14. toukokuuta 2013

Voihan tauti

Kuvan lähde > 
Kevätflunssa. Ei tämän vielä pitänyt tulla. Köh-köh. Niisk-niisk. Lapset on olleet viime viikon enemmän ja vähemmän kipuisina, joten heitä lääkinneenä sain kuin sainkin taudin. En voi jäädä kotiin makaamaan, kun viikonloppuna on edessä kevätkauden huipentuma eli oppilasnäytökset. Näytöksiä on siis valmisteltu voinnin mukaan ja muu aika on levätty. Näillä mennään!

Viime perjantaina PT päivitti jalkatreenin. Tilauksessa on pystypeppu, kiitos, joten sitä saa mitä tilaa. Herrajumala voin kertoa, että osui ja upposi. Normaalisti notkeasta varresta tuli treenin jälkeisenä päivänä jäykkä ja kirraava - treeni oli siis mennyt perille. Mahtava fiilis kun tuntee treenaavansa, mutta ehkä aavistus vähempikin tuska riittäisi. Vieläkin jumittaa! On ollut suht kiinteä olo alapäässä :) Tiistaina olisi ollut käsijumpan päivitys, mutta taudin vuoksi siirrettin. Ensi viikolla olisi kolmen kuukauden mittaus-punnitus, mutta nähtäväksi jää siirrämmekö (sitäkin) ajankohtaa flunssan vuoksi.

Selvästi huomaa, kun töitä on helekutisti, ajatukset ovat niin työkeskeiset, ettei yhtään edes ketuta treenien väliin jäämiset. Pääasia että saadaan näytökset purkkiin - sen jälkeen on aikaa treenata vaikka kaksi kertaa päivässä! Välikuulumisia ja parantavia ajatuksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti