29. elokuuta 2013

Lahteen lähdössä, iha täpinöissään!


Aah, miten onnellinen voikaan olla, kun on terve! Itsestäänselvänä pitämästään asiasta unohtaa olla kiitollinen. Olin flunssassa lähes viikon eli se tiesi pakkolomaa treenistä. Uudet pöpöt ovat liikkeellä koulujen ja päiväkotien kaivauduttua esille kesälomiltaan. Mutta nyt, ollaan taas kiinni raudan upeassa nosteessa, ennätyspainoin. Tii is totally back! :)

Arvatkaa mitkä nämä ovat?
Nooooo, pääsyliput tulevan viikonlopun Nordic Fitness Expoon, Lahteen! Ääk, jos voisi olla kusiaisia housuissa, niin minusta tuntuisi silloin varmaan juuri tältä!

Lauantaina Messukeskuksen täyttävät upeat IFBB Pro-ammattilaiskilpailijat, luvassa siis ehdotonta kansainvälistä fitneksen kärkikaartia. Bikinissä Anna Virmajoki edustaa Suomea. Vielä on paikkoja B-katsomoon, että jos mielit mukaan, niin kannattaa klikata Lippupalveluun välittömästi.

Sunnuntaina mitellään fitness-lajien SM-titteleistä. Ja arvatkaa mitä? Minulla on onni päästä tiimimme Team FitBodyn naisten bodykisaajien huoltojoukkoihin. Mieletöntä! Näen siis mitä siellä lavan takana tapahtuu sekä koen ne hetket juuri ennen lavalle nousua viimeistelyineen ja jännityksineen! Vähänkö aion ottaa kuvia, enpä vissiin! :)


Lähdemme Fannin, Hannan ja Pauliinan kanssa huomenna aamusta ajamaan. Mari  jää lepäämään tautia pois (nyyh). Paranethan pian <3 Perjantaina on siis  naiskuskeja liikenteessä hopealla ja nopealla farmarivolvolla välillä Oulu-Lahti, eli hitaampien kannattaa pysyä pois edestä :)

Eväät - melkein check. Kamera ladattu - check. Uteliasta, avointa mieltä - check. Odotukset ovat korkealla!

Lahdessa nähdään. Toivon tsemppiä ja onnistuneita kuntoja kaikille kisaajille sitten kisapäivänä! Loistakaa! Kuulumisia sitten enemmän Bakarablogin naamakirjan puolella :)

Huippua viikonloppua!
Terkuin, Tii <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti