17. huhtikuuta 2013

Voiko ihanammin päivä enää alkaa

"... onko ihanampaa aamua kuin tää..." Tiesin herätessäni, että tästä tulee hyvä päivä. Arvaa miksi? No, olin saanut riittävästi unta! Kun olen nukkunut tarpeeksi, maailma hymyilee ja minä nauran hammasrivit kiiltäen takaisin. Illan koittaessa voi vain myhäillä tyytyväisenä päivän tapahtumille; niin moni asia loksahti kohdalleen :)


Lepo, lepo ja lepo. Tuossa piilee totuuden siemen. Tuttua pienen lapsen vanhemmalle, ettei ensimmäisen vuoden aikana tule nukuttua riittävästi. Tai ainakaan keskeytyksettä. Kyllä, valvotut yöt näkyvät myös minun kasvoilla, silmänympärysvoiteen ahkerasta tuhlaamisesta huolimatta, mutta lienen tässä vaiheessa voiton puolella univeloista ;) Tunnustetaan, kun lapset saa nukkumaan, sitä liian helposti jumittuu makaamaan sohvalle, tuijottaen puolikuolleena töllöä, eikä edes oikeasti rekisteröi mitä ruudusta tulee... tai sitten seikkailee netissä tai facebookissa. Tuoko on muka juuri sitä laadukasta "omaa aikaa"? Ja yks-kaks sitten kello onkin jo kaksitoista ja alkaa mielessään manata seuraavan aamun uupumuksen tunnetta kellon pärähtäessä soimaan kuudelta. Miten oman aikani käytänkään...(kehnosti).

Tässä elämäntaparemonttia vauhdittamassa on taustalla ollut vaikuttamassa myös arvomaailman muutos. Tapahtumat perhe-elämässä, työssä ja ympärillä ovat saaneet havahtumaan. Elämän oravanpyörä. Olemmeko siinä mukana tahdosta vai tahtomattamme? Iso kysymys johon en syvenny nyt tarkemmin. Jotta elämä maistuisi paremmalle, olen noin vuoden päivät vienyt erästä hanketta eteenpäin. Aiemmin olen pelännyt hankkeen lopputulosta, mutta tänä aamuna päätin, että suhtautumiseni tulee olemaan POSITIIVINEN kävipä niin tai näin. Jossain on näin ennalta määrätty. Vaikka uskon erittäin vahvasti tahdonvoimaan, silti luotan osittain myös kohtaloon. Tänään voimakas tahtotila oli enemmän olkapäällä uteliaana kurkistelemassa ja niinhän se hanke nytkähti onnekseni erittäin paljon toivottuun suuntaan.

Hyrrään tyytyväisenä. Tämä oli hyvä päivä. Ja menen nukkumaan - NYT :) Positiivisin ajatuksin kohti huomista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti