28. toukokuuta 2013

Sunnuntain leiriantia

Fitnessleirillä 26.5. Mari, minä ja Jaana.
Kävin viime torstaina juttelemassa bikinihaaveista oululaisella salilla, jossa tapasin huikean IFBB Pro:n Mari Päkkilän. Kerroin kiinnostuksesta jota olen pyöritellyt päässä, mutta tuskissani koen, että Oulusta on haasteellista löytää lisätietoa, valmentajaa tai porukkaa bikinifitnekseen. Mari vinkkasi sunnuntaina järjestettävästä Bikini- ja Body Fitness-leiristä Oulussa. Päivä olisi suunnattu fitneksestä kiinnostuneille, kisoihin valmistautuville ja jo kisaaville naisille. Miten sattuikaan! Olin ihan suu ammollaan ihmetyksestä mielessä vain ajatus "tämän on tarkoitettu etenevän juuri näin". Minkäs teet, vaikka tahto määrää elämän tahdit ja rytmit, silti uskon kohtaloon. Oli tarkoitettu minun törmäävän Mariin ennen bikinipäätöksen tekemistä! Juttelutuokio hänen kanssaan vahvisti ajatusta entisestään.

Ilmoittauduin saman tein leirille mukaan, osallistumismaksu maksettu ja leirille lomps. Leirin vetäjinä fitnessguru Jaana Kotkansalo ja Mari Päkkilä. Vinkkasin tulevasta häppeningistä myös ihanalle fitness-siskolle, eikä muuten tarvinnut kahdesti käskeä :)

Sunnuntaihin lähdettiin avoimen uteliain mielin. Meitä oli paikalla noin 25 naista. Eri-ikäisiä, eri taustaisia, eri tavoitteisia. Siis normi-ihmisiä ;) Alkuesittelyssä huomasin huokaisevani helpotuksesta: siis täällä on muitakin äitejä, ja osa on saman ikäisiä. Huh, en siis ollut kivikautisimmasta päästä enkä todellakaan ainoa äiti. Hymyilytti :) Viisituntinen päivä käsitti infopaketin mm. ruokavaliosta treeni- ja dieettikaudella, kisa-asuista ja parhaimpana antina, meillä oli kävely- ja asentotreenejä. Naiset pistivät parastaan ja adrenaliini virtasi. Herkkua! Minä mukana noviisina ja hämmentyneenä, oppimissensorit töröttivät tanassa ja ahmin informaatiota. Siistiä, kun sai kokea jotain ihan uutta!

Päivästä jäi todella vakuuttunut fiilis. Kiitos huippuvetäjien ja kivan porukan! Olo tuntui kotoisalta. Tätä haluan!

NYT tunnen projektin etenevän oikein ja oikeaan suuntaan. Koen saaneeni tarpeeksi taustatietoa jotta tiedän mistä on kyse, jolloin voin sitoutua projektiin täysillä. Siis kohti tavoitteellista valmennusta ja elämän ryhtiliikettä.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Perästä kuuluu! JEE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti