20. elokuuta 2013

Kumppaniesittely - Kuntokeskus Liikku


Jälleen on tullut aika esitellä yksi huipuista yhteistyökumppaneista. Vink-vink: kannattaa lukea loppuun saakka, jotta pääset osalliseksi yrityksen tarjoamasta edusta!

Tutustuin Kuntokeskus Liikun tehokaksikkoon ja valloittavaan yrittäjäpariskuntaan Johanna ja Heikki Riihijärveen vuosien varrella, kun toimimme naapureina pyörittäessani Tanssikoulu Sulavaa. En tainnut koskaan saada heitä tanssitunneille mukaan (yrittäjän kiireitäkö lienee ollut), mutta en ole vielä toivoani menettänyt ;) Hih!


Jossu ja Hessu <3 

Kun päätin, että vuorokaudesta löytyy tunti omaa aikaa hyvinvoinnille, ei ollut epäilystäkään minkä kuntosalin valitsisin. Naapurista löytyi kaikki tarvittava. Halusin raskausmakkaroista eroon!

Kaakkurin Liikku hämärtyvässä kesäillassa  

Käyn Liikussa, koska:
- avoinna aamustavarhaisesta "yöhön" eli klo 6-23
- avoinna joka päivä
- monipuoliset ja laadukkaat lämmittely- ja salilaitteet
- vapaita painoja
- on tilaa treenata ja ähistä :)
- ilmanvaihto toimii
- ei jonotusta laitteisiin (aikoina jolloin käyn)
- rentoa porukkaa ja mukava henki, kävijöissä kaiken ikäisiä sekä perusreiskoja että useamman vuoden rautaa vääntäneitä.


Kulkukorttia vilauttamalla sisään tästä 

Liikku on kaupungin reiluin kuntokeskus, jossa on:
- Kuntosali. Klikkaa laitelista
- Lämmittelylaitteet (juoksumatot, crosstrainerit, kuntopyörät, soutulaitteet)
- Virtuaalispinning. Klikkaa esittely
- Siistit pukuhuoneet ja suihkut


Pukkareissa lukolliset säilytyslokerot, avot!


Lisäedut:
Jos et ole koskaan käynyt kuntosalilla, etkä tiedä miten päin laitteeseen mennään istumaan, niin nou hätä, Liikku tarjoaa myös aloittelijan Starttipaketteja.

Ja voin enemmän kuin lämpimästi suositella Liikun Personal Training-palvelua! Se ei ole hifistelyä, vaan mahdollisuus tehdä harjoittelusta tehokasta, turvallista ja tuloksekasta. Tuloksiahan me kaikki haluamme, eikö! PS. Entinen personal trainerini ja nykyinen kehonkoostumusmittaaja Sami Alalauri toimii PT:nä Liikussa :)


Paikat lämpimiksi! Löytyy pyörää, crosstraineria ja juoksumattoa. Soutulaitteet tuonnempana. 

Näkymä salin puolelle. Laitteita ja tilaa on :) 

Ja tässä vapaapainopuoli Kuva täältä > 

Kahvakuulia ja tosinaisten painoja ;) 


 Löytyy myös säkkiä, niin ei tartte miestään hakata... Kuva täältä > 


Kun aloitin kuntoilun pitkän tauon jälkeen, alussa pelkästään lähteminen tuntui uskomattoman vaikealta. Mukavuudenhaluisena ihmisenä sohva veti magneetin lailla puoleensa. Mutta, kun mieli ja kroppa tottuu toistamaan rutiinia, huomaamattaan jää koukkuun liikkumisen tuottamaan hyvän olon tunteeseen, jolloin treeneihin tulee oikein ikävä! Salin jälkeen on älyttömän energinen olo ja hyvä tsemppi päällä. Lisäksi, kuntoilulla, yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon, saa järisyttävän nopeita tuloksia aikaan jo muutamassa kuukaudessa. Tärkeintä on, että lähtee!


Mun treenejä vahtii Haisuli ... 


Hyödynnä etusi! 

Liikkuun pääsee tutustumaan joka viikko MA-TO klo 16-19. Treenikamat mukaan ja vaikka kaverikin! Tutustuminen ei maksa mitään; ei tietenkään tarvitse ostaa sikaa säkissä.

Ja kun päätät tutustumisen jälkeen aivan hurmoksessa valita Liikun kuntoilupaikaksesi, maksat siitä VAIN 29 euroa kuukaudessa. Aika reilu hinta!

Liikun toimipaikat: 

* Limingantullissa, Alasintie 3-7 (Joutsensillan alla)
* Kaakkurissa, Metsokankaantie 3 (Citymarketin naapurissa)

Yhteydet: 

Tarkemmat infot kotisivuilta: www.liikku.fi
Sähköposti: info(at)liikku.fi
Liikku facebookissa


Liikkuminen on hauskaa. Hyvä Heikki! :) 

Olipa oma tavoite sitten kiinteytyä, kasvattaa lihaksia tai ottaa hetki omaa aikaa arkeen, Liikusta löytyy ratkaisu ja vieläpä edullisesti. Ainahan voit ensin kokeilla maksutta, et menetä mitään. Laita ylle joustavat liikkumiseen soveltuvat vaatteet, mukaan hikipyyhe, juomapullo, lenkkarit ja eikun menoksi. Miksi et aloittaisi heti? Tule sinäkin ja voit hyvin!

Iso ja lämmin Kiitos Johanna ja Heikki yhteistyöstä, kun saan treenata Liikussa! <3 Siitä on tullut minulle kuin toinen koti :)

Onkos täällä blogin lukijoissa muuten Liikkulaisia? Salilla nähdään!

Terkuin, Tii <3

Hyvin kulki tänäänkin, raudalle laitettiin tosissaan kampoihin :) 

2 kommenttia:

 1. Jes! Kiitos hyvästä esittelypostauksesta! Muutin lauantaina Ouluun ja kuntosali olis hakusessa.. Olen jo käynyt testaamassa Satsin ja teknopalatsin, mutta ainakaan jälkimmäinen ei ollut mieleinen.. Just tänään Kaakkurin cittarissa käydessä mietinkin, että tuohon Liiikkuun pitää tutustua (muistelinkin että sinä treenaat liikussa, olen siis lukenut blogiasi jonkun aikaa). Huomenna kaasutankin tutustumaan tuonne Kaakkurin liikkuun! Treenaatko sinä kaakkurissa vai limingantullissa? Ja tiedätkö pääseekö samalla kuukausihinnalla käymään molemmissa kuntokeskuksissa.? Tsemppiä sinulle treeneihin, ehkä tapaamme joskus kuntoilun merkeissä :) ihailen sinua kovasti, tuot valtavasti motivaatiota! T. Jenna Rissanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jenna, voi miten kiva kuulla jos motivoin :) Tuo on parasta palautetta ja saa kirjottamaan lisää :)

   Tervetuloa asumaan Ouluun! Tulitko työn tai opiskelun perässä? Liikun esittelypostaus sattui sulle just sopivaan saumaan. Käy ehottomasti kokeilemassa! Lisämaksu kahden Liikun käytöstä on 5€ eli silloin 34€/kuussa. Edullinen silti!

   Kaakkuri on mun kotisali, jossa käyn yleensä aamupäivisin, mutta treenaan silloin tällöin myös Limingantullissa. Toivottavasti törmätään! :)

   Poista