23. heinäkuuta 2013

Kumppaniesittely: JPS Production


Olette varmaan huomanneet ihka uuden kuvan tuossa yläpalkissa? Olen tosi otettu miten paljon kuvasta on tykätty fb:n puolella. Ilmeisesti muutkin tykkäävät kuin vain minä :) Iso kiitos kaikille! Mielestäni kaikkinensa oikein onnistunut kokonaisuus jossa erityisesti tunnelma on kohdillaan! Kuva kertoo enemmän kuin... kyllähän te tiedätte :) Kuva on siis yhteistyökumppani Juha Säkkisen käsialaa.

Juhan ydinosaamisaluetta ovat erilaiset videotuotannot, mutta häneen voi törmätä myös perinteisemmän kameran takana. Tästä pääsee itse firman eli JPS Productionin sivuille, josta voitte tutustua tarjontaan lähemmin.


Kuvaaja työssään. Kuvan lähde >


Kävimme viime viikolla Nallikarin rannalla pikaisesti pyörähtämässä. Noo miksi äkikseltään? Oli ilta, kello noin 20.30, tosi kylmä ja tihkutti vettä. Eli perus Suomen kesä ;) Koska aika oli kalenterista varattu ja järjestelyt lasten suhteen hoidettu, niin oli kuvattava kelistä huolimatta :) Meitähän ei parit pisarat hidastaneet! Juhalla oli loistavia uusia ideoita kokeiltavaksi, joista pari tallentuikin onnistuneesti linssille. Minä siinä shortseissa yritin välttää Petteri Punakuono-efektiä, johon olen kovasti taipuvainen palellessani. Kiitos, kiitos tuhannesti onneistuneista otoksista Juha!!!


Juhan kanssa yhteistä työhistoriaa jo 10 vuoden takaa :) Tunnistatko missä oon? ;) Kuvan lähde >

Elikkäs, jos kaipaat valo- ja/tai videokuvaajaa häihin, juhliin, yritystapahtumiin tai mainoksiin, ota ihmeessä yhteyttä kuvaamisen ammattilaiseen: puh. 045 6347 347 ja säpo juha(a)jpsproduction.net


Tässä ollaan asian ytimessä ;) Kuvan lähde > 

Ensimmäinen fotoilukerta oli erittäin lupaava alku, ja lisää ON todellakin tulossa :) Blogissani on kuvagalleria, jonne päivitän otoksia paitsi Juhan kamerasta, mutta myös muista kuvauksista, joita tässä matkan varrella mukaan tarttuu.

Ai että tällaiset prokkikset NIIN piristävät äidin arkea. Minulle nämä merkitsevät hemmottelua ja ovat portti luksukseen, kun saa meikata ja laittaa tekoripset päähän. Kyllä ne aina sen arkiluukin eli treenivaatteet ja ponihännän voittaa :) Eipä silti, ettäkö rennommassa otteessa mitään vikaa olisi, mutta tiedättehän, vaihtelu virkistää! Hii! Tahtoo lisää!!


Tälläyskuvaa taannoisista kuvauksista, joista saan pian valmiit versiot! ;)

Auto starttaa torstaiaamuna kohti Etelä-Suomea, joten en ole ihan satavarma ehdinkö bloggailla vielä ennen reissuun lähtöä. Todennäköisesti en. Luvassa on tanssinopetustöitä + minilomaa, ainakin.

Terhakasta viikon jatkoa kaikille, palaan tänne viimeistään ensi viikon alkupuolella, kun olemme kotiutuneet. Olen tien päällä aktiivimmin äänessä tuolla BakaraBlogin fb-sivulla. Kannattaa tykätä sielläkin :) Kiitos, kun olette kuuloilla kanavilla!

Terkuin, Tii :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä mulle on tullut tuosta tälläytymisestä henkireikä, kun ei saa enää herkutella :D Se on niin luksusta kun saa laittautua. Jännä että sillä kompensoin niin paljon, mutta whatever works :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa sho(e)paholic! Sinäkin siis :) Hyvän fiiliksen vuoksi!

      Poista