7. toukokuuta 2013

Mitä onni on?

Reipas kuukausi sitten mainitsin blogissa hankkeesta jonka kerroin nytkähtäneen reippaasti eteenpäin. Tänään avasin asiaa facebookissa ja liitän tekstin myös tänne, koska muutos on olennainen käännekohta elämäntapaprojektissani.

"Kun aloitin tanssialan yrittäjänä vuonna 2006, olin onneni kukkuloilla. Tanssikoulutoiminta laajeni tarmokkaan ja päämääräisen työpanoksen ansiosta vuosi vuodelta. Tavoittelin superlatiiveja. Oli Oulun (ellei koko Suomen) upeimmat toimitilat. Oli Suomen suurin tankotanssisali. Loin työpaikkoja ja uusia harrastusmahdollisuuksia. Opetin isoilla massatanssikursseilla, ympäri Suomen. Kalenteri oli täpötäynnä työtä, olihan trendikästäkin olla kiireinen. Elin unelmaa. Sekö oli onnea? Oli se silloin.

Toisen lapsen syntymä kaksi vuotta sitten havahdutti vaaleanpunaisesta pilvestä. Äitiyslomalla ymmärsin, ettei uraputki kodin ulkopuolella tuntunut hyvältä. Koska onnellisuus ei tipahda automaationa taivaalta, tilanteeseen oli puututtava. Havahtumista seurasi kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen projekti.

Tanssikoulun onnistunut liiketoimintakauppa oli merkittävä askel kohti muutosta. Monet ovat kyselleet, mitä nyt sitten. Hyppään oravanpyörästä määrittelemättömäksi ajaksi. Keskityn elämässä kaikkein tärkeimpään eli perheeseen ja läheisiin. Teen töitä ja tanssin projektiluontoisesti. Kuuntelen sydäntäni ja antaudun uusille mahdollisuuksille avoimin mielin. Tavoitteeni on olla onnellinen myös matkan aikana, ei vain päämäärässä <3."Unelmiin täytyy uskoa! Jälkeenpäin tuntuu, että juuri näin tämän on ollut tarkoituskin edetä. Muutos tuntuu luonnolliselta. Silti on uskomaton, epätodellinen fiilis. Mutta mikä parasta, VIHDOIN on aikaa rakkaille, läheisille ja - itselle :) Pitäkää huolta toisistanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti