18. heinäkuuta 2013

Huumorinkukkakuvaa


Elämäntaparamontin aloituksesta tulee elo-syyskuun vaihteessa vuosi täyteen! Bileet! Pullo kuohuvaa ja siihen malliin! Uskomatonta miten nopeaan aika menee!

Kuten olen jo aiemmin luvannut, syyskuussa julkaisen täällä ensimmäistä kertaa projektin aloituskuvat, joita olen huolella pantannut ja piilotellut koneella. Klunks. Kerään siis rohkeutta vielä puolentoista kuukauden ajan. Ja siihen viereen pläjähtää luonnollisesti vertailukuva sen hetkisestä tilanteesta. Läts.

Koska lähtökohta ei ollut "reippaasti ylipainoinen", vaan pikemminkin normaalipainon äärimmäisillä ylärajoilla, tulokset syntyvät  p-i-i-n-a-a-v-a-n hitaasti. ÄRSYTTÄVÄÄ. Siksi huomaan, varsinkin nyt, tuskastuvani, kun seuraavana aamuna edellispäivän vatsatykitystapporääkin kolme eri sarjaa, kussakin 3 x 30 toistoa -setin jälkeen ei sixpäkkiä vain näy eikä kuulu. "Huhuu, missä sä oo-ot??". Otsapantaa alkaa kiristää ja muutun känkkäränkäksi. Ihminen on tyhmä sen edelleen kuvitellessa muutosten tapahtuvan jotenkin salamaniskusta.

Onneksi on "Pako Arjesta" -bikinitreenit :)

Tämä kuvapostaus on muistutus siitä, että tsot-tsot, omistautumista ei silti saa ottaa liian vakavasti. Jos alkaa mennä överiksi, luvatkaa tulla vetelemään pitkin korvia. Lupaattehan??!! Elämässä ON tärkeämpiäkin asioita kuin vatsapalat tai bakaran muoto, eli läheiset, ystävät ja HUUMORI.

Kuvat on taltioinut ihanainen Jenni 4.7. biksutreeneissä Cross Move Companyllä :)

Ylväästi hyvässä ryhdissä ja pepsodentit säihkyen... eikäkö...

Posetreenaaminen ON rankkaa, kokeile vaikka ite ;) 

Kehittävää itsekritiikkiä ;)

Niinhän se menee, että:

Aina ei oikeen irtoo ... 


eikä asennot natsaa...

Mutta useimmiten fiilis on kuitenkin :

erittäin jees :) 

On onni treenata sopivasti hullujen ja VAHVOJEN naisten kanssa.

UGHHHH! Yks meistä puuttuu ;)

Kiitos biksubeibet, kun olette olemassa! :D Kun tätä kuvaa katsoo, ei voi kuin nauraa :)
 
Miten siellä ruudun toisella puolella, meneekö muotojen tarkkailu välillä yli hilseen?Terkuin, Tii <3

8 kommenttia:

 1. Lukaisin tänään koko blogin läpi. Vautsi vau! Mielettömällä asenteella oot liikenteessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katja! ISO KIITOS blogin lukemisesta! Asenteella mennään, viimeiset viikot enemmän tosissaan ;) Tsemppiä myös omaan projektiisi!

   Poista
 2. Nauroin nii näillä kuville :) malta oottaa et ollaan taas koko porukka koossa!
  kyllä Se välillä menee yli ko bakara ei nouse eikä paino. Mutta sen takia on hyvä ko on valmentaja joka uskoo suhun, biksubejbeistä puhumattakaan <3 2vuotta treeniä niin eiköhän pääkin oo asettunu oikeaan moodiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tuollastahan reeneissä on. Ja pitääkin olla! :) OOTAN yhteisreenejä. Teillä siellä menossa just nyt, mää posetan koneella hyvässä ryhdissä (yeah right) eli hengessä vahvasti mukana :) <3

   ONHAN sulla bakara noussu, ainaki eilisen kuvan perusteella!! WAU! Pikkuhiljaa... ;)

   Poista
 3. Ihana Tii! :) Mua rohkaisee tämä sun juttu ihan hulluna, koska mullakin ne muutokset tulee ihan hirrrrrrveen hitaasti, että kiukuttaa. Keksin koko ajan "tekosyitä" että ei niitä tuu ja mää haen jo sen pitsan, neljä viikkoa menty, mussun mussun :D MUTTA sitten tulee aina kuitenki joku ihana ihminen sanomaan, että "just close your eyes and trust it" ja sitte mää muistan, että kyllä se siitä, mikä kiire tässä, just tätä remonttia mää kaipasin ja ei sinne ilman työtä päästä, kuten ei mihinkään muuhunkaan! Katsottuani sekä sinun että Voimariinin kuvat ko. reeneistä, meininki näyttää olleen aika hulvatonta :D

  VastaaPoista
 4. Juurikin näin. Jos palaa entiseen, tuloksia ei ainakaan silloin synny :) Tahdonvoimaa treeniisi!

  VastaaPoista
 5. Heippa!Kengät perillä ja ovat juuri passelit...tai...no vähän päkiän kohdalta kiristää,mutta jospa ne siitä muokkautuisivat...
  Kiitos paljon nopsista kaupoista!Nyt täytyy vaan "opetella" näillä kaunokaisilla kävelemään...hah haa,voipi olla hauskaa ekoissa posetreeneissä,kun "hoipun" siellä...:)
  Kivoja kuvia sinulla,hauskaa teillä ainakin näyttää olevan...jatkan "linjoilla" pysymistä....tsemppiä treeneihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kengät ovat uudessa kodissa!! Kiva kuulla! Muoviosa kuulemma venyy hieman käytössä eli muotoutunee sopivaksi ;) Laitahan postausta sitten poseiluistasi. Odotan!! :D

   Poista