13. elokuuta 2013

Kisa-ajatuksia


Viime viikonloppuna oli Bikini Fitnessin SM-karsinnat Jyväskylässä ja Tampereella. Onnittelut kaikille jatkoon päässeille! Nettisivut vilisevät kuvia bikinitytöistä ja keskustelupalstat käyvät kuumina. Karsintojen kunnoissa oli todella huikeat erot. Tästä löytyy kuvia ensin Jyväskylästä ja sitten Tampereelta. SM-kilpailu, Nordic Fitness Expo on Lahdessa kuun lopussa, jonne todellakin olen kieli pitkällä menossa aistimaan ja kannustamaan ja jonne todellakin on liput varattu.

On selvää, ettei kisalavalle ole mitään asiaa ilman a) muhkeaa peppua b) onnistunutta dieettiä c) viimeisteltyjä poseerauksia. Minulla. Jokainenhan tekee toki itse päätöksen missä kondiksessa kilpalavalle astelee. Mutta jos ensi keväänä ahterini vielä mahtuu ovesta, teen anomuksen kilpailuajankohdan siirtämisestä. Kun stagelle nousen, olen priimakunnossa. Kisalihaksistoa on aikaa pumpata "vain" 8 kuukauden ajan jonka jälkeen alkaa kiristelydieetti, oletetusti huhti-toukokuussa 2014, jolloin massaa ei enää kasvateta, vaan aletaan kuorimaan rasvat kehosta.

Että nainen; todellakin jokainen treeni on tehtävä täysillä ja keskittyneesti. Tavoite korkealla ja päämäärä kirkkaana.


Muista syödä. Jokojokojoko on valmista?

Ja muista treenata! Olkapääpumpista päivää!

Muistin virkistykseksi olkapäiden vertailukuva kuukauden takaa:

Olipa luiseva malli. Jessss... muutosta ON tapahtunut!

Syksyn viimeinen SM-karsintamahdollisuus on tulevana lauantaina Oulun Madetojansalissa ja sinnehän mennään! Niin, siis yleisöön ja eturiviin tietysti :) Aamu on anottu vapaaksi kotoa, joten bikinibeibien kanssa olemme jonottamassa lippuja ovella jo hyvissä ajoin, ettemme jää ilman. Ketäs muita on tulossa, laittelehan viestiä!

Siellä nähdään! Terkuin, Tii <3

PS. Iih! Huomenna on POSETREENIT, pitkästä aikaa!! <3 <3 <3 Miten tässä osaa edes nukkua!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä Tii! Vilkaisin kuvia, ja joukossa oli sekä upean näköisiä naisia että sellaisia joista vaan tuli mieleen että "iik miten kamalan laiha". Pitääkö kisakunnossa kylkiluiden ja lantioluiden näkyä? Vai johtuuko se liian vähistä lihaksista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anonyymi! Kiitti tsempistä! Itsekin olen katsellut kuvia välillä hämmennyksen vallassa. Sääntöjen mukaan haetaan urheilullisen ja terveen näköistä kroppaa ja jos kisaajan kylkiluut törröttää, niin voiko sellaista sanoa terveeksi? Tässä IFBB:n sivulla, alaosassa, on kuvia Suomen menestyneimmästä urheilijasta, Anna Virmajoesta. http://www.ifbb.fi/?page_id=250 Kylkiluut erottuvat hieman, mutta johtuu ylväästä ryhdikkyydestä. Wau mikä nainen :) Kilpailussa arvostellaan kropan lisäksi myös lavakävelyt hiuksineen, joten "liian laihanakin" voi ilmeisesti päästä jatkoon, jos muut arvosteltavat osa-alueet ovat kunnossa. Haasteellinen laji! <3

   Poista
 2. Moi Tii! Hienoon urakkaan olet ryhtynyt. Kun blogiasi varmaan seuraa muitakin kuin minä jotka eivät tätä lajia tunne, niin olisi kiva jos pystyt/ehdit/jaksat joskus kirjoittaa myös tästä lajista kansantajuisesti jotain... tai vaikka linkittää sellaisia juttuja jos niitä on. Niikuin että mitä se nyt sit käytännössä oikeasti tässä lajissa tarkoittaa se urheilullisen ja terveen näköinen kroppa, miksi niin monella on selkeästi isot hiuslisäkkeet tai silikonirinnat jne sivustakatsojaa ihmetyttäviä asioita. Aiotko itse tehdä hiuksillesi jotain radikaalia?
  terveisin Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kristiina, kiitti kun kirjotit! Näitä vinkkiviestejä oonki oottanu, eli mitä TE haluatte lukea/kuulla/tietää? Teen bikinifitneksestä myöhemmin erillisen postauksen! Jes!

   Poista