja maistiaisia.

Tervetuloa!
_

Tällaiselta leiriltä omakin kutkuttava kiinnostus sai lopullisen sysäyksensä päätöksen suuntaan viime toukokuussa. Leiriltä saat tietoa elämäntavasta, vastauksia askarruttaviin kysymyksiin, pääset kokeilemaan kävelyjä ja poseerausta sekä parhaimpana, näet muita kisaajia ja fitneksestä kiinnostuneita. Rohkeasti ilmoittautumaan mukaan :) Leirillä nähdään, jee!

Terkuin, Tii <3

15 kommenttia:

 1. Onko tuo tarkoitettu siis jo treenaaville vai aloitteleville?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minna! Sekä että. Voi tulla mukaan vaikka olisi ihan aloittelija tai vaikka olisi jo kokemusta fitness-treenistä. Porukkaa on varmasti joka lähtöön. Sekaan vaan :)

   Poista
 2. Olen kiinnostunut fitneksestä ja treenaan säännöllisesti, mutta leirille lähteminen "pelottaa", koska en ole mikään ammattilainen. Kun ei ole koskaan kokeillut poseerauksia eikä muuta niin on kauhean iso kynnys lähteä niitä tuollaiselle leirille niitä kokeilemaan muiden eteen vaikka mieli tekisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anonyymi! Kuule, ei tartte yhtään jännittää. Leiri on tarkoitettu just fitneksestä kiinnostuneille eli ei tartte vielä tietääkään mitään. Päivä on tiivis infopaketti, jonka jälkeen tiedät, onko fitness sun juttu. Kun olin toukokuussa eka kertaa tällasella leirillä, en minäkää tienny mistään mitään. Siellä ohjattiin ja neuvottiin asentoihin ja kävelyihin. Tunnelma oli rento ja nauru raikas :) Niin on takuulla nytkin. Rohkeasti mukaan vaan!

   Poista
 3. Heippa! Minäkään en oo koskaan ollu missään poseeraustreeneissä ja ihan aloittelija oon mutta aattelimpa mennä mukaan. Eli ainaki yks tumpelo löytyy sieltä. :-) Nähään siellä! :-) T. Outi

  VastaaPoista
 4. Väliaikatietoja: Leiri alkaa olla täynnä, muutamia mahtuu vielä mukaan :) Hoplaa!

  VastaaPoista
 5. Missä leiri Rovaniemellä pidetään? Löytyykö jostakin tarkempia tietoja leiristä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anonyymi, laita toki viestiä suoraan Jaanalle lisäkysymyksiä koskien. Mulla on tietoa tuon Jaanan lähettämän infon verran. Ehkäpä leirillä nähdään! :)

   Poista
 6. Tulethan sieki Tii leirille? Ei olis enään kuin 24 päivää!! Ihana kun saa tällaista tapahtumaa omalle paikkakunnalle ja kotisalille! :D <3

  -Pauliina L :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeei Pauliina, ai nääki kirjotat blogia! TIETENKI tuun! Jee, pian nähään! :D

   Poista
 7. Voih, nyt vasta huomasin koko leirin :( laitoin jaanalle viestiä, saa nähdä mahdunko mukaan..

  VastaaPoista
 8. Heips, ^^Mahduin mukaan leirille,yeees! Ihan ensikertalaisena ja kovalla innolla :-) nähdään :-)
  -Johanna

  VastaaPoista