4. heinäkuuta 2013

Mustalle ei kiitos


Ääh, en enää ikinä-koskaan-milloinkaan laita mustia vaatteita kuvauksiin. Paitsi, että näytän ankealta ja pelottavalta, mutta myös "lihakset" ja kroppa hukkuu värin alle. Tiedetään-tiedetään, musta hoikentaa, mutta tässä prokkiksessa ei todellakaan ole tarkoitus peittää eikä pienentää, vaan nähdä kehityskohteet selkeästi.

Mietin ensin, tohdinko postata tänne ensimmäisiä kuvia, mutta mitäpä tuota salailemaan. Tästä on lähdetty liikenteeseen ja pienin askelin edetään. Ensimmäinen kuva on otettu noin kuukausi sitten ja uusin viime viikolta. Kuvat a`la Mari.


Ensimmäisissä treeneissä mustaa päästä varpaisiin. Mitkä hemmetin leggingsit mulla on jalassa?! Asento hukassa. Ei näin ...
Ekat posetteluyritykset ikinä :)

Toisella kerralla edistystä nähtävillä. Uskaltauduin paljastamaan mahani. Edes vaatteiden väheneminen tai hymy eivät auta, synkkää on...
Tokat poset 

Kolmansiin poseerauksiin keräsin rohkeutta ja räväytin päälle topin + shortsit. Asento on sinnepäin ja olemuksessa toivottua pirteyttä. Eli näin!
Tadaa, kolmas kerta toden sanoo :) 
Raikkaita värejä elämään! Värit vaikuttavat mielialaan ja ympäröiviin ihmisiin. Toki mustaakin tulee käytettyä paljon, onhan se yksi lempiväreistäni, mutta ei enää i-k-i-n-ä fitnesskuvissa, herramunjee.

Mistä väreistä sinä pidät? Oletko huomannut värien vaikutuksen olotilaasi?

Illalla on luvassa naurua sekä tsemppiä hersyvät neljännet (mihin tämä aika menee?) posetreenit kera ihanaisten bikinibeibien. Odotan kovasti!

Terkuin, Tii <3


2 kommenttia:

  1. Oon niin vaalea, että musta ei käy minulle. Laitan aina violettia, sinistä, punasta, valkosta, harmaata, mutta erittäin harvoin mustaa. Värit vaan saa ihmiset näyttään hehkeämmiltä! Ehottomasti tuo vika kuva on paras :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sho(e)paholic! huippua kun oot löytänyt värit jotka tuntuvat omilta :)

      Poista