5. kesäkuuta 2013

Kiitos

Pari poimintaa lahjoista. Kiitos muistamisesta kaikille!
Lauantaina oli tanssikoulun päättäjäisjuhlat Club Backstagella. "Mitä sinulle pitää sanoa?" usea seisahtui hämmentyneen kysymysmerkin muotoisena bäkkärille tullessaan. "Nyt saa onnitella!", vastasin hymyssä suin kaulaan kapsahtaen. Olin päättänyt jo aiemmin, että jos ja kun kaupat sujuvat toivotusti, vanhan elämän loppumista ja uuden elämän alkua juhlitaan ja juhlistetaan sitten kunnolla. Iloisen pirskahtelevat bileet, nauravia kasvoja, ihania ystäviä, herkkuruokaa sekä yllätysesiintyjinä Scandinavian Hunksit ja Ilpo Kaikkonen. Viitisen-kuutisenkymmentä vierasta tekivät mieleenpainuvan juhlan. Osalla tanssijalkaa pakotti jatkoille saakka ;)

Juhlissa pyörähti myös pitkän huiskea nuoripari, joka käänsi katseet ;) Nimittäin Kuntokeskus Liikun  hurmaavat Johanna ja Heikki. Toivat minulle uuden treenikassin (koska minulla ei ole vielä yhtään laukkua...). Nyt alkaa olla vihkoa, vyötä, hanskaa, juomapulloa, kenkää ja muuta vermettä mukana treeneissä niin, ettei edellisen pussukan tilavuus riitä. Kassi, mallia Adidas, tulikin kuin tilauksesta! Kiitokset! Liikku on ehdoton suosikkitreenipaikkani, jossa on huippulaitteiden lisäksi avaruutta ja ilmaa hengittää sekä mukavan rentoa saliporukkaa :) Suosittelen!

Tuon vaaleanpunaisen pilkullisen kylmälaukun sain Fitness-siskoltani :) Mikä ihana ele ja värikin kohdillaan! Kiitos <3 Nyt, kun pörräämme fitness-tapahtumissa tiukoissa pöksyissä, samanlaiset laukut olkapäällä iloisesti keikkuen, tulemme olemaan niin unelmaisen ihquuuu näky! :) Yllättävän tilava boksi tuli todella tarpeeseen, varsinkin, kun helleaalto on yllättänyt Suomen. Olemme saaneet nauttia jo pari viikkoa trooppisesta ilmastosta ja on hädin tuskin kesäkuu! No, lämmin tai ei, tästä eteenpäin sukujuhliin marssitaan omin eväin riippuen miten tiukka valkkuni tulee olemaan :) Muut vetää kakkua ja minä ahmin rahkaa...jäähdytysjärjestelmää siis tarvitaan.

Kiitos vielä ikimuistoisista juhlista kaikille! Oliko teillä hauskaa vielä sunnuntai-aamunakin - herätessänne? ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti