8. heinäkuuta 2013

Päämäärä: Bikini Fitness syksy 2014

Noniin!

Lauantaina oli tulevan syksyn Fitness kisaajille sekä kisoihin tähtääville Team FitBodyn tiimipäivä Keminmaan kuntosalilla. Minä tietysti urkkimassa mukana! Päivän järjestelyistä vastasi valmentajamme ja tiukan lempeä äitihahmo Jaana Kotkansalo.

Meitä oli paikalla viitisentoista, joista osa oli osallistumassa Jyväskylän, osa Oulun karsintaan ja heistä kaikki olivat tietysti tähtäämässä Lahden SM-kisoihin syyskuun alkuun. Menossa mukana oli myös meikäläisiä eli ihan vasta aloittaneita. Jaana kertoi kisoihin valmistautumisesta, aikataulutuksesta, bikineistä, bikinien koristeluista, koruista, kisaväreistä, hiuksista, meikistä, dieetin kulusta, tyhjennyksestä (!), edustusasuista... ja huhhuijjaa, varmaan oli vielä lisääkin asiaa, materiaalia riitti yllin kyllin.

Pääsimme myös itse asiaan eli treenasimme kävelyjä ja asentoja. Tällä kertaa oli kello mukana eli T-kävelyssä aikaa esittelyyn oli kullakin max 40 sekuntia. Melkoista harppomista allekirjoittaneella... Vaatii todellakin viikoittaista treeniä jotta suosiutuu koreografiasta poseerauksineen varmuudella eikä sinne päin! Mutta hauskaa oli :)

Sitten odotin tuomiota. "Olet tiivistynyt hurjasti 5 viikossa", Jaana antoi palautetta. "Jeeeeeee!!!", huudahdin riemuissani kädet kohti kattoa sojottaen. "Osallistut kisoihin KEVÄÄLLÄ 2014", Jaana jatkoi. Mitäääää, nyt jo keväällä, niin aikaisin??? Nopeasti kasasin ajatukset päässä ja muistin, että olemme Thaimassa maaliskuun alussa ja vieläpä kaksi viikkoa. Matkavaraus oli tehty jo vuosi takaperin, joten sitä ei peruttaisi. No way. Ja faktahan on, että ulkomaanmatka ja kisadieetti -yhdistelmä ei tulisi onnistumaan. Näin ollen löimme lukkoon kisatähtäimen, joka on siis syksyn 2014 kilpailut.


Asentotreenit Keminmaan Kuntosalilla :) Kuva: Tmi Jaana Kotkansalo 

Oli kiva tutustua tiimiläisiin ja uusiin ihmisiin! Pelkkä ajatuskin siitä, että usealla on ensimmäiset kisat VIIDEN viikon kuluttua, sai mahassa jylläämään. Jännittävää!!! Tsemppiä hulluna kaikille!!!

Team FitBodyn tiimiläisiä 6.7.2013 :)  Kuva: Tmi Jaana Kotkansalo 

Oli kaikkinensa oikein antoisa päivä, joka antoi uutta pohdittavaa, treeni-intoa sekä roppakaupalla uutta motivaatiota! :) Kiitos Jaana ja tiimi!

OMG. Nyt se on totta. Ja konkreettista. Vuoden kuluttua olen samassa tilanteessa. Toistaalta J-a-i-k-s, mutta toisaalta ihan m-a-h-t-a-v-a-a !! Jippiaaiijjjee!

Päämääräisin terkuin hymy korvissa, mutta jalat maan pinnalla Keminmaasta raportoi, Tii <3

PS. Jaa niin tuletko kannustusjoukkoihin?? ;) Kovaäänistä porukkaa tarvitaan!!

6 kommenttia:

 1. Hei,
  Mukava seurata taivaltasi,itse olen 37v neljän lapsen äiti ja sitä "bikinikroppaa" etsimässä :) Annat kyllä motivaatiota!
  Huomasin tuolta aiemmasta linkistä,että sinulla nuo kengät kaupan,ovatko vielä?Olen itse 38.5,mitä luulet,ovatko pienet?

  VastaaPoista
 2. Heippa A -äityli ja kiitos kun luet postauksiani! :D Hulluna tsemppiä sulle Body Camppiin!! Kengät ovat vielä kaupan ja uskon että ne olisivat sulle justiinsa hyvät. Mun koko on 37-38 ja ovat himpun verran liian isot. Laittasitko vaikka sähköpostia tii.alasimi@gmail.com nii jatketaan siellä ;)

  VastaaPoista
 3. Heips!Laitan sinulle viestiä,palataan :)

  VastaaPoista
 4. Hienosti kyllä tiivistyy tuo sun kroppa! Jaana on kyllä niin ihana, olen kovasti itekin miettinyt, että viittiskö sitä ottaa yhteyttä ja paljonko se kustantaisi. Itsellä ei vieläkään kisalavoille kapuaminen inspaa, mutta tiivistynyt ja aavistuksen lihaksikas kroppa kyllä. Haluaisin sellaisen tanssijan vartalon mallia Nicole Scherzinger :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Jaanalta saa myös PT-palveluita, ota ihmeessä yhteyttä, sillä valmentajan sinulle räätälöidyin ruokavalio- ja treeniohjein alkaa tuloksia ropista :) Tiedä sitten vaikka innostuisit sen myötä kisaamisestakin ;)

   Poista