22. toukokuuta 2013

Bikinit saa odottaa - tovin

Kuvan lähde > 

Jalkapäivä. Ai että teki niin kutaa! Kuitenkin varovasti edeten flunssan jäljiltä. En uskaltanut täysillä revitellä ettei kostaudu.

Viime viikko tosiaan puskettiin oppilasnäytökset kasaan ja ne ovat nyt haikean onnellisesti takana. Kiitos ja aamen! Koska viikko oli työntäyteinen, flunssan potemiseen ei ollut aikaa. Kuumetta ei ollut, mutta nokka vuoti kuin seula, ääni ja veto poissa. Vielä yskittää, mutta toivottavasti nämä sairastelut oli nyt tässä.

Mulle-kaikki-heti-nyt-luonteelle meinasi olla kova pala, kun joutui odottamaan erästä sähköpostia kokonaista viisi päivää! Viime aikoina tällaista odottelua erinäisten tietojen kanssa on ollut liikkeellä useammankin tahon suunnalta joten voin kertoa, että tällainen toistuva venaaminen kasvattaa malttamattoman luonnetta!

Viime viikolla, tiistaina, sain sitten sen odotetun postin jossa annettiin olettaa että tästä tytöstä olisi Bikini Fitness -kilpailijaksi, tavoitteena kisat JO syksyllä 2014! Ajatella!! Kunnon selkeä tavoite ja asennetiimi taustalla vastaten treenistä ja ruokavaliosta. Jos sähköpostivastaus olisi tullut aiemmin, olisin luultavasti jo tehnyt diilin ja olisin suuna päänä suuntaamassa itseäni lavalle. Mutta oppilasnäytösten tuoma täpinä vei ajatukset muualle. Ehdin alkaa ajatella järkevästi :)

Ensinnäkin välimatka. Vaikka kokonaisuus ei sinänsä olekaan kallis, matkustamisen lisääminen Tampere-Helsinki-akselille nostaa kokonaishinnan pilviin. Ja toisekseen tuki. Kun mun PT on siellä hevon kuikassa, jota näkee harvoin, tuleeko paketti toimimaan sitten kuitenkaan? Vaikka uskonkin mielen vahvaan voimaan, jossa oma asenne on ratkaisevin tekijä, silti jokin alkoi kalvaa mieltä. Jouduin odottamaan sähköpostia viisi päivää... pidin tätä merkkinä. Näin on tarkoitettu tapahtuvan jotten tee hätiköityä päätöstä.

Selvitän siis vielä Oulun pään Bikini-mahdollisuuksia. Höllään hetken. Ja treenaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti